Септемврийчето с пълни шепи загребва слънчеви лъчи!

• 71 244
  • 423
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТА 2011 ГОДИНА!!! Много здраве , щастие и успехи !

# 181
Честита да е новата 2011 за всички!

Здраве и благоденствие!

# 182
Пълно затишие... цари тук !
Ние отдавна не сме се появявали Simple Smile  Embarassed

Честита да е новата година и от мен... Да бъде по добра от предишната ! Hug

Честит Йордановден на празнуващите!  bouquet

Гледайте как се изниза времето, вече станаха на 4 години децата  ooooh!. Сяхаш вчера родихме една по една ... Simple Smile И се възлувахме всички, и всеки ден чакахме, коя ще е следващата   Crazy

Сега да разкажа за нас! Посрещнахме празниците и добрият щедър старец Дядо КОледа... За послушните деца имаше много подаръци. Еличка вече ходи и пакостите са на макс... Но иначе много си играят двете, търсят се... Много миловидна картинка са... Също така и Ели вече е християнче... А, аз да се похваля, това лято кандидатствах и ме приеха тук в нашия Тракийски университет в педагогическия факултет - Предучилищна и начална училищна педагогика... За което съм много щастлива и сега с това се занимавам, ходя редовно на училище... Мисля, да започна работа обаче и да ходя на училище... Единственото, което е малко кофти, е че съм редовно обучение, по простата причина, че тази специалност я няма редовно, но намерих работа в една детска градина до факултета... Няма да е високо платена работата, като леличка може би, но после с тенденции, живот и здраве за учителка  Heart Eyes Градината ми е близко до факултета, та живот и здраве ще ходя на работа и на смени ще съм и ще отскачам за лекции... и така някак си ще наредя нещата, защото повярвайте ми, много ми е трудно, но ще се справя... Ще подавам документи за ясличка на Елица и се моля, да не е толкова болнава, като кака си на яслата. Татова е в общи линии за нас... Лятот бяхме на море, това и на двете за първи път, беше голямо шоу... Страхотно беше... Това лято да не се каним от сега, но пак ще отидем..

Пожелавам на всички лек ден и обещавам, пак да се включвам !  newsm03

# 183
  • София
ЧНГ на всички! Да сте много здрави, румени и весели!

Кузманка, честито, дано неусетно мине обучението и да станеш една добра учителка. Успех ти желая.

От нас нищо ново, влизаме в ритъма след дългата почивка. Затрупахме се с играчки, имаме една котка, която изглежда като жива. Аз си играя с нея. Някой престраши ли се вече да качи дете на ски Wink Имам колега, който качи сина си на 3 години още.

# 184
Привет Simple Smile

bazel , мисля, че бях виждала снимки с децата на Rени на ски... Wink ако не се бъркам  newsm78 и благодаря за пожеланията Simple Smile

Ех, забравих да се похваля,че се сдобих с хлебопекарна Филипс, страхотен хляб прави... Пробвах също и козунак и тутманик, също станаха страшно вкусни... Чудесно е , когато стигне до печене и се размирисва из цялата къща на топул хляб... Ммммм няма по-хубаво нещо  Laughing

# 185
ехооо
За много години и от мен  Hug

Кузманка, загуби се, но пък хубави новини около теб, браво!

Алина, неприятно със зъбките на Мими, добре че всичко е зад гърба ви  Hug

базел, трудна работа са това празниците  Laughing
Ние изкарахме едни чудесни Коледни и Новогодишни празници със срещи с приятели и роднини. После именници... сега и рожденици предстоят   Sunglasses

Базел, Ивайло тръгна на 4г на ски, тази година ще му е трета. На Боян ще му е за първа сега, също очаква с нетърпение. Голям кеф му бе миналата година на Ивайло, пускаше си слалом чудесно. Ще го видим и Боян.

# 186
Ей Хора.. за много години.. тук съм си аз да знаете, чета всичко, но все се чудя какво да кажа и за това не пиша
Дани, знаеш , че Лаци вече две години кара.. ама тая нещо .. голява топлотия още никой от нашето семейство не се качвал.. еле па Я.. хехех
Кузманка, развам се че писа... страхотно е, че си поела тази инициатива - ще се справиш това е 100 %... браво на теб!
Айде .. че трябва да дръпна сега... ще дойда пак.. хехе

# 187
Добър ден!

Ето познала съм за Ивайло и Боян... Simple Smile

Всички обаче са много заети... спомням си как темичката не спираше да бълва публикации, всички си бяхме вкъщи с едни малки бебешоци, а сега вече са малко тези като мен Simple Smile
То всъщност и аз не съм си много в къщи, като съм на лекции, защото сме ангажирани на 100 %, от 8 сутрин до 16 ч. следобед... Simple Smile Малко се чувствах гузна в началото, защото Еличка все я прехвърляхме от човек на човек, да я гледат... къде баща ми, къде свекървата, снаха ми, баша и... и така и то милото се почуди вече, какво става... даже и моята баба идваше да я гледа... Simple Smile

Сега компенсирам с нея, загубеното време... Голяма калпазанка е и тя, не отстъпва по нищо на кака си, но иначе, като жяло си е по кротичка... Това е обаче за сега, че и Ели се включи в писането... Лек и усмихнат ден на всички Wink

# 188
  • София - Бургас
Здравейте, бонбонки! Heart Eyes

Желаем ви с Каринка много здраве и късмет през новата 2011 г и не само през нея, през всяка следваща и успехи.....!

Целувчициии      love001

# 189
  • Пловдив
Хееееееееееййййй, събудете темичката ни,че ще дойде пролет и Баба Марта!!!!! Hug

# 190
  • София
Нали Hug
След четири и половина години се върнах на работа и не мога да вляза в релси режим ясли, градини, работа...но ще се оправим Simple Smile

# 191
Хванал ме е мързел напоследък, не ми се пише хич. То не че аз има какво да споделя. У дома се гледаме, тази година случихме на зимни дни, хаха. А от есента не сме спрели да се редуваме с болестите. Мими ги кара най-леко - сополи, кашлица, сополи, кашлица, тук-там температура. И те така. А дори не ходим на училище. През август започва, записах я вече, и учителки си избрахме (вътрешния глас се обади). 6 1/2 часа на ден, да видим как ще се справи. Simple Smile
От Коледа не сме мърдали никъде, някое и друго гостуване (ние на тях, те на нас) и това е. Взеха пак да ме хващат лудите. Само чакам времето да се пооправи, мъж ми малко се освободи от работите си, та ...
Иначе душата ми е станала много непокорна, отговаря ми вече (на мама философката), и си затваря вратата на стаята да не я гледам какво прави, и хитруша се извъди (онзи ден я питам дали са й студени ръцете, тя ми казва "Малко, но аз съм ги сложила в джобите.", питам "Къде си ги сложила?" и понеже не се сети как да образува правилно множествено число рече "Едната съм си я сложила в единия джоб, другата - в другия."  Mr. Green Душко Добродушко е обаче. Ходи с голям кеф в българското училище, след заплаха, че няма да ходи там, всичко изпълнява.

Кузманка, браво на теб! Давай все така смело!

Дони, ще влезеш, ще влезеш, къде ще ходиш!  Hug

Стелич, как сте с Додо?

A venush да ми препоръча парфюм, че съм в период на харчене. Не съм разбирач, само да кажа, че обичам чисти и свежи миризми, не сладки.  Hug

# 192
A venush да ми препоръча парфюм, че съм в период на харчене. Не съм разбирач, само да кажа, че обичам чисти и свежи миризми, не сладки.  Hug

Марлелита, ето ти нещо свежо, пролетно, оптимистично:
http://www.perfume-bg.eu/guerlain-idylle-edp-50ml.html.

Ще ти пиша лична с още предложения, които да пробваш.  Hug

Хубаво е, че пак се поразписахте тук.
Ние тази седмица цялата бяхме грипни вкупом. В интерес на истината, Иглика най-добре понесе всичко. С 39 Т. се разхождаше и си играеше, докато ние с баща й лежахме претрепани от същата температура.

Утре, живот и здраве я пращам на планина в Рила с баба и дядо. Дано се позакрепи и с грипа зад гърба ни, да нямаме повече болести скоро.
Дони, честита работа. Как се чувстваш като работна мама?

# 193
  • Пловдив
Хеех, радвам се на оживлението!

Дони, сигурно ти е трудно и странно! Ще свикнеш, а как се отразява раздялата на малкия?
venush , и аз искам предложения за парфюми.... Laughing Днес ходих да си харесвам нещо ново, за да улесня любимия за празника,но нищо конкретно не харесах... newsm78 Фен съм от поне 10 години на Гучи и Диор, скоро ползвах Валентино, но като цяло харесвам по-сладки и цветни миризми (даже малко мускусни, но в никакъв случай с горчива нотка).....ох,такова осакатено описание направих... Mr. Green
Марлелита,виж колко изобретателна е Мими. Веднага е измислила как да излезе от ситуацията! Какво е това училище на което ще ходи? Нещо като предучилищна ли?
И ние никъде не сме мърдали поне от 3 месеца, но замисляме разни екскурзиики до близки дестинации като се затопли. Половинката е рожденник този месец и може да го изненадам със спа уикенда, ако има кой да гледа Додо.

Лека седмица! Peace

# 194
 Да взема и аз да се разпиша. Обичам месец февруари, имаме си няколко рожденика, майка ми включително, та ходихме до Варна. Много хубаво беше, видяхме се и с приятели. Много ни беше домъчняло. Пътувахме за 1ви път с влака през деня и децата се държаха много добре, издържаха геройски 7 часа и почти не им се чу гласа. Четохме книжки, играхме на думи, Мишо изрязва фигурки с една жена, закача се с 1 какичка.
  Друго интересно май няма, лека седмица на всички!

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 23:32 от Amaretka

Общи условия

Активация на акаунт