Фибс, честито момченце и на теб. Много весели игри с кака му Йоанка му пожелавам.

Стели, пиши, пиши, че иначе ни умря хубавата тема.

и аз често се сещам за всички вас. Жалко, че се разтури компанията тука. Пък уж се канихме да пишем, докато го преименуват форума на "бг баба"
Та малкия Калинко има няма 4 месеца, а вече е пропътувал половин България и на ски ходи даже и много хубаво си изкара. Края на март плануваме да отиваме да живеем на село и всички нямаме търпение вече за това. Сега подготвяме почвата (буквално
), щото много работа ни чака в градината, че малкия юнак лятоска да бъде захранен с отгледани с любов зеленчуци, специално за него. 
Фиби,Меги от тук честито за сладките ви нови попълнения в семействата ви.

сякаш не съм писала тук от векове,малко ми е странно.
тези моменти на възръстта.Неповторими са.Записвам му най-големите бисери,след години да има на какво да се смеем заедно.Ако е обиден,огорчен и сърдит...винаги казва и говори за това.Например:"Обиден съм...,не малко......,а много съм обиден....защото аз си мислех че ще стане така,а то не се получи!"
Иска да е самостоятелен...оставям го.Когато сам поиска помощ...Давам я!Сам си коментира околния свят и понякога сам се слуша.Обича безсмислените думи и римите.(тук му е силата ха ха ха) В моменти ,в който иска да се наложи,се опитва да ми приведе стройни доказателства,защо му е нужно и ако ме убеди е ок.Ако не ,аз обяснявам,защо не може да се получи.Към момента много добре върви разбирателството.Да чукна на дръвце.
за теб и малкото ти попълнение!
и за теб и малкото ти мишле!

дано съм укротила опърничавите 

Аз пък противно на твърдението "Разбираш, колко е лесно с едно дете, чак когато имаш две", смятам че две деца се гледат по-лесно от едно. Йоана я спирам периодично от градина, просто защото ми е много хубаво, когато си е в къщи, а и сега имам възможност да и обръщам повече внимание и да се занимавам с нея и гледам да я използвам. Тя пък от своя страна много занимава Калин и даже си играят заедно, ето примерно http://fibi4ka.snimka.bg/children/kalin.563109.22658023. 
Елате да разгледате малко околията....
) много се разнасяхме с него и бяхме много щастливи така. Той - гушнат в мама, пък аз можех да свърша работа, като за трима или да отида където поискам. На два месеца ходи даже на кино, да гледаме Рапунцел с кака.

Оплаках се.
И Йони, разбира се, същинска кукла!

Препоръчани теми