ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 108
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
*Jeny*, е ако не винаги мога да го използвам за блясък...тук таме по скулите примерно  Hug

# 631
*Jeny*, е ако не винаги мога да го използвам за блясък...тук таме по скулите примерно  Hug
Аз го ползвам предимно в зоната около очите и на челото малко. Hug За скули ползвам Метеоритите на Герлен

# 632
Хич не е лош този ФДТ на Isa Dora но си е до кожа,защото една моя приятелка не го харесва,лъщял и.

Метеоритите на Герлен са ми любими.Слагам на цялото лице,или само на скулите с и без руж.

Коректор използвам на Колистар и ми харесва:

Минералната пудра на Lumene също е много хубава:

Ефирна и много нежна,колкото и да наслояваш,си стои естествено.Тя ми е любима за през деня.

# 633
Beauté , много ме заинтригува с тази пудра на Лумене. Върху ФДТ ли я слагаш или самостоятелно. И лесно ли се нанася,че аз имах на Лорел и само я посипвах навсякъде Embarassed

# 634
Жени много е хубава наистина.Ами,слагам я самостоятелно.Нанася се лесно и най-хубавото и е това,че не се напластява и няма вариант да станеш като маска.Стои естествено.
Аз си я нанасям като притисна тампончето към дупчиците и обръщам кутийката.

# 635
Благодаря, днес ще отида да я тествам Hug

# 636
За нищо Hug
Сподели после дали ти е харесала Simple Smile

# 637
  • София
Момичета да ви запитам нещо ,че хия не ми се обикаля в тази Сибирска обстановка  Mr. Green
в София има ли основите на Smashbox и ако има може ли една ориентировъчна цена в сайта им видях ,че са 38 $ но тук разбирасе всичко е с двойни надценки

# 638
  • София
Аз на Бурьуа повече нищо няма да купувам! Всичко им е с посредствено до лошо качество. Например като съм с техен фон дьо тен и отнякъде капка вода да ми пръсна на лицето, веднага фон дьо тенът се размива, става бяла вадичка и потича по лицето. ЛАкове - трайност до първото пипане на предмет, червила - разтичат се като клоунска усмивка, спирали - лютят ми на очите...
МАкс факторски фон дьо тен не съм ползвала досега, но съм ползвала всякакви други неща и бих казала, че са средно качество. Само спиралите не ми понасят.
Пък на мен фон дьо тените на Буржоа много ми харесват! Както миналогодишния Хелти Микс, така и този от тази година Био Детокс.  Heart Eyes А на сполучлив фон дьо тен на Макс Фактор не съм попдал, а съм пробвала 3-4 вида.  Naughty

# 639
Момичета да ви запитам нещо ,че хия не ми се обикаля в тази Сибирска обстановка  Mr. Green
в София има ли основите на Smashbox и ако има може ли една ориентировъчна цена в сайта им видях ,че са 38 $ но тук разбирасе всичко е с двойни надценки

Няма ги за съжаление.

# 640
  • Варна
didaka и Jorjeta ,

този коректор http://www.yslbeautyus.com/Touche-%C3%89clat/141YSL,default,pd.html мен лично не ме дразни и озарява погледа  Peace

и този ще пробвам   bouquet

# 641
didaka и Jorjeta ,

този коректор http://www.yslbeautyus.com/Touche-%C3%89clat/141YSL,default,pd.html мен лично не ме дразни и озарява погледа  Peace

и този ще пробвам   bouquet
Най-добрия коректор. Heart Eyes

# 642
  • в 1001-та нощ
радвам се, че си на същото мнение, малко изтръпнах, че ще си поръчва по нета, без да е пробвала за цвят - но реших да не се включвам по темата, може би за хората с опит е по-лесно

аз поне при първия избор трябва да пробвам, после може и по нета  Peace

# 643
  • Варна
Ами ще взема най-светлия...толкова мие бяла кожата, че едва ли ще сгреша   bouquet

# 644
Препоръчвам ти проба преди това.

Общи условия

Активация на акаунт