Виртуален флирт

• 9 872
  • 136
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз флиртувам с мъже по Скайп или по форуми ежедневно. Забавно ми е, развлича ме, но абсолютно никой от тях не взимам насериозно и нямам намерение дори кафе да пия с него. Просто се раздумвам с хората и изследвам до къде може да стигне един мъж в опитите си да ме свали. За мен непознатите, с които контактувам онлайн са по-скоро ботове отколкото реално съществуващи хора. Приемам всичко това като игра (ако някой от присъстващите е играл РПГ ще разбере какво имам предвид)
От друга страна знам, че и мъжът ми флиртува в Скайп и Фейсбук (малко хакер си падам). В началото се притесних, че може да е нещо по-сериозно и известно време му следих кореспонденцията докато не стигнах до заключението, че той прави същото като мен - просто пише. Това за мен не е повод за ревност, нито е проблем.
Към авторката - ако можеш да проследиш събитията и да видиш дали си пише системно с една конкретна жена, дали просто се закачат или се коментират и лични срещи и тогава прецени какво да правиш. Аз съм също на мнението на Екстази по всички параграфи и смятам, че тропане с крак и скандали не са най-доброто решение. Със сигурност ще го втрещиш и накараш да преосмисли нещата много повече ако цъфнеш на някоя среща, която си е чукнал с въпросната и най-хладнокръвно му се изсмееш в лицето, отколкото ако от сега седнеш да му се тръшкаш и да влачиш сополи увещавайки го да не прави повече така

# 91
  • Бургас
При мъжете един такъв флирт/желание за такъв и т.н., много по - често е просто забавление. Както и секс за една вечер примерно е нещо, в което не влагат нищо съществено. Докато една жена, в повечето случаи ( изключения от правилото винаги има ), влага емоции, чувства и по - сериозни неща ( и във виртуалния флирт, и в секса - реален или виртуален ).
Авторката да прецени какъв тип е мъжа й, ако го познава достатъчно добре, би трябвало да й е ясно като му чете писанията за какво става дума...  Дали се развлича и изпуска парата с различни жени, или е задълбал по - сериозно с една и съща... Ако е една жена и е ежедневна кореспонденция, не е никак за пренебрегване въпросът защо мъжът й има нужда от подобен род забави...Явно на човека нещо му липсва, скучно му е или си е просто коцкар ( не го обиждам, само правя хипотетични предположения ).

# 92
Аз флиртувам с мъже по Скайп или по форуми ежедневно. Забавно ми е, развлича ме, но абсолютно никой от тях не взимам насериозно и нямам намерение дори кафе да пия с него. Просто се раздумвам с хората и изследвам до къде може да стигне един мъж в опитите си да ме свали. За мен непознатите, с които контактувам онлайн са по-скоро ботове отколкото реално съществуващи хора. Приемам всичко това като игра (ако някой от присъстващите е играл РПГ ще разбере какво имам предвид)
От друга страна знам, че и мъжът ми флиртува в Скайп и Фейсбук (малко хакер си падам). В началото се притесних, че може да е нещо по-сериозно и известно време му следих кореспонденцията докато не стигнах до заключението, че той прави същото като мен - просто пише. Това за мен не е повод за ревност, нито е проблем.
Към авторката - ако можеш да проследиш събитията и да видиш дали си пише системно с една конкретна жена, дали просто се закачат или се коментират и лични срещи и тогава прецени какво да правиш. Аз съм също на мнението на Екстази по всички параграфи и смятам, че тропане с крак и скандали не са най-доброто решение. Със сигурност ще го втрещиш и накараш да преосмисли нещата много повече ако цъфнеш на някоя среща, която си е чукнал с въпросната и най-хладнокръвно му се изсмееш в лицето, отколкото ако от сега седнеш да му се тръшкаш и да влачиш сополи увещавайки го да не прави повече така

Но това не е така, те са хора, не са ботове. Хора с мисли чувства желания.  Wink
Не съм против флиртуването, но никога не бих приела някой като бот, знам, че там седи човек. Whistling

# 93
  • Бургас
Права си, понякога седи човек, друг път - луд човек, трети път - човек, без нищо човешко в него... Thinking Няма как да знаеш за какво става дума, поне не и в началото...

# 94
  • София
Да, седи човек, но аз не си го представям като такъв. За мен чатенето и флиртуването със сульо и пульо е просто хоби. Изучавам хората отстрани, изследвам реакциите им, без да си играя с чувствата им, разбира се  Peace Но казвам, че ги възприемам като ботове защото изобщо не си представям и за момент, че е възможно да ги срещна някъде в реалния свят.

# 95
Да, седи човек, но аз не си го представям като такъв. За мен чатенето и флиртуването със сульо и пульо е просто хоби. Изучавам хората отстрани, изследвам реакциите им, без да си играя с чувствата им, разбира се  Peace Но казвам, че ги възприемам като ботове защото изобщо не си представям и за момент, че е възможно да ги срещна някъде в реалния свят.

Е щом е без това бих се съгласила. Wink

# 96
                      Ако ти си уверена в себе си, в чувствата по между ви, виртуалния флирт не би трябвало толкова да те притеснява. Съдя по себе си. Когато с настоящия ми съпруг бяхме просто гаджета сме ходели да се забавляваме в интернет зала, сядайки на съседни компютри и всеки от нас си чатеше с когото си поиска от противоположния пол. Било ми е забавно и на него също да флиртуваме с непознати хора. Тогава въобще не се притеснявах, че ще го загубя. Бях млада, красива, самоуверена и сигурна в любовта му. Дори и да го загубех, какво толкова, свободни мъже много.  Laughing
                     Сега обаче, 13 години по-късно, бих се притеснила ако го хвана да чати по същия начин както тогава. Да вече не съм толкова млада, с десетина килограма съм по-тежка Embarassed, а и предполагам семейния живот поне малко го е отегчил. Аз вече имам какво да изгубя - съпруг и баща на децата ми. Определено не би ми било приятно, докато аз тичам след децата, готвя и чистя, той да си прави "шоуто" с някоя разкрепостена тиинейджърка пред компютъра. #2gunfire
                      И никакъв виртуален флирт! Иначе ще види виртуално ядене на вечеря в чинията си.  Joy Joy Joy

# 97
Аз мога да кажа какъв отговор получих, след като отнесох въпроса до съпружеското тяло. Според него, жената много по-емоционално и по-ангажирано подхожда дори и към такъв род забавления. При мъжете, пак според него, процентът една такава заигравка да остане на ниво забавления е доста по-висок.
Относно втория зародил се въпрос в темата, дали виртуалната изневяра е изневяра в действителност, според мен това зависи: първо - къде е разположен бутонът F*ck на клавиатурата ти и второ: колко чувства влагаш, когато го натискаш. bowuu

Това не е вярно- мъжът ти елегантно си е измил ръцете. Точно обратното е в повечето случаи- жените се забавляват, мъжете търсят нещо. Търсят те различни неща, но ВСИЧКИ търсят.

# 98
Това не е вярно- мъжът ти елегантно си е измил ръцете. Точно обратното е в повечето случаи- жените се забавляват, мъжете търсят нещо. Търсят те различни неща, но ВСИЧКИ търсят.

Delusion, ние с него първо се разбрахме, че " хванем ли се, ще се прЕбиеме, а после наказателно може и друго да направим" и едва след това продължихме с теоритичната част относно мъжката и женската психика и кога точно виртуалното става реално в главите ни...

# 99
Всъщност виртуалното винаги е реално в главите ни. Аз не вярвам на приказки за ботове. Мога да повярвам че някоя е попадала все на безинтересни чукундури, но даже такива не се възприемат като ботове.

# 100
Всъщност виртуалното винаги е реално в главите ни. Аз не вярвам на приказки за ботове. Мога да повярвам че някоя е попадала все на безинтересни чукундури, но даже такива не се възприемат като ботове.
Абе относително е! При мен, например, я има тази тенденция, колкото повече си харесвам някого, толкова повече започвам да го приемам като бот. В главата ми се създава образ за този човек, който си харесвам и  от който не искам да се лишавам. Обикновено си нафантазирвам някакви неща, които пасват на виртуалния му образ. Реалността обаче може да се окаже друга. Виртуалият готин тип с готин ник и готини лафове, в действителност може да се окаже суховат сбръчкан чичка. Е, за какво ми е такъв студен душ?!  Whistling Това знание автоматично би ме лишило от досегашното удоволствие на един здравословен, стимулиращ и освежаващ флирт с добър "играч" отсреща. Но пък аз другото не търся. Може би наистина всичко се свежда  до това, какви очаквания всъщност имаш и какво търсиш, а и моят жалък опит, за съжаление, досега ме е запознавал само с чукундури, които след две разменени изречения, започват да ми държат сметка защо не пиша и не им отговарям веднага. Затова си ценя прекалено много готините виртуални хора, които  срещам, дотолкова че май дори не искам да ги правя реални....

# 101
  • София
Делюжън, не е баш така. От има-няма 10-ина години се занимавам с чатене. То ако ми се искаше с всеки, с когото си пиша да правя нещо, то не трябва по цял ден да си затварям краката  ooooh! От всички мъже, с които съм си писала (френдлистата във Фейсбук ми е от над 1000 човека) съм се виждала на живо само с двама и то защото се оказа, че имаме общи познати. Единият от тях беше най-красивият мъж когото съм срещала в живота си, но въпреки това отношенията ни не прерастнаха в нищо повече от закачки в нета и случайни срещи и то не защото той не поиска. Просто всичко зависи от нагласата и от желанието, с които изобщо пристъпваш към флирта. Ако нещо наистина ти липсва и се опитваш да го намериш другаде то е ясно до къде ще стигнат нещата. Ако го правиш просто за развлечение е друго.

Преди години с мъжът ми се свалихме именно в чата. Но аз го познавах от доста време, макар и да бяхме само на здравей и здрасти. Бях си наумила, че този точно мъж ще е мой и си го получих, но това няма нищо общо с обикновеното флиртуване в нета, което не съм спирала да практикувам откакто имам компютър

# 102
На мястото на авторката не бих провокирала разговор и бих изчакала. Не вярвам, че флиртуването в нета е безобидно, защото във всеки един момент би могло да се превърне в реален флирт. Затова не бих чакала дълго, а бих предприела нещо. Това е само мое мнение, но се искат здрави нерви за прилагането му. Бих се регистрирала с нов профил /скайп, фейс/, дори бих сложила чужда снимка, ако трябва. И бих почнала да си пиша с него. И бих го провокирала, убедена съм, че ще клъвне. Аз зная за него повече. А дали ще разкрия коя съм - по-скоро не. Но бих видяла докъде може да стигне, бих се постарала да го изманипулирам. А в реалния живот, независимо, че имам две деца бих се постарала да го провокирам с известно количество ревност от негова страна - да престане да ме приема за даденост. Може би рутината в този брак си казва думата и по този начин бих му предложила край на скуката. Авторке, остави му децата една събота - отиди на фризьор и се върни с някаква нова рокля например. Не му давай усещането, че те притежава. Точно защото имаш две деца си длъжна да включиш всички средства /вкл. манипулацията/ като средства за справяне в тази ситуация.

# 103
Виртуалният флирт е едно, а да си чукнт среща за по бира съвсем друго Naughty

# 104
Виртуалните флиртове са контролната лампа,че следват реални проблеми....

Общи условия

Активация на акаунт