ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 172
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Да... Напоследък се замислям, че базата за грим е хубаво да е с УВ защита... Но на Кларинс и на Лумене, които имам, нямат такава защита. Питането ми е, освен тази на МАК, ползвали ли сте и други бази с УВ? Тази на МАК не я долюбват половината от писалите ривюта... Тежка била, освен това трабвало да се смесва с някакъв лосион  newsm78

# 436
  • София
P-r-o-l-e-t,къде ги четеш тези неща?В нета или някое списание.
Най-важно според мен е фдт-на да е с фактор.Ти под базата слагаш ли крем за лице?

# 437
Mомичета,
вмъквам се с един въпрос-от къде може да се закупи такава козметика,като продуктите от 1-ва страница и не само?
От сайтове ли поръчвате и от кои?
Извинете ме ,но ми е невъзможно да изчета всички страници  Blush

# 438
Дами, имам въпросче - през деня нанасяте ли повторно фдт или само touch-ups с пудра? И имате ли време и условия Laughing за корекции в офиса? Забелязвам, че след носене на фдт от 07.30 до 18.00, накрая почти нищо не е останало от продукта (визуално Peace, иначе после, като си махам грима, на тампончето си има достатъчно Mr. Green) и лицето ми изглежда уморено и бледо Crossing Arms
Аз правя корекции няколко пъти на ден с матираща пудра, но не съм доволна от резултата. Замислих се дали да си нося целия аресанал и да се мацам на бюрото Crazy

# 439
  • Варна
Дами, имам въпросче - през деня нанасяте ли повторно фдт или само touch-ups с пудра? И имате ли време и условия Laughing за корекции в офиса? Забелязвам, че след носене на фдт от 07.30 до 18.00, накрая почти нищо не е останало от продукта (визуално Peace, иначе после, като си махам грима, на тампончето си има достатъчно Mr. Green) и лицето ми изглежда уморено и бледо Crossing Arms
Аз правя корекции няколко пъти на ден с матираща пудра, но не съм доволна от резултата. Замислих се дали да си нося целия аресанал и да се мацам на бюрото Crazy

При мен е същото положение...и аз като теб понякога се пооправям с матираща пудра, но не е това което искам като вид на лицето...а не ми е възможно да си нося фдт-а и коректора... Crazy

# 440
Именно Peace, на мен ми е малко неудобно да влача там държавния козметичен резерв Mr. Green и да се мацам пред колегите Embarassed

# 441
P-r-o-l-e-t къде четеш и за коя точно база четеш? оригиналния преп+прайм и на мен ми е тежък и не ми харесва, но този вариан е доста различен...в makeupalley.com има рейтинг 4 от 5 възможни, което е доста високо. Иначе в какво ще ти е фактора е въпрос на личен избор. За мен най-практичния вариант е да е в пудрата за завършек, защото най-лесно се подновява.

Най-важно според мен е фдт-на да е с фактор.Ти под базата слагаш ли крем за лице?

Защо? Според мен е по-скоро желателно да не е, първо че във течните ФДТ трудно се влага висок фактор, най-често 15-20, нагоре повечето стават тежки. Второ, ФДТ с фактор не излиза толкова добре на снимки заради металните съединения които отразяват светлина и лицето изглежда по-бяло от колкото всъщност е. Но това е моята логика, сподели твоята.

При мен е същото положение...и аз като теб понякога се пооправям с матираща пудра, но не е това което искам като вид на лицето...а не ми е възможно да си нося фдт-а и коректора... Crazy

Значи ФДТ които ползвате не са подходящи за кожата ви ориентирайте се към по-дълготрайни. И аз имам ФДТ които издържат 5 часа, имам и такива които издържат спокойно 10 часа без да мръднат. Базата и завършека с пудра също удължават живота доста. И така ми се налага само пудра да нося за корекции в офиса.

maeva0959 - от магазини най-често се пазарува...грима от първата страница е разнообразни марки, по-скъпите във Варна - Бюти зоната във мола, по-евтините в малки магазинчета, примерно Елитис до гарата, магазинчетата на пазар Чаталджа и т.н.

# 442
MissNellie, възможно е да си права Peace Ползвам и база и пудра, пробвала съм доста фдт-ни от различен ценови клас, и пак няма угодия Mr. Green От кой фдт, който издържа 10 часа, си доволна?  bouquet

# 443
  • Варна
MissNellie, възможно е да си права Peace Ползвам и база и пудра, пробвала съм доста фдт-ни от различен ценови клас, и пак няма угодия Mr. Green От кой фдт, който издържа 10 часа, си доволна?  bouquet

Абсолютно същото е положението...все едно аз съм го писала  Tired

# 444
Revlon Colorstay, Estee Lauder Double Wear, Shiseido Liquid Sun Protection Peace

# 445
  • Варна
Всеки един от споменатите съм пробвала...вечерта пак не беше като сутринта...може би си е до кожа...не знам

# 446
  • София
P-r-o-l-e-t къде четеш и за коя точно база четеш? оригиналния преп+прайм и на мен ми е тежък и не ми харесва, но този вариан е доста различен...в makeupalley.com има рейтинг 4 от 5 възможни, което е доста високо. Иначе в какво ще ти е фактора е въпрос на личен избор. За мен най-практичния вариант е да е в пудрата за завършек, защото най-лесно се подновява.

Защо? Според мен е по-скоро желателно да не е, първо че във течните ФДТ трудно се влага висок фактор, най-често 15-20, нагоре повечето стават тежки. Второ, ФДТ с фактор не излиза толкова добре на снимки заради металните съединения които отразяват светлина и лицето изглежда по-бяло от колкото всъщност е. Но това е моята логика, сподели твоята.

Винаги съм ползвала фдт с фактор,може би само един на Ла рош ми беше без и точно той излизаше най-зле на снимки,ама това зависи най-вече от продукта,беше много покривен.

# 447
Нищо не разбирам от фдт-ни.
Това, което ползвам може и да не е най-доброто, но на него съм се спряла и съм доволна от резултата.  Grinning

Pro lumiere го ползвам вече 4 години  Simple Smile Много си го харесвам  Heart Eyes

# 448
Здравейте момичета, следя темата от време на време и вече се реших (не знам защо го отлагах) да си взема база за грим за цялото лице - как го написах само, ама нали има и само за сенки, та да се уточня.  Wink Кожата ми е смесена и се чудя коя да избера. Видях, че хвалите тази на Гош и на Артдеко, на Манхатън, но не знам коя да избера. AVON също имат някаква. Не искам да сбъркам, че и без това нямам излишни пари сега. Ако има значение на 23 години съм. Коя ще е най-подходяща за мен от тези или пък ако предложите други също ще е ок.
Прочетох и първата страничка, но дилемата си е дилема и ми трябва компетентно мнение.
Предварително благодаря за помощта  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 14:09 от Koketka_sf

# 449
  • София
Ами къде ли не чета : пиша в гугъл името на продукта и думата review и ми излизат всякакви сайтове с отзиви, плюс въпросният мейкъпели, на който особено много вярвам. И първо чета лошите отзиви, после и добрите. Има ли притеснителнои лоши отзиви, обикновено ако си купя продукта, ги откривам и за себе си...
Ползвам и серум, и крем, и база ... Всичко!

Общи условия

Активация на акаунт