ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 078
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
аз съм с много светла кожа и имах тази заблуда, че всичко най-светло е за мен

специално от коректора взех най-светлия и ми идва малко по-светъл, но е добре като цяло  Peace

за перлено-озаряваща пудра - какво бихте препоръчали? (но не нещо фрапиращо - да ми свети лицето  Mr. Green)
май метеоритие на герлен са нещо подобно? newsm78

# 646
Най-доброто са Метеоритите на Герлен. Heart Eyes

# 647
  • София
Не са лоши,напротив,ама аз лично не намирам разлика с други перли,на Орифлейм например.Очаквам в следващия си пост някой да ми се изсмее за сравнението,ама съм съвсем сериозна Simple Smile
На Isa Dora показания фдт от Beauté го ползвах лятото и много се разтичаше,лъсвах за секунди,като се позахлади пак си го припомних и нямах този проблем,хареса ми,макар че пак лъсвам по-бързо от обикновено

# 648
  • в 1001-та нощ
Мерси WinkPeace

# 649
  • София

специално от коректора взех най-светлия и ми идва малко по-светъл, но е добре като цяло  Peace

за перлено-озаряваща пудра - какво бихте препоръчали? (но не нещо фрапиращо - да ми свети лицето  Mr. Green)
Относно въпросния коректор на YSL, който наистина е страхотен,  Heart Eyes най-светлото е с розов под тон всъщност, а 2ката е жълтеникъв. Това ми го обясни една консултантка, която ме гримира, защото и аз се бях запътила към най-светлото, но се оказа, че 2ката е за мен.  Peace

# 650

Да,Метеоритите на  Герлен са страхотни! Не мисля ,че могат да бъдат сравнени с козметика от рода на орифлейм или ейвън,позлвала съм ги и не само ,че не съм доволна от ефекта,ами и ми излязоха много ситни пъпчици,оказа се алергична реакция

# 651
  • Варна
На мен метеоритите изобщо не ми харесаха...явно съм единствената Rolling Eyes
ще послушам съвета ви, момичета, и ще пробвам този на YSL стига да го има в магазина, който съм си намислила, а този на Chanel ще си го поръчам направо...много сте полезни   bouquet  bouquet

# 652

Относно въпросния коректор на YSL, който наистина е страхотен,  Heart Eyes най-светлото е с розов под тон всъщност, а 2ката е жълтеникъв. Това ми го обясни една консултантка, която ме гримира, защото и аз се бях запътила към най-светлото, но се оказа, че 2ката е за мен.  Peace
Точно така е, двойката е и най-продавания им.

# 653
  • BABYLAND
С препоръка за четка за нанасяне на фон дьо тен никой ли няма да се включи?   Thinking

# 654
  • в 1001-та нощ
На мен метеоритите изобщо не ми харесаха...явно съм единствената Rolling Eyes
ще послушам съвета ви, момичета, и ще пробвам този на YSL стига да го има в магазина, който съм си намислила, а този на Chanel ще си го поръчам направо...много сте полезни   bouquet  bouquet
не знам в кой магазин мислиш да пазаруваш, но в бюти зоун го има  Peace

# 655
С препоръка за четка за нанасяне на фон дьо тен никой ли няма да се включи?   Thinking
Най-хубави са Мас и Екотуулс.

# 656
  • София
Трябва ми помощ Cry.

От поне 3-4 години ползвам метеоритите на GUERLAIN и толкова съм свикнала с тях, че за друга пудра изобщо не мога и да помисля.

Сега, обаче, трябва да си купувам нови, но не успях да ги намеря нито в Ягодка, нито в Саса. Става дума за тези (перлите, не пудрата).

Предполагам, че са ги заменили с нещо или не знам. Някой може ли да помогне с инфо, евентуално от къде мога да си купя, ако все още ги има???

Много благодаря Heart Eyes.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 12:24 от Eiphnh

# 657
Метеоритите имат ново издание, ето това http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P266308&shoul … p;categoryId=1132
В момента ги няма в Ягодата, но аз от там си ги взех преди 1-2 месеца.
Твърде лъскави ми идват за всеки ден, предпочитам пудрата на Ben Nye като финиш  Peace

# 658
  • София
Метеоритите имат ново издание, ето това http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P266308&shoul … p;categoryId=1132
Твърде лъскави ми идват за всеки ден, предпочитам пудрата на Ben Nye като финиш  Peace

Ааа, много благодря Hug.

Doré 03 - това бившeто митик ли е?

И още нещо, от Сефора мога ли да поръчам?

# 659
Твърде лъскави ми идват за всеки ден, предпочитам пудрата на Ben Nye като финиш  Peace

Ааа, много благодря Hug.

Doré 03 - това бившeто митик ли е?

И още нещо, от Сефора мога ли да поръчам?
Не можеш, но можеш да ги купиш от всеки голям парфюмериен магазин като Сефора, Дъглас и БЗ в София. В момента има и коледнитата лимитка перли. Струват 92 лв.
Новите са доста по-хубави от старите и като кутия и като качество. Heart Eyes
Коледната лимитка.
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P276802#

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 14:18 от densi

Общи условия

Активация на акаунт