Което ме подсеща, Денис, как е Арен?
Дони, дано всичко е наред и с Гоги. Това вашето не са фабрични дефекти, екстра са си малките разбойничета.
Ааа, това с ужаса сутрин преди работа и аз съм го преживяла. И сега и преди, в периоди на голямо натоварване и стрес направо ми се завива свят и сърцето ми ще се пръсне. Най-трудно ми е било винаги в неделя вечер, когато гнетът на предстоящата ужасяваща седмица ме стиска буквално за гърлото. Но в такива моменти някак се мобилизирам и си казвам, че това е просто някаква си работа, със и без нея, животът продължава.
Стели, хайде, грабвайте се с Додо и идвайте на коледното ни парти в Сф. Крайно време е да се запознаем с теб.

Ей го къде е Пловдив.
Коледните ни подаръци ще бъдат рокля на принцеса и обувки с токчета, едно Барби от новата серия - Мода или нещо такова беше(бутнаха ни отнякъде каталог и сега съм в беда, иска ги всичките) и "нещо на Уинкс" - ходи и разбери точно какво. С Уинкс не съм запозната, вкъщи не сме ги пускали, но тя ги е гледала някъде или децата в ДГ са разказвали. Не знам.
Ей, много ми е гот, че живна темата.
Лека нощ от нас.

и връткам хляб, което всъщност се оказа голям кеф 
нещо съм пропуснала, в първия момент се поизцъклих като си представих "Дядо вади ряпа" на анг. , но като видях "Шаро и първия сняг" загрях
)) Незнам каква е тази коледна къщичка, но звучи интересно .... ние пък днес ще сглобяваме къщичка от меденки
уаууу и аз ще го закъсам, като почне и малката да иска
само незнам накрая кой ще чисти ...
аз малко разчупих ... като видях тези ужасно грозни рокли на принцеси в Хипо ленд и на цени от 100 лв. си потърсих и открих алтернатива 
След това през цялото време ми беше много студено, направо се бяхме пропили от студ. На третата вечер пък имаше някаква авария и доста време нямаше ток