Септемврийчето с пълни шепи загребва слънчеви лъчи!

• 71 237
  • 423
  •   1
Отговори
# 120
Бон Есперанс ЧЕСТИТО Hug
КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ ПОЖЕЛАВАМ И ДА СЕ ХАРЕСВА И ОБИЧА ЮНААКА Heart Eyes

АВИ, МАГИ, ДОБРЕ ЗАВЪРНАЛИ СЕ! Маги равам се че беб е добре Flutter

При мен - днес се завърнахме от Холандия , Германия и Виена. Наред с работата имаше и романтика и забавления, особенно с настаняването във фантастичен замък в Холандия.
Остана време и да накипря момчетата и особенно от якетата съм много доволна - масленно зелена кожа и шапки. Изглеждат вече големи и се радвам без беб носталгия.
Имат филмчета в детската стая и сме по-свободни с баща им.
Басейна в детската градина е 28 градуса и започват занятия вече.Отказа се само от футбола и балета обаче.Личи си че са по-големи и приятелси настроени, но и презрителни към вбебените връстници Wink
Малкия проговори изведнъж и е мн. интересно.
За имунната с-ма давам АDLiquid for kids, a вие?
Търся млада преподавателка по цигулка, ако се сеща някой...
Искате ли на 30ти групово посещение на Хензел и Гретел?
Хаиде лека вечер!

# 121
Hello, darlings!
Blagodaria vi za pozdravite za dobre doshli, no nie vsushtnost oshte ne sme se vurnali. Sega sme v London. Utre vecher, jivot i zdrave, se vrushtame i shte vi pisha po-podrobno i na kiriliza.
xoxoxo

# 122
  • Пловдив
Мили  виртуални приятелки днес имам удоволствието да ви почерпя за моя РД.
Радвам се,че ви има и вече 4 години споделяме всичко,което ни вълнува! Hug

# 123
  • София
Стели, ЧРД! Много здраве, далечни пътувания и емоции ти пожелавам!

Гледам всички пътуват някъде, а аз нямам отпуск и си седя тук. Уф  Wink
Тази година Вики се държи странно, всяка сутрин се дърпа, не иска да ходи на градина и понякога поплаква. Все мама, мама, някаква привързаност, предполагам следствие на 2та месеца, когато беше оставена при баба си. Ако всичко е наред, няма да я оставям вече толкова дълго, ще си ходи на градина и юни. Записах я на латино танци и балет, не иска да ходи, не иска да излиза от групата. Ами казах на учителката да я отпишат, насила хубост не става.

Меги, ти пък си преместила Лаци, дано бързо свикне. А английския да не го занемарите, ей Wink А държавната в Бояна ли е пак или пътувате? Много хубаво звучи пътуването, ще го посетя аз това място.

Иначе съм много доволна , че ги научиха на самостоятелност. Всичко сама иска да си прави, даже нещата да се оставяли на място. Другото което е, карат ни веднъж в месеца да носим нещо, бисквити, вафли и организират ден на едно дете, негов празник, всички му рисуват картинка , пеят му песничка. След денят на Вики направо летеше сутрин към детската  Laughing

Хайде, хубав ден!

# 124
  • Бургас
Честит рожден ден, Стели!
Пожелавам ти много усмивки и прекрасни мигове с любимите хора  Hug

Честит прекрасен син на Бон Еперанс  Heart Eyes

Здравейте, дами!
Наминавам да ви поздравя и да кажа, че често ви чета и се радвам заедно с вас на децата и на вашите успехи  Simple Smile
Ави, Алфи, Мама Меги - браво на вас за новите дестинации и за приятните преживявания  Peace
Дони, какво стана с прегледа при Момчилов?
Базел, Вики със същите деца ли е в групата? Ще свикне скоро , надявам се  Peace

Няколко думи и за нас - тази година съм много доволна от градината на Мария. Имат нова директорка и си личи. Предни години това е била ДГ с най нисък рейтинг, а сега от 90 деца са станали 180 през тази учебна година. Имат допълнителни занимания, тя е всеки ден на логопед, има и психолог 3 пъти седмично, както и лечебна гимнастика. Дано и напред да е така, да и харесва на Мария и да напредва  Praynig
Аз ще се връщам на работа зимата, след повече от 5 години майчинство...Имах предварителни разговори с шефката и евентуално ще съм на различна длъжност , поне в началото. Мен ме устройва, не държа да съм счети и без това  Rolling Eyes
Приятен ден от нас   bouquet

# 125
  • София
Стели, честит рожден ден и от мен Simple Smile Желаят само здраве и щастие - другото от магазина Simple Smile

Алина, насрочи операция на 25.11. Дай Боже да е здрав тогава, че да не се отлага, защото много се чака. Изненадата беше, че и малкия ще трябва да легне под ножа - докарала съм ги откъм фабрични дефекти Rolling Eyes

# 126
Леле Алина и твоята не е лесна... 5 години пауза са си 5 години.. дано бързо да влезеш в ритъм и са получаваш удовлетворение и приятно разнообразие като започнеш работа...
Стели , на патерици ЧРД.. бъди щастлива и здрава, успяваща във всичко и нека тази година, която ти предстои да те побърка от приятни изненади - тъпувания , приятели и .. може и едно Доденце да се спретнете.... Много късмет!
Базел, това с дните на всяко дете взучи много готино, като идея.. добре са го измислили.. относно бабинството вие знаете , че аз винаги съм била детето на гръб и където е майката там и детето е най-щастливо.. но понякога трябва и те да вземат доза самостоятелност, когато се налага.. и аз оставях лаци това лято при баба му.. е виждахме се всяка събота е неделя, но съм сигурна, че и този опит им дава много ... аз съм изкарала всичките си детски лета при баба в троян и ги помня със страхотно умиление и даже носталгия...  За нашата "нова" градина - не е б баяна в Овча купел е, но ако преди ми трябваха 5 мин да го закара, сега са 10 - 12 мин, имам 3 светофара, но пак не е далеч.. точно до конната база е и ми е много удобно като съм наработа, оставам до последно и след това си го взимам на спокойствие.. Иначе още свиква, днес беше полу- разплакан на врата , а вчера такъв номер ми врътна.. в съта беше малко хрема и цял ден ходи и вика, че в понеделник няма да ходи на градина защото не може просто така да оздравее за един ден и понеже ние през цялото време му казваме, че не е толкова болен и нищо му няма и накрая на вечеря вика: " аз утре като ме заведете ще кажа на учителката , че съм болен - кихан , кашлям и не ми е добре и ще заразя децата и тя няма да му пусн Shocked !!!" Казвам ви как не паднах, на сутринта драмата беше .. ама още съм боден, не ми е добре заведи ме при баба Мими... клекнах аз напрово ми писна, викам са ако верно не му е добре .. при баба си мими още на вратата вече нищо му нямаше.... голяме хитрец , е й.. закъсах го ... Сега си говорим, че просто трябва да походи малко повече и ще свикне, предната седмца като му беше ръва в четвъртък вече каза, че не е толкова зле и май му харесва ....
Надух ви главата...
Алфи, за имунната система мен ирини ме посъветва - вече има Цитросепт за деца, сироп е и е вкусен, аз взех на лаци сега като е истинал малко и май си действа, иначе го пие без коментар.. Иние имаме басейн в нашата "нова" градина, но каза, че търсят да го отдадат под наем , защото поддръжката е по- скъпа от парите, с които разолагат.. та се надяваме това по-- скоро да стане и да си плува и лаци - гмуреца .. Имаме и физкултурен салон - там му е футбола сега , като е лошо времето .. абе не е лоша градината трябва просто да свикне ..
Оставям ви ... до скоро

# 127
Мила Стели, честит рожден ден и от мен! Бъди жива и здрава, обичана, удовлетворена и щастлива!   bouquet

Вчера благополучно се завърнахме с любимия след некратко отсъствие от дома и децата. Пътуването до Париж и Лондон беше вълшебно, наситено с безброй емоции и вълнения от срещи с новото и непознатото. В края на първата седмица децата ужасно ми залипсваха, но какво да се прави... угодия няма! Посрещнаха ни с радостни възгласи и определено се радвам, че съм си вкъщи. Все пак следващото пътуване е отдавна планирано и знам, че ще мога отново да избягам скоро, макар и за малко. Снимки ще има, но са много и ми е нужно време да ги обработя.

Утре Саши трябваше да тръгне на градина след една доста дълга ваканция, че докато ни нямаше си стоя вкъщи с баба и дядо. Звъннах в градината да видя каква е хавата - еми в съседната група има скарлатина и не, благодаря - ще си остане още известно време вкъщи.

Алина, радвам се, че се разписа и ти. Смело и успешно завръщане на работния фронт!

Меги, Лаци е без грешка - сладък, вече не толкова малък, манипулатор! Бърза адаптация в новата градина. Чакам снимки от вашето пътешествие!

Дони, кураж за нужните операции! Да минат бързо, успешно и скоро да ги забравите!  Hug

Есперансче, как сте всички вкъщи? Адаптирате ли се? Цунки за сладурчетата!

Алфи, нищо не им давам за имунната система. Според педиатъра и да им давам, и да не им давам - все тая.

Хайде, до скоро!  Heart Eyes

# 128
Стели, бъди много, много щастлива! Сбъднати мечти!  Hug

# 129
  • София
Alina, същите деца са, има две нови, едно момченце малко по-буйно. Много добре звучи програмата на Мария, дано да напредва и да ходи с желание.

Ави, чакам снимките с нетърпение, особено парижките.

# 130
Ави добре завърнали се Hug
Маги браво че лаци иска фудбол, защото ние се отазахме.Цитросепт ще взема Simple Smile
Днес потегляме за Правешко да не изтървем слунцето.
За 30ти има ли за Хензел и Гретел навити? Ние сме там Simple Smile
Хубави неделни емоции!!!

# 131
Да драсна два реда, макар да няма нещо интересно за споделяне. Като е отчетна тема, да се отчетем. Mr. Green След годишния профилактичен преглед - 15,5 кила и 104 сантиметра (все ми се струва, че е по-висока де). Ушен и очен тест минати успешно, бити ДТК, Полио и пневмококова ваксини (много плака, милото ми дете, много), правиха и тест за туберколоза. Дадоха ми листовка с препоръки да поговорим за секс, то и моето и без това започна да задава въпроси. Иначе си влачихме една кашлица дълго време, педиатърката каза, че може да е алергия и ни даде един куп лекарства, аз обаче ги спестих, ей на, мина й. Но аз се влача още с тая кашлица, иначе се чувствам чудесно, нищо не ме боли, свежа съм, ама... кашлям.
Мимката си ходи в българското училище, харесах й едно-две местни, но още се чудим какво да правим. Аз не намирам работа (не съм се разтърсила много усилено де), мъж ми предлага да я пуснем напролет, та не знам какво ще решим. Гледаме да разнообразяваме детето с нови изживявания - последния уикенд я водихме на авио шоу, разходки в планината с водопади, Октоберфест  Mr. Green Преди това - на панаир, истински панаир с виенско колело, въртележки, бънджи, захарен памук, шоута с мечки, слонове, тигри, гледахме и слушахме на живо легендата Чарли Даниелс...
Иначе гледаме да сме повече навън, при нас времето е още за къс ръкав, страхотно циганско лято. Нали живеем срещу езеро, сутрин е такава красота с прошарените дървета, изгряващото слънце между тях, патици плуват...
Ми това е, нищо особено, но щастливо Simple Smile

Прегръдки за всички малки и големи! Все така хубави новини да чета от вас!  Hug

# 132
  • София
Алфира, може да дойдем в събота на Хензел и Гретел. В 10:30 или в 12 ще ходите?

# 133
Здравейте мили мами!След мноооого дълго отсъствие ,за което се извинявам , се присъединявам отново към приятната ви компания. Hug Не успях да изчета всички страници от новата тема,но ще наваксам като остане пак повечко време за мен!  Grinning Ние сме добре , и Дона вече тръгна на ясла ,но сме още до обяд ( свикваме  Wink) ,съответно с хрема и кашлица вече ,но така ще е . Габи вече е спокойна в градината ,ходи с желание и усмивка, има много приятелки и съответно гадже вече   Heart Eyes Това  казано накратко сме ние . Пожелавам ви приятен следобяд  и доскоро !  bouquet

# 134
Хей маамс и ние се позагубихме, ама като имам временце наминавам да ви видя т.е. да ви "прочета" кой как е що е...

Нас ни е завъртяла въртележката, аз на моменти полагам големи усилия да не изперкам  Crazy

Софи ходи на училище с огромно желание, голяма радост ми е, ежедневните занимания по английски вече дават резултат и съм много горда с порасналото си момиче  Heart Eyes
Като питам как е все ми я хвалят, колко е старателна, изпълнителна и амбициозна и явно не чак толкова палава, колкото в къщи  Laughing
С Криста са голяма любов, играят си много заедно и това ме изпълва с такава радост, чак ме просълзяват  Blush
Криста е едно много будно бебе, което пълзи със скорост непонятна за мен  #Crazy катери се навсякъде, опитва се да ходи, като се изправя по мебелите, та чак се пуска ... и разбира се падааааа  hahaha дупето и тежи ... а и ходи на пръсти  newsm78 ... казват , че ще се оправи (с пръстите де  Wink)!
Иначе сме влезли в кофти серия от РД на Софи насам Криста е се болничка ... и това малко ме мъчи, но казват, че с вторите деца така било, големите им носят разни бацилчета ... дано се постабилизираме, че аман  Tired

Авииии хайде пускай снимкиии, браво за чудесната разходка  Grinning

Мегиии гледам и ти добре се справяш, дано Лаци по скоро свикне с новата градина, а коремчето как е?   Hug

Марлелка  Hug блазе ви за хубавата есен ние тук в БГ тази година ... ама много студ бе ... ужас ... то направо зима си дойде!

Поздрави и прегръдки на всички  Hug и пак ще  намина!

Общи условия

Активация на акаунт