ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 104
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • Paris
Здравейте! Някой ползвал ли е коректор на Clinique? Имам тъмни кръгове и сега нанасям от фондютена си на същата марка, но ми се струва, че ми дразни очите. Дали продуктът за под очите би ми дразнел така.Доволна съм от фондютена http://www.clinique.co.uk/product/1599/5238/Makeup/Foundations/P … Makeup/index.tmpl. За мен е най-добрия от всичко, което съм пробвала.Има добра покривност,флуиден е и не ми прави черти. Стои естествено и има блестящи  частици. Наистина все едно не си гримиран. 
All About Eyes съм ползвала ,не си го вземай в никакъв случай.
Peace

# 601
  • Варна
Iliana, защо не си доволна?

# 602
Iliana, защо не си доволна?
Хич не ме бива описването на продукти  ooooh!
Наслагва се и ако всяка линийка или бръчка става много изразителна.
Вече втори път си вземам Лореалския /като писалка / ,доволна съм от него.

# 603
  • Варна
Iliana, разбрах. Благодаря!

# 604
Този крем ли сте ползвали и не ви хареса?

В една друга тема се споменава за парене от него.
Аз съм го ползвала няколко години и това беше единственият крем, който ми понасяше и не ми щипеше. При мен действаше хидратиращо и успокояващо. 
Аз бях супер доволна от него.  Heart Eyes, но  този крем е предназначен за по-млади момичета и за това спрях да го купувам.

# 605
B & C за коректора говорим.
Околоочния ми харесва .

# 606
  • Варна
Момичета, да попитам...има ли коректор, който прави зоната около очите сияйна  Crazy ... да я "озарява" един вид  Flutter

# 607
  • Варна
B & C, аз се оплаках от очния крем, но във варианта Rich. В първата тема за кремове за лице срещнах и други такива мнения. Всичко е явно индивидуално.

# 608
Жоржета, аз съм доволан от коректора на Шанел

# 609
  • в 1001-та нощ
didaka и Jorjeta ,

този коректор http://www.yslbeautyus.com/Touche-%C3%89clat/141YSL,default,pd.html мен лично не ме дразни и озарява погледа  Peace

# 610
  • Варна
a.l.e.n.a , благодаря! Декоративна козметика на тази марка не съм ползвала. Може да опитам.

# 611
  • в 1001-та нощ
най-добре пробвай, ако имаш възможност и тогава купи, ако ти хареса  Peace

# 612
  • Варна
Благодаря ви, момичета  Hug
знаех си, че ще знаете такъв продукт   bouquet

# 613
  • София
Момичета търся си много покривен ФДТ на 22г. съм с комбинирана кожа
за сега съм се спряла на този  Clinique Even Better дали е покривен

# 614
  • Варна
lepidopteria , не е покривен. Стои някак мазен, а няма плътност и покривност. Мислех заради SPF да сменя моя с него, но като опитах мострата се разочаровах. Имам леко зачервяване около носа и ФДТ ми трябва да е покривен, но мразя напластени с грим лица. Марката има добри попадения. 

Общи условия

Активация на акаунт