Септемврийчето с пълни шепи загребва слънчеви лъчи!

• 71 242
  • 423
  •   1
Отговори
# 165
Ние и на тези празници и Коледа и Нова година ще сме с близките си,особено след тазгодишният инцидент ,при който не загубих и двамата си родители за винаги.Ужасно съм щастлива че са живи и че ще имам възможност да споделя това време с тях.
Не знаех какво сте преживели, но те прегръщам и дано всичко остане в миналото.
Което ме подсеща, Денис,  как е Арен?
Дони,  дано всичко е наред и с Гоги. Това вашето не са фабрични дефекти, екстра са си малките разбойничета.

Ааа, това с ужаса сутрин преди работа и аз съм го преживяла. И сега и преди, в периоди на голямо натоварване и стрес направо ми се завива свят и сърцето ми ще се пръсне. Най-трудно ми е било винаги в неделя вечер, когато гнетът на предстоящата ужасяваща седмица ме стиска буквално за гърлото. Но в такива моменти някак се мобилизирам и си казвам, че това е просто някаква си работа, със и без нея, животът продължава.

Стели, хайде, грабвайте се с Додо и идвайте на коледното ни парти в Сф. Крайно време е да се запознаем с теб.  Hug
Ей го къде е Пловдив.

Коледните ни подаръци ще бъдат рокля на принцеса и обувки с токчета, едно Барби от новата серия - Мода или нещо такова беше(бутнаха ни отнякъде каталог и сега съм в беда, иска ги всичките) и "нещо на Уинкс" - ходи и разбери точно какво. С Уинкс не съм запозната, вкъщи не сме ги пускали, но тя ги е гледала някъде или децата в ДГ са разказвали. Не знам.

Ей, много ми е гот, че живна темата.
Лека нощ от нас.

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 23:22 от Анонимен

# 166
Ники , иска шах !
Ако не успея да го разобедя , ще купувам и ............. ще търся някой да ме учи  Rolling Eyes

# 167
DZ, такива сложни игри съм поверила на бащата у дома.  Mr. Green За мен спокойствието.

Моето не иска нищо, т.е. не знае какво иска. Имам една закупена кукла за баня, която от студена и топла вода мени част от визията си. Ние с баща ѝ искаме да вземем глобус или стенна географска карта, или някаква слънчева система, нещо обучително.

# 168
Даде ми добра идея - отдавна иска глобус да му вземем  Peace

# 169
Еее, мн добро предколедно раздвижване цари Wink
Малко отчет и от нас. Добре сме, със страхотна снежна приказка навън, дечковците умират от кеф, а аз около тях подскачам и подтичвам да не замръзна;-) Таткото беше на дъълга командировка, и ние доста уплътнена прграма докарахме, слушаха ме горе долу бандата, изкарах една диета, доволно, доволно...
Утре ни е ден за коледна украса и писане на писмото за Дядо Коледа, Яни се е изрязал от един каталог часовник Бен 10 /Денис Wink/ и 2-3 други неща, Миа и тя милата криво ляво си изряза една бебешка количка с бебе.
Идеята за глобуса е супер, момичета, Яни иам един от рождения си ден и доста се заинтересува по темата. Отделно ходихме и в един планетариум, впечатлиха се децата. Беше проектиран филм, с илюзията, че седим в совалка, която лети от планета на планета с кратка лекция по детски за всяка от тях, и накрая като "кацнахме" на Земята, Яни почна да говори бързо и въодушевено и с чувство на облекчение: О, най-после дойдохме на Земята, има и слънце..слънцето е много полезно, нали?...о, и планини, и тревички...мн е красиво, нали?"

По повод на спането - и двамата рано стават, рано лягат, Яни не спи отдавна следобяд, а и тук в градините не спят. Новото при него е, че следобяд се прибира с училищния микробус;-) Иначе 4 дни в седмицата имат по 2 неща всеки ден - бойни изкуства, френски, йога, футбол, музика, драма, изкуство, и балет /много са смешни всички по екипчета за балет:)/
Хайде после пак, целувки

ето който не е видл, едно клипче от нас

http://mechovci.multiply.com/video/item/10/dvama.wmv

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 22:23 от Chochy

# 170
Ники се отказа от шаха  Whistling
Писахме писмо на ДК , последно иска това

# 171
ехооо

Чочи, много са готини малчуганите  Hug Много готино с Планетариума. И аз трябва да ги водя, Ивайло и той нещо запален по звезди, Планети и т.н.

ДЗ, много интересен подарък си е избрал Ники  Peace

Доника, много крива работа с Гого, стискам палци  Hug А за Хриси не се и съмняваме, браво че така лесно е минало всичко!

Подаръците Ивайло отдавна си е избрал... Плодова фабрика, Дъска "Герой 108", Лего "Междузвездни Войни", Лего "Кроу Фактор" (в писмото от детската  Mr. Green ), идва от Hero Factory!
Боян... Изцяло Герои 108, обаче Дядо Коледа е сигурен, че и друго иска  Laughing

Пък аз да ви разправям как изведнъж съвсем нежелано и непланувано, но пък с огромното желание и натиск от страна на приятелка се сдобих с пекарна  Mr. Green И сега чинно чета форумската тема  bowuu и връткам хляб, което всъщност се оказа голям кеф  Mr. Green

# 172
Rени , пробвай хляба с маслини и лук - страхотен е !
Аз избягвам да правя хляб , защото се изяжда на мига и се лепи на ........ Whistling

# 173
Чочи, мечовците са един път! Много мило!  Heart Eyes

Пак се загубихте, Ренката сигурно само покрай пекарната се върти, ами другите?  Mr. Green

Аз изоставам с плановете, но то при мен е обичайно състояние. Тук свиха студове, дори и сняг валя, хехеее. Ние предколедно се обзаведохме с дивани и сега мързелът се развива с пълна сила. Стискам палци да сме здрави, че да можем да тръгнем на път другата седмица. В събота е коледното парти на Мими от училището, ще го играем малка мишчица гризана от "Дядо вади ряпа", и вокалистка на "Шаро и първият сняг", репетираме у дома усилено. Днес ще строим коледната къщичка и така до утре. Мен ме е стегнала отново невралгията и трудно мърдам, но ще оцелея и този път. Така де, нищо интересно. Драснете по два реда как сте?

# 174
Тупп в темата и от нас  Wink

Хей Марлелка интересна програма си заформила пак, Мимката в българско у-ще ли е  newsm78  нещо съм пропуснала, в първия момент се поизцъклих като си представих "Дядо вади ряпа" на анг.  , но като видях "Шаро и първия сняг" загрях Simple Smile)) Незнам каква е тази коледна къщичка, но звучи интересно .... ние пък днес ще сглобяваме къщичка от меденки Simple Smile
Рени и аз преди около 2 месеца се сдобих с заветната пекарна и да ти кажа ... уж децата да ядат пресен домашен хляб ... ние с мъжо едвам удържаме фронта ... много е вкусен, а този с маслините ни е най-любимия ( аз лук не слагам)! А спикъка с подаръци  #Crazy  уаууу  и аз ще го закъсам, като почне и малката да иска Simple Smile
ДЗ твоят сладур какъв подарък си е избрал ... да не го влече биологията и ботаниката от сега  Laughing впечатлена съм, въпреки, че то и ние имаме странно желание, за което София още не подозира, че ще се осъществи ... има комплект за грънчарство  Crazy само незнам накрая кой ще чисти ...
Чочи  клипчето ти е жестоко, толкова са ти сладки мечовците  Heart Eyes страхотна идея! И аз се посмях като си ги представих малчовците в екипчета за балет  Laughing И в нашето училище не се спи, гледам че Софи обаче ужасно се уморява и още и трябва по-малко сън, иначе и тя има дни в които отказва да спи, та като откаже съня ще я оставям на цял ден!
Венуш като те слушам за подаръците ... все едно София чувам, но  Naughty аз малко разчупих ... като видях тези ужасно грозни рокли на принцеси в Хипо ленд и на цени от 100 лв. си потърсих и открих алтернатива  http://www.tutu.bg/ та сега това е една от изненадите Simple Smile

Денис, Стели  Hug

Иначе ние сме  Crazy ... абе добре няма да се оплакваме, все се помпам с позитивни мисли, майсторим коледки сладки и бисквити, сега замислям торти за двете ми рожденнички , майка ми и Криста, абе занимавам се  Crazy
Радваме се много на снега и макар и за кратко ходим и се търкаляме с дечурлигата ( Криста още не е проходила, но това не и пречи да е голяма беля Simple Smile)) )
От понеделник сме сополиви и Софи пак си е в къщи, че вече наистина ми идва в повече, само една седмица бяха съвсем здрави и пак  ooooh!
Ето по едно снежно фото от нас :
http://www.flickr.com/photos/eva78/5260903229/
http://www.flickr.com/photos/eva78/5260901545/
http://www.flickr.com/photos/eva78/5260900831/
http://www.flickr.com/photos/eva78/5259004298/

Хайде със здраве и до скоро с пожелание за здраво ( зимно ) време, топли и уютни домове, усмивки и празнично настроение  Hug

# 175
  • Бургас
Хей, кажете нещо за Коледното парти! Предполагам е било много весело за всички  Simple Smile

Ние така и не успяхме да дойдем, програмата ни в София беше доста запълнена и напрегната и съответно и аз се бях изнервила и единствено исках да се прибираме към Бургас.
Оказа се, че на Мария почти всичките и зъби са развалени и така вместо една пълна упойка, се наложи още един път да ходим с втора пълна упойка. Радвам се, че това е зад гърба ни.
Нещо хич нямахме късмет - първата вечер, при минусови температури, се развалиха бушоните и спахме без отопление  cold  След това през цялото време ми беше много студено, направо се бяхме пропили от студ. На третата вечер пък имаше някаква авария и доста време нямаше ток  Rolling Eyes  Абе оправихме се, най-важното свършихме това, за което дойдохме, видяхме се и с приятели, така ,че - лошото го забравяме  Simple Smile
Пожелавам на всички уютни и топли Коледни празници, с много смях, добро настроение и хубаво вино!

# 176
Алина, съжалявам, че не сколасахте. Важното е, че сте направили зъбките на Мими!

Беше весело, да! Рядко се събираме толкова масово и положените усилия от моя страна принципно си заслужават. (Умря циганката, която ме хвалеше!) Дядо Коледа впечатли децата и те се надпреварваха да му пеят и рецитират. Имаше и два чувала с подаръци и все хубави. Сладките, които Ети приготви за нас бяха много красиви и невероятно вкусни. Но, разбира се, няма пълно щастие. Ние си тръгнахме последни, но се оказа, че подаръкът на Сашко (пликче с блокчета Лего) е изчезнал безследно и детето остана без подарък. Целия клуб претърсихме и кошчетата за боклук обърнахме, но уви! Останахме си само с картонената опаковка. Вероятно някое детенце си е тръгнало с него, но пък никоя майка не се обади, че го е намерила. Жалко!

Весели празници на всички и от нас! Бъдете здрави и щастливи!

# 177
  • Пловдив
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!
Подаръците са отворени, настроението е празнично .....Здраве и много добро настроение Ви желая!

# 178
Честита Коледа и щастлива Нова година, мили приятелки!

# 179
  • Пловдив
Весело посрещане на Новата 2011 година, мили виртуални приятелки!!!
Само прекрасни емоции Ви пожелавам през 2011, успехи във всичките ви начинания и здрави и щастливи септемврийчета!!! Hug
Приятни приготовления!

Общи условия

Активация на акаунт