Виртуален флирт

• 9 854
  • 136
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Виртуалният флирт е израз на желание/нужда за реален такъв.

# 76
  • някъде ...
Цитат
Отделно - повръща ми се когато една женка си върти флирт с друг пич ( не нейния ) , с цел да види докъде ще и станат нещата с новия - и ако станат тогава да му бие шута на стария - това за мен си е червейна постъпка ...

Е такива сме ние всички жени червеи. Mr. Green Не пускаме старото преди да хванем ново. Laughing

Е те т'ва не мога и не мога да го разбера.
А верно при 95% от вас си е факт.

И как ме дразни само ...

# 77
  • Sofia
Повечето мъже ги дразни това, но болшинството жени го практикуват.
И не виждам как няма да е дразнещо, при условие, че веднага си правиш сметка, че утре, същята тая може да го направи този номер с друг и ти ще си в същята тази кофти позиция.

# 78
Таман са логнах да напиша същото.  Simple Smile Виртуалния флирт не е нещо безобидно, свободата която Интеренет дава е измамна. Самото виртуално общуване в един момент може да направи човек зависим. Да не говорим, че жените лесно се влюбват виртуално, партньора изглежда идеален, задръжките са по-малко. Да, според мен е вид изневяра. Чела съм изследвания, според които на някои двойки виртуалните връзки  им помагат за по-стимулиращ секс и не има пречи. За мен не е така.

# 79
Цитат
Отделно - повръща ми се когато една женка си върти флирт с друг пич ( не нейния ) , с цел да види докъде ще и станат нещата с новия - и ако станат тогава да му бие шута на стария - това за мен си е червейна постъпка ...

Е такива сме ние всички жени червеи. Mr. Green Не пускаме старото преди да хванем ново. Laughing

Е те т'ва не мога и не мога да го разбера.
А верно при 95% от вас си е факт.

И как ме дразни само ...

Поне при тези с малко акъл в главата. Не се изпуска питомно за да се гони диво. Не виждам защо ще те дразни. Жената има нужда от сигурност.

# 80
  • Sofia
Не виждам защо ще те дразни. Жената има нужда от сигурност.
Това което написах по-горе е мнението на всички приятели, без изключение, с които се е случвало да коментираме тази тема!
Това за жената с акъл.. е меко казано смешно, защото ако ти е дискомфортно с даден човек просто се зараделяте, а не стоиш да се мъчиш докато намериш друг. Виж, ако го говорим на база твоето лично мнение (а не обобщаващо за жените с акъл), за това, че трябва да гониш само богати мъже, тогава да - няма смисъл да спираш да цоцаш паричките на стария, преди да си намерила нов...  newsm78

# 81
Цитат

ddragon А на мен не че ми се повръща, но ми е много мъчно, когато мъжете живеят в заблуда!!
Това, което описваш е по-скоро практика на мъжете и ако някои жени го правят то те са мъжкарани.Но аз имам чувството, че вие харесвате точно такива жени, които са к..ч..и, защото аз не съм и ето на сам самичка съм!
Относно дали виртуалният флирт е изневяра-абсолютно НЕ!Сега остана и по мрежата да не можем да контактуваме,то тогава защо сме хора изобщо, а не машини?!Плюс това готините мъже са голяма рядкост не е грях да обърнат внимание и на някоя жена, която просто иска да си говори.Има такива!Освен това по повод други неща, които беше писал:намирам за гадно, че жена ти пишела от твоя ник-по този начин се губи вярата в хората.Също мисля,че ти беше писал,че ако мъжът се почувства несигурен в една жена я ампутира от живота си?!!Това е мн гадно, мислех, че вие сте тези, които трябва да ни карате да се чувстваме сигурни.А и някои жени флиртуват с други само за да видят дали това се забелязва изобщо от любимия  Wink

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 23:43 от Bla Bla

# 82
  • някъде ...
Поне при тези с малко акъл в главата. Не се изпуска питомно за да се гони диво. Не виждам защо ще те дразни. Жената има нужда от сигурност.

Даммм... после - 'що мъжете не харесвали умни жени  Mr. Green
т.е. - ако жената е достатъчно умна, е задължително ония да е или плазмод ( т.е. - ако я хване в крачка да подвие опашка и да чака к'во ще реши тя ), или да е сляп ( т.е. - да не е много умен, за да не я хваща в крачка ), или да е вечно млад и с променящ се спрямо нейните настроения вид, форма, интелект и манталитет ( 'щото колкото и умен, грижовен, забавен и т.н. да е, на нея все пак и се случва да иска и нещо друго да яде, освен най-добрите пържоли - примерно домат  Mr. Green ) ...

Та излиза, че ако жена ти е умна - ти си едно от изброените или ...  Thinking ?

Иначе - да, съгласявам се на 100% с теб за това твое твърдение, ама си размишляваме с теб тука ..
 Hug

Морфеа -   bouquet ( писах го и в друг пост, но беше сметнат за спам - най-вероятно основателно  Peace, но ще ти го пиша и тук : нямаш слаб пост  omm ).

1. намирам за гадно, че жена ти пишела от твоя ник-по този начин се губи вярата в хората.
2. Също мисля,че ти беше писал,че ако мъжът се почувства несигурен в една жена я ампотира от живота си?!!
3. Това е мн гадно, мислех, че вие сте тези, които трябва да ни карате да се чувстваме сигерни.
4. А и някои жени флиртуват с други само за да видят дали това се забелязва изобщо от любимия  Wink

1. Бях попаднал във форума докато търсихме мнение за няк'ва ваксина, и жена ми ме помоли да се рег-на.
Рег-нах се, но предвид, че в семейството единия се грижи за едно, другия за друго, тя използваше ник-а - т.е. аз нямах претенции, и докато тя не си направи нов - аз не го използвах.
Няма лошо -  Peace

2. Не, не съм аз , но споделям мнението.
Ако трябва да живея за да дебна жена си - мерси, има и по-приятни начини да си изживея живота.
Както се казва - мама и тати не са ме създали, отгледали и изучили, за да подг..увам на една .... ( сори  Peace ).

3. Така е, но няма как в този живот само да даваш ( освен на детето си ) - за да дадем това чувство на друг, той поне малко трябва да отвърне.
Пък ако ти се е случвало и да пързалят ...

4. Има и по-добри начини да покажеш на човека до теб че държиш на него, нали  Peace ?

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 21:01 от ddragon

# 83
  • Sofia
Таман са логнах да напиша същото.  Simple Smile
Ами бях решил да пиша по-дълго мнение, ама така дефинирано си изглежда съдържателно и напълно изчерпващо Simple Smile

# 84
  • Sofia
А на мен не че ми се повръща, но ми е много мъчно, когато мъжете живеят в заблуда!!...
Но аз имам чувството, че вие харесвате точно такива жени, които са к..ч..и, защото аз не съм и ето на сам самичка съм!
На първо място е самоуважението - да стоиш с някой, който знаеш, че не струва докато търсиш друг...  Sick ooooh!

# 85
А на мен не че ми се повръща, но ми е много мъчно, когато мъжете живеят в заблуда!!...
Но аз имам чувството, че вие харесвате точно такива жени, които са к..ч..и, защото аз не съм и ето на сам самичка съм!
На първо място е самоуважението - да стоиш с някой, който знаеш, че не струва докато търсиш друг...  Sick ooooh!
Е, защо, а мъжете не правят ли така  newsm78. Има случаи, в които стоят с някоя мацка, само да не са "на сухо", но същевременно се пробват тук- там за нещо по-качествено.

# 86
Дори не мога да си го представя Crazy
Ако мъжът има някакъв проблем, както беше споменато в темата, ами - да го оправи! Ние мисли не четем. Пък, ако му е омръзнало тук и не ще повече, да хваща пътя.

Но ми е любимо ми е да пиша от чужд скап/кю и т.н.  Embarassed като седна на скайпа на сестрата ма мъжа ми (20 г.), мога да седя с часове, по-точно, докато ме хване  Mr. Green ако намеря подобни чатове на мъжа ми, такива ще ги сътворя, че онези отсреща много бързо ще избягат  Joy за съжаление идват следващите и така до безкрай ...

# 87
  • Sofia
Е, защо, а мъжете не правят ли така  newsm78. Има случаи, в които стоят с някоя мацка, само да не са "на сухо", но същевременно се пробват тук- там за нещо по-качествено.
Разговорите никога не са поемали в тази посока, може би защото близките ми приятели не правят такива неща, а и са сериозни хора по дефиниция Simple Smile
Аз самият никога не съм търсил заместител - ако съм с дадено момиче - значи смятам, че е достатъчно "качествена"... ако ли не - е под достойнството ми да се занимавам и да си губя времето  newsm78
Но, сигурно си права за някои мъже - обаче ми се струва, че точно този тип поведение е изключително характерно за жени и в по-малка степен за мъжете  Thinking

# 88
Айде стига сте спамили, че някой може да иска да каже нещо смислено по темата Wink

# 89
Аз мога да кажа какъв отговор получих, след като отнесох въпроса до съпружеското тяло. Според него, жената много по-емоционално и по-ангажирано подхожда дори и към такъв род забавления. При мъжете, пак според него, процентът една такава заигравка да остане на ниво забавления е доста по-висок.
Относно втория зародил се въпрос в темата, дали виртуалната изневяра е изневяра в действителност, според мен това зависи: първо - къде е разположен бутонът F*ck на клавиатурата ти и второ: колко чувства влагаш, когато го натискаш. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт