Септемврийчето с пълни шепи загребва слънчеви лъчи!

• 71 233
  • 423
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте хайде и ние да почерпим за рождения си ден,че нашия и двоен.
Ние бяхме в детски кът на Мишо много му хареса там мисля догодина пак там да бъде много беше забавно на децата.

# 106
 Честит рожден ден на Мишо и Мартина!
 Рождения ден мина чудесно, децата поиграха, майките си поприказвахме, но пак не ни стигна времето.  Hug

# 107
Етке, искам безкрайно да ти благодаря за чудесното парти. Изборът на място, торта, меню, всичко беше чудесно.  Hug  bouquet
Много хубаво се чувствам в компанията на всички септемврийки 2006. Както винаги не успявам да поговоря с всички, защото щъкаме насам-натам и се въртим покрай децата. Но въпреки това емоцията е прекрасна. Heart Eyes

# 108
Ехо мацки.
как е хавата?
Аз също съм много щастлива, че ви видях макар и за 2 часа. Много се надявам дружбата ни да остане във времето.
Позволете ми на патерици да честитя рождените дни на всичките ни скъпи и чакани дечица!Искам специално да целуна и Додо/този прякор ако си спомняте е мой патент и винаги ми е мило като прочета и майка му да го нарича така. стели  Heart Eyes/
Нетърпелива съм да разбера - имаме ли щъркелови нови от Бон Есперанс... то.... доста време мина...септември мина... вярвам, че всичко е наред  Praynig

ние сме добре. ние сме нормално. ние оцеляваме.  Laughing Laughing Laughing Спаси и Джи са вече големи деца. Снощи го гледах какво голямо момче е - какви големи са стъпалата му, ръцете му, чувствата му... ако изобщо има време, то то минава наистина неусетно.  "Какво правим докато чакаме децата ни да пораснат и да заприличат на деца, на които само ще се радваме...? - губим си времето и моментите с тях..." Това предисловие е за да обобщя пожеланието си към вас, скъпи приятелки. Пожелавам ви да живеете в настоящето и да цените всеки ВСЕКИ ден с тези, които сами сте поканили в живота си.

Целувам в една по една и обявявам сезонът на театрите за официално открит!

# 109
  • Пловдив
Хей Ириниии, радвам се че намери време да се разпишеш...липсваше ми!
Ужасно много му отива на Стенли да е ...Додо... Laughing Hug Дори и вкъщи понякога му казвам така!
Предполагам,че Джи е станала прекрасна млада дама, а Спаси наистина голямо момче. Както казва Додо "Аз вече съм голям мъж и трябва да ходя на училище, а не на градина"... Mr. Green
Момичета, никой не разказа за общия РД и никакъв снимков материал няма, за да видя колко са пораснали сладките ни септемврийчета!
Ние в общи линии влязохме в ритъм - градина, работа и като цяло ежедневие. И накрая малко снимки от РД на Додо и от лятото, защото отдавна не съм качвала:......

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 21:40 от steli-ssd

# 110
  • София
Привет, мацки!

Наистина чакаме новини от Бон Есперансчето...Даже я чакахме и на общия рожден ден!
Наистина беше хубаво и сякаш все по-вълнуващо да гледам порасналите главички, умните очички, въобще прелесните същества, които ни събраха в тази малка, но сплотена групичка.

Ири, Благодаря за пожеланията, хубаво е да си напомняме тези неща.

А сега отивам да изпия една чаша бяло вино и да поблаженствам върху остатъка от неделния ден!

# 111
Salut, momicheta! Sedia si dnes v Notre Dame de Paris i telefonut mi zvuni edno takova mejdunarodno. Gledam SMS ot Bonne Esperance, che nejnoto momchence naj_setne e reshilo da se pojavi na bjal sviat! Merkite mu sa zavidni _ 53 cm i 4 kg. Da im e jivo i zdravo junacheto i da postiga vsichko s lekota v jivota!

Parijki zeluFki za vas!

# 112
Ей това се казва новина! Честито на Бон Есперанс, а какви завидни мерки! Да е жив и здрав малкият мъж в семейството и орисан с много късмет.

Ави, специални поздрави на Париж и от нас...кога ли ще ни огрее и нас да се разходим до там...

# 113
  • Пловдив
Добре дошъл да е на бял свят малкия мъж на Бон Есперанс!!! Много здраве и на 2-та и само прекрасни мигове на цялото семейство!!! Hug
Ави, невероятно прекарване в Париж! Ще чакаме после разказ и снимков материал! Hug

Додо е болен и си кукуваме 2-та вкъщи от 3 дни. Аз си отспах, заедно с него,но изпадам в ужас,че започна сезона на болестите и се надявам тази зима да не е толкова тежка като предишната.
Приятен ден на всички!

# 114
еххоооо

Честит бебок на bon_esperans   bouquet Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

Стели, да се оправя Додо бързичко  Hug

Общия РД беше много хубав, тр да кача снимки аз  Blush

Ние сме добре, ходят на градина. Боян ще ходи на футбол и английски, харесало му  Laughing
Записала съм Ивайло на логопед за ужас на баща му, но така ме дразни ш-шкане то му! И Боян е за, но се чудя сега или от др година  newsm78

хайде  Heart Eyes

ех, Иве... за завиждане сииии, ама много  Heart Eyes

# 115
Samo da vmetna Wink
U doma sme si ve4e i iskam da vi predstavq novia maj v jivota mi - Maxim Simple Smile
Blagodarq na parijkoto mi 6tarkel4e Avi ot koeto znaete ostanaloto Simple Smile
Mnogo sam 6tastliva, i teparva 6te svikvame da sme palna ka6ta..no e tolkova hubavo!
Rodihme se na 6ti,estestveno...izpisaha ni na 10.10.10 Wink
Ekipat v Okrajna otnovo be6e neveroqten - samo s 2 6eva sam!
Skoro 6te pi6a pove4e i na kirilica Wink
Celuvki na vsi4ki

# 116
  • София
Добре дошъл на този свят на Максим! Много да ви радва, bonne_esperance!

Ирини, благодаря за красивото пожелание! Старая се да балансирам между грижите по децата и удоволствието да общувам с тези мънички невинни душици. Трудно е. Някои моменти се опитвам да запечатам в съзнанието си с носталгия по изплъзващото се време. Мария изведнъж порасна, и аз не разбрах кога.

# 117
  • Пловдив
Хееейй, момичета,къде се изпокрихте в това дъждовно и мъгливо време?!
Темичката ни е замряла..... Sunglasses

Мама Меги, как си?! Всичко наред ли е ?Какви ги върши Лаци?
bonne_esperance , радвам се,че сте добре и ти и бебо? Как е да ми мамана 2-ма?
 Rени, Додо същи ми заяви,че се е "записал" на английски, на футбол и на бойни изкуствия. Аз го помолих да си избере 1 от 2-та спорта,защото са в един и същи ден,но той  твърдо е решил и не знам как ще го разубеждавам!
 Ави , как мина френското приключение?

Аз още се влача болна, мъжа ми и той се тръшна, Додо засега е добре. Този сезон определено ме подтиска и поради други причини, но се опитвам да гледам оптимистично на нещата... Thinking
Хайде, до скоро писане.Пишете и вие!

# 118
Еейй верно какво става тук.. хора, направо сме за бой ..
Стели, мерси, че попита аз съм добре, Лаци е добре и бебето  добре.. хеххе тъй като вече мърда и го усещам вече се опитвам да свиквам с мисълта, че няма повече да бъдем ние тримата... а ще сме 4 .. човек свиква с това да сме двама, да сме трима... хихи но го чакам с нетърпение! При нас всъшност стават доста неща, като например това, че Лаци започна да ходи в нова градина. Приеха го в дължавна и след дълго мислене все пак го преместих, ходи вече две седмици, но от тях 4 дни беше в разход с нас по света.. и за това ще ви разкажа.. но за градината естествено минахме през няколко настроения, първо горещ ентусиазъм - 2 дни, после"взимай ми нещата и си ме карай в старата градина", после " абе не е чак толкова зле - май ми харесва".. милия свиква с новите неща. И при нас има футбол като главен стимул, английски и приложни изкуства, на които Лаци от преди много държи.. естествено за разликата в месечните харчове няма даже да споменавам... и така много ново, но пък си има и добри страни, вчера вечерта Лаци сам си блече пижамата за лягане, там така или иначе го прави всеки обед, а един ден ми каза за една блуза с качулка да не му я обличам, понеже му е трудна, а "там никой на никого не помага на се облича” .. определено вече става по- самостоятелен, което ще ми е от помощ като се роди и нашия Максим.. целувки за Бон Есперанс   по  този повод!
И така.. имам и друга за разкаразване, невероятен gourmet  trip в южна франция.. трая 4 дни , но беше истински красиво  и .. вкусно ххихи.. Ходихме до Aix-en-Provence, Марсилия, Сен Тропе… е в Сен Тропе беше доста дъжд, но през другото време случихме на що годе хубаво време.. дъжд –дъжд ама попаднахме на парад на Поршето  и на фона огромните невероятни яхти беше истински светско, хапнахме миди с бяло вино на малко романтично площадче , заобиколени от огромни маслинови дълвета насред градчето и от десетски малки ретро – скутери, с които всички там се предвижват… наистина красиво.  И като цяло мога да кажа, че не сме ходили на „обекти” като айфеловата кула или някоя вековна арка, но гледките , които постоянно ни заобикаляха ме караха да си отварям колкото мога по- широко очите и да се опитвам да запомня всеки детайл…много е красиво там….. ей!!! Иначе бяхме с лаци и кола под наем .. на гостина моята приятелка от детските години, която живее там с приятеля си също българин и те като местни ни разхождаха.. зарекохме се , че непременно трябва пак да отидем, но на пролет,  като разцъфтят  лавадуловите полета и всичко е още по- зелено…
И така вече сме тук, отхвърлме задачи .. а днес .. днес и утре много ми се иска просто да си почина и да правя Нищо.. няма точно да ме огрее , но ще се опитам максимално.. чакат ме багажи и пранета.. ако ме разрирате правилно ехехх.. но поне ще си постоя в къщи.. вчера сготвих първото си пиле със зеле, стана много вкусно и ще имаме какво да ядем поне днес хихи. ..
Залях ли ви с инфо , но при условие , че сами със стели си пишем.. поне ще има какво да прочетете … хехеххехе Айде пък и вие драснете нещо сигурно ви се случват интересни неща, просто малко сме поотвикнали да споделяме тук… а на мен понякога ми липсва…
Ави, и ти имаш да разказваш , не се извъквай, как изкарахте, за кога беше Виена , как е Сашко в градината, надявам се тази есен вече сте чинно калени и няма настинки повече..
Хади.. до скорооо

# 119
  • София
Е, айде и аз да се разпиша, въпреки, че не съм много в настроение Sad
Стели, то и аз на съм фен на есента Sad
Меги, искрено се надявам догодина живи и здрави най-вече и ние да посетим Марсилия. Моя много добра приятелка живее там отскоро(преди това беше във Френска Гвиана)...
За градината - аз записах Хриси на народни танци и логопед. Той се записал на футбул(баща му искаше джудо) и се наложи да спрем със спортната гимнастика, защото ангажиментите станаха прекалено много. Въпреки желанието ми  Rolling Eyes за английски, уви. Няма да е тази година ...засега...И двете логопедки са против. Защото има напредък и сега с този втори език да не дръпне назад. Вкарва и той едни лафове, но произношението на много думи все още му е адски трудно Sad
Иначе здрави сме всички. Момчетата ще ги водя в понеделник в Пирогов на преглед при д-р Момчилов. Тогава се надявам да има яснота и кога ще е операцията на Хрисии така
Лека ви вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт