ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 186
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Моят изглеждаше като този, който е показала Меичка

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 17:51 от B & C

# 481
Ами сега са в нови опаковки, и има 4 вида - АераТен (с две текстури), НормаТен за мазна кожа с несъвършенства, и ФлексиЛифт за зряла кожа. На снимката от линка отдолу са подредени така отляво надясно, като АераТен е в тубичка, защото е за суха кожа, иначе за смесена е в помпичка.
http://www.sofashon.com/testing-vichy-liftactiv-normaderm-aerateint/

# 482
Аз да похваля коректора на Лореал. Слагам си го под очите, че имам леко синеещи торбички. Много съм доволна  Peace

# 483
  • София
Аз да похваля коректора на Лореал. Слагам си го под очите, че имам леко синеещи торбички. Много съм доволна  Peace

Този, който е като писалка ли? newsm78 И аз преди време се бях засилила да го копувам, но го пробвах на ръката и ми се стори прекалено светъл за мен, а съм доста бяла (с жълт оттенък ми е кожата на лицето), реших, че ще съм като панда  Mr. Green А по-тъмния нюанс ми идваше мнооого тъмен  Rolling Eyes Над коректора, сложен под очите, слагате ли фдт  Embarassed Ако се слага може и да докарам цвета, но пък не става ли много наслоено в тази област  newsm78

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 11:20 от reproche

# 484
Точно този, който е като писалка. Аз слагам фдт отгоре.

# 485
...: Над коректора, сложен под очите, слагате ли фдт  Embarassed Ако се слага може и да докарам цвета, но пък не става ли много наслоено в тази област  newsm78

Аз слагам коректор след фдт-ена Peace

# 486
Над коректора, сложен под очите, слагате ли фдт  Embarassed Ако се слага може и да докарам цвета, но пък не става ли много наслоено в тази област  newsm78
Аз слагам ,ползвам същия коректор.

# 487
Над коректора, сложен под очите, слагате ли фдт  Embarassed Ако се слага може и да докарам цвета, но пък не става ли много наслоено в тази област  newsm78

Никога Peace, нали идеята на околоочния коректор е именно след него да не се слага фдт Thinking Той всъщност играе ролата на фдт, само че за около очи Wink

# 488
напротив,на моя коректор на Dior v listovkata pi6e 4e se slaga predi fdt ili sled fdt  Peace Dnes si vzeh i fdt na DIor nude,kato po 4udo cveta mi pasna idealno 20 ,iskah na guerlain da si vzema,no cvetovete im ne mi podhojdat za sujalenie,no i tozi na dior mi haresa Simple Smile

# 489
напротив,на моя коректор на Dior v listovkata pi6e 4e se slaga predi fdt ili sled fdt  Peace

Ако става въпрос за коректор за лице, съм съгласна Peace За мен приципно няма значение дали ще го нанасям преди или след фдт. Но околоочен коректор и върху него фдт,  Rolling Eyes. Аз досега никъде не съм попадала на продукт с подобни указания Peace
При всички положения обаче е въпрос на личен избор кой как се гримира Hug Wink

# 490
Според мен около очите се слага само коректор. Ако се сложи и фон дьо тен има вероятност да се подчертаят линии (ако има) и др. несъвършенства. А коректорът по лицето за петна от пъпки например или нещо такова се слага след фон дьо тен. Освен това е нормално около очите да се използва малко по-светъл цвят отколкото на брадичката например. Не е задължително да търсите абсолютно еднакви цветове коректор и фон дьо тен

# 491
Коректора ,който ползвам е доста светъл  не мога да си представя да не изравня леко цвета с ФДТ отгоре.

# 492
  • Варна
Винаги до сега като съм си избирала коректор продавачките са ми предлагали най-близкият цвят до цвета на кожата...и аз мисля, че коректорът се слага вместо фдт в зоната на очите...аз не мога на клепачите да си слагам фдт примерно...а от този коректор за около очната зона винаги си "мацвам" някъде по лицето, ако имам остатъци от пъпки...а коректор със здравословен ефект си ползвам самичка вкъщи  Crazy

# 493
Казвам аз какво правя не ангажирам никой .

# 494
  • Варна
Iliana__, аз също... Peace
...друг проблем имам аз...винаги, където и да отида да си купувам фдт никога не са ми уцелвали цвета, така че да не се вижда...да няма разлика с вратлето и това много ме дразни...пък и аз като се гледам и аз не мога да преценям явно... Tired

Общи условия

Активация на акаунт