ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 143
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Момичета търся си много покривен ФДТ на 22г. съм с комбинирана кожа
за сега съм се спряла на този  Clinique Even Better дали е покривен

Здравей, аз също съм с комбинирана кожа, по-скоро към мазна и мога да ти препоръчам този ФДТ:
http://www.seventeencosmetics.gr/gr/colour/face/Natural_Velvet.html
Аз съм страшно доволна от него  Laughing, издържа ми по 10-11 часа, без да лъсва и да слагам пудра  Hug. Цената му е около 22 лв.

# 616
  • Варна
lepidopteria, виж моя, но няма SPF.  Не прави линии. Стои на лицето естествено и има светещи частици.  http://www.clinique.co.uk/product/1599/5238/Makeup/Foundations/Perfectly-Real-Makeup/index.tmpl

# 617
  • София
Момичета търся си много покривен ФДТ на 22г. съм с комбинирана кожа
за сега съм се спряла на този  Clinique Even Better дали е покривен

Не е особено покривен

# 618
  • BABYLAND
Здравейте!   bouquet
   Много моля  да ми препоръчате четка за нанасяне на фон дьо тен. Не съм ползвала до сега, но днес пробвах и определено смятам, че се разнася по-добре и ми е по-удобно. Благодаря предварително!

# 619
Здравейте момичета, може ли съвет относно 2 въпроса, които имам...

Има някои фдт, които като гледам момичето срещу мене на живо му няма нищо, лицето му е добре, но като се снима с фотоапарат, стои по-бледо. Защо става така и има ли такива, които не правят лицето по-бяло на снимка?

И второ - ходих да си търся мин. седмица фдт и съм изпробвала почти всички, които имаха - Мейбълин, Максфактор, Римел, Алверде-минерален, Мис Сиксти и Ревлон и не мога и не мога да си избера цвят.  ooooh! Пробвам на ръката отгоре, на челюстта, на челото, на бузите и не мога да преценя кой цвят е най-добър - всички ми изглеждат еднакво...и не мога да преценя също така дали не е прекалено светъл, примерно. С тъмното, то се вижда, ако е много тъмен. Къде да го пробвам този пустия фдт, че ме хваща яд Thinking Crossing Arms

# 620
Фльор, лицето изглежда по-бяло на снимки заради фактора - когато ФДТ има фактор, има метални частички, които отразяват светлината на светкавицата и правят лицето по-бяло. Избягва се като просто избираш ФДТ без фактор Grinning
Когато тестваш цвят, пробвай да напасваш по врата и излез от магазина на дневна светлина да видиш как е преди да го купиш.

# 621
  • София
мерси  момичета взех си този http://www.clinique.com/product/CATEGORY4900/PROD15708/Makeup/Fo … ations/index.tmpl
сега съм в издиване на добра база

# 622
Според вас кой ФДТ е по-добър ? Кой прикрива по-добре пъпки , петна ?

Вourjois healthy mix или Max factor second skin ?

# 623
  • София
Yellow_ предполагам този на макс фактор , на Вourjois не бих казала ,че са покривни

# 624
Някой тук дали ползва фдт на Kryolan? Ще се радвам да споделите   bouquet

# 625
  • София
Аз на Бурьуа повече нищо няма да купувам! Всичко им е с посредствено до лошо качество. Например като съм с техен фон дьо тен и отнякъде капка вода да ми пръсна на лицето, веднага фон дьо тенът се размива, става бяла вадичка и потича по лицето. ЛАкове - трайност до първото пипане на предмет, червила - разтичат се като клоунска усмивка, спирали - лютят ми на очите...
МАкс факторски фон дьо тен не съм ползвала досега, но съм ползвала всякакви други неща и бих казала, че са средно качество. Само спиралите не ми понасят.

# 626
  • Варна
*Jeny*, а този коректор има ли покривност?...ако съм се ориентирала правилно в ягодката го дават в 2 цвята само и то много бледи...каква му е ролята...само за блясък ли е или е и покривен   bouquet

# 627
Има, но лека покривност. По-скоро ефекта при мен е сатенен, като обработено с фотошоп Simple Smile

# 628
  • Варна
*Jeny*, страхотна си   bouquet още утре ще го поръчам пък да видим  Mr. Green

# 629
*Jeny*, страхотна си   bouquet още утре ще го поръчам пък да видим  Mr. Green
Ох, дано останеш доволна,че на всяка кожа е различно. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт