Септемврийчето с пълни шепи загребва слънчеви лъчи!

• 71 257
  • 423
  •   1
Отговори
# 225
Хайде да драсна и аз,в това хубаво време сме си вкъщи  Crossing Arms
Фибс,прекрасни са ти дечица  Heart Eyes
Марлелка,Стели,защо така с решенията.Аз съм в другата крайност.Решавам наред,ако не се получи сменям посоката.Ако не мога да избера между две неща,взимам и двете  Wink Дойде ли пролетта,настроението ми веднага е на 6 Simple Smile
Арен ми е болен вече 7ми ден.Започна с температура ,появи се лека хрема,мина през червено гърло...та се стигна до наченки на налепи и аха отиваха нещата баш към ангина.От 2 дни се наложи да почне антибиотик,защото вече не можех да го държа с 39 градуса Т .Сега денем е ок и нощем,но сутрин ми се събужда пак с Т.  Crazy Ще се наложи и тази седмица да си е у дома.Много ми е наобичайно да го гледам вял и да си играе кротко,да говори тихо,да се гуши и увива из одеалата.
И ние не сме планирали за сега почивки.Ще вършеем повече уикендите из нашата мила родина Simple Smile
Прегръдки  Hug

# 226
Пак аз.  Mr. Green

Ех, колко хубаво щеше да е мога да взема и двете решения, да направя някаква комбинация, ама не можееее, тюх. Така или иначе нещата наклониха на една страна, взех да мисля само за хубавите неща в това решение и ми е по-леко.

Моята мишка, така както се притеснявах да не развива алергия, щото една сутрин се събуди и започна да кашля, на следващия ден - като магаре, на третия - все еднo никога не е кашляла, четвъртия - чат-пат и на петия като отвори уста да видя гърлото и паднах направо - то не са и налепи, ами направо камъни по сливиците. Мигах, мигах. Не я боли нищо, не я дразнят, не са надути въобще сливиците, нито температура вдига, няма лош дъх, слонски апетит си има... айде на лекар, айде един хубав бронхит и тонзилолит (tonsil stones), което на български си е чиста ангина. И е на антибиотик естествено. В началото се притесних да не е стрептококи с тези налепи, то... ама е пълна с енергия.

Ани, бързо да се оправя разказвача на приказки!  Hug Уникален е Арен. И аз съм в настроение през пролетта, само като се покаже слънцето и всичко ми минава.

Стели, още есента да сте новодомци ти пожелавам! Додо само да е жив и здрав, другите проблеми се решават. Много усмивки и на теб!  Hug

Аз продължавам със спортуването, чак се очудвам на себе си, обаче... няма голям ефект, хем и се храня балансирано и не прекалявам с количествата, но ... стискам, някой ден и на моята улица ще изгрее слънце. До скоро!

# 227
  • София
Ооо, Стели, не съм разбрала, че ще си имате нова къща. Честито!

Марлелка, ти все едно мен описваш понякога. Колеблива съм и аз, а взема ли решение, все си мисля, ами ако бях направила другото. Мразя да имам да взимам важни решения.

dennis, много лошо с тези болести. Айде 2 седмици стигат.

Ние ходим втори месец на зимни кънки. На Вики много й харесва. Има си треньорка, една симпатична какичка в Зимния дворец. Жалко, че тренировките свършват края на месеца и се възобновяват чак през септември.

Пътуванията сме ги подредили. Великден сме на Сандански, в обновения хотел Интерхотел. Там много ми харесват басейните и температурата на водата. Жалко, че нямам време, иначе бих изкарала цяла седмица на Сандански заради климата.

А от 1 май отиваме с половинката за една седмица в Барселона. Отдавна си мечтая да видя този град.

Усмихнат ден и от мен!

# 228
Привет момичета-кокичета! Нещо ми домъчня за форумчето...Е, барем за 1-2 години да изпишем темата;)
Както и друг път съм казвала, нищо, че живеем далеч, често се сещам за вас и малките ни почти петгодишни приятелчета Wink можем да си организираме парти "5 години във форума"Wink
Ние сме си ок, пролетта  е тук от 2 седмици и е прекрасно. По цял ден сме насам натам.
Миа почна да ходи на градина, досега беше 2 дни седмично, от понеделник ще е 5 дни /за по3-4 часа/. И двамата с Яни си харесват градината, сутрин с песни и подскоци се изпращаме. Вече си имам две големи деца, играят много заедно, обичат се /особено Миа само целува и прегръща брат си/, карат се според мен в рамките на нормалното. Нали от есента ни очаква златен период - спокойните 3 и 5 години Wink
Иначе за мен няма нищо кой знае какво, опитвам се да спортувам /Марлелка Wink/, чета, домакинствам, кроя семейните планове и така... За Великден ще сме си тук в Полша, средата на май хващаме самолетчето.
Ходих до Лондон за три дни с една приятелка, невероятно различно, зареждащо и динамично, ще покажа снимки
Денис, надявам се болестите са вече зад гърба ви
Фиби, Денис, и мен ме успокояваше д-р Додсън преди няколко месеца Simple Smile
Мама Меги, Бон Есперанс, Фиби, както винаги звучите свежо, а и няма как да е по друг начин с по две слънца в къщата Hug Hug

БАзел, много добра програма имате за пътуванията Simple Smile Браво н аВики за кънките, и Яни се пробва тук доста успешно на открита пързалка
Стели, горе главата Heart Eyes и ви пожелавам безпроблмено довършване на къщата
И ние нашата още все я довършваме
Целувма ви

# 229
Я и аз тук да попиша.

Денис, Арен е вече добре, нали? Все се каня да напиша, че и Игли боледува много кофти в началото на март. Една седмица с температура, без данни за някаква инфекция. Три пъти ходихме на две педиатърки - и двете вдигат рамене и казват, че това е вирус и няма за какво да предписват антибиотици. А Т. не спада, детето вяло, не яде. Побърках се от притеснение. И на осмия ден вече нямаше никаква Т. и живна. Но така се беше изтощила, че не искаше да излиза и да играе. Казваше ми, че е уморена и иска филмчета.
Явно някакъв супер упорит вирус е вилнял.  Tired

Чочи, хубаво е, че се включи. Леле, Мия ще стане на 3 години. Ми тя вчера се роди? Crazy
Фиби, Калин е страшно сладък синеочко. Hug

Стели, Дони, Марлелита Hug Heart Eyes

При нас е яко рутина - от работа, минаваме през ДГ, разходка и вкъщи. За Гергьовден ще ходим до Велико Търново. После - не знам. Ходи ми се до Гърция и есента трябва нещо да организираме с ММ. Голяма красота е там, душата ми си почива само като съзерцавам гледките.

Рени, Ивка, Меги, къде сте? Hug

# 230
Охоо, какво раздвижване има тук. 
Ние пък сме във ваканция и сме малко на почивка. Казвам на Миши че утре си тръгваме, а той отговаря, че искал да остане тук завинаги.
 Вени, Базел искам и в Гърция и в Барселона.
 Стели, ще чакаме новини от новата къща!
 За решенията и аз голямо чудене се чудя.
 Засега толкова, отивам да се топна в басейна.

# 231
  • Пловдив
Еее, много се радвам на оживлението в темичката...!!!

Amaretka, къде разпускаш.....Много ти е свеж новия аватар!!!
И аз искам и в Гърция, и в Испания, и в Италия......И въобще многооо ми се пътешества... Mr. Green
venush,хайде вече без вируси и инфекции. Додо пък влачи едни сополи вече 3 седмици... Whistling
Chochy , много ви е интересно ежедневието. Много е хубаво,когато имаме повечеко свободно време за малките ни съкровища и растат пред очите ни....Понякога ми липсва, но още ми е рано за повторение... Rolling Eyes
Марлелита, а ако знаеш как ми липсват твоите сериали. Не се тревожи, решението ще дойде само когато му дойде времето! Hug

Днес 2 приятелки ме изненадах с вълнуващата новина,че са бременни ....Бях забравила емоциите,които носи тази новина!!!
А нашата къщурка я строим вече 2-3 години, т.е.тя вече си е съвсем построена и реално ни остава най-сложната част - настилки, бани, мебели, тревни площи и въобще довършителни работи. А е най-сложната част, защото всяка вечер се вихрят големи спорове с половинката....аз искам едно, той друго...Но в спора се ражда истината... Wink

Това е от мен, отивам да довършвам вечерята!

# 232
  • София
Ми да взема и аз да се разпиша Hug
В събота се видяхме за кратко с Базел и Марианка ( на 2 различни места Simple Smile )
Хриси е за кратка ваканция при нашите, но утре си идва. Нещо много му идва натоварването с тия логопеди и вече не иска да ходи - "изморен бил и не можел да повтаря тия думи" hahaha За разлика от него брат му все още ходи с желание, но при него повечето задачи са под формата на игра. Бате го стягат и то вече много - нали на есен ще се водят вече предучилищна и логопедката иска да наваксат изоставането до тогава...
Чужбина...еееех. И тази година няма да ме огрее. Кризата засегна доста бизнеса на мъж ми....
Стели, не че те подкукоросвам, но време ти е вече и на теб за бебе Joy
 Hug Hug Hug на всички - малко да поработя...Свикнах вече - къде ще ходя Mr. Green

# 233
Хеййй

Хайде и аз да драсна 2 реда  Wink

Прочетох ви и се радвам много да видя, че сте се разписали...

Хей, Фиб, страхотен е Калинко, а Йоанка е пораснала много и е станала хубавица голяма, пу-пу Simple Smile
Къщурката с двора са станали истинско място за почивка.

Стели, Чочи, пожелавам ви скоро да заживеете в новите си къщурки... нашата и таз година няма да е готова  Wink

Ани, вярвам, че Арен вече е здрав и в обичайния си дух. С голям кеф чета за ежедневните му прояви на мъдрост  Grinning Уникален е просто!

Марлелка, опасна е и Мими  Laughing А за решенията, вярвам, че си взела правилното  Hug

Мегии, кажи нещо за бебо  Wink

Базел, браво за кънките. Аз не съм ги пробвала. Но пък Ивайло сега има голямо желание за Ролери. Да си изкарате една незабравима Барселонска  екскурзийка...

Стелиии, ти ли се бе упътила към Гърция, за теб същото пожелание  Grinning

Амаретка е подкарала ваканция след ваканция и изглежда страхотно Simple Smile

Децата са добре, Боян на пръв поглед изглежда срамежлив и добър, докато не стане неудържим  ooooh! А Ивайло расте толкова изпълнителен и честен, че чак е скучен  Wink

Ние вече имаме 1-2 почивки тази година. В началото на март бяхме на Мальовица (накачурихме се всички на ски  Mr. Green), а в края на Канарските острови.  Laughing Сестра ми са там на работа, и нии там  Laughing Беше хубаво, но нищо кой знае колко вълнуващо, че да се върне човек. Децата си топяха дупетата ежедневно в океана, всеки ден обикаляхме различни места. Ходихме на дюните, много готино, децата полудяха. Видяхме къщата на Колумб (нали от Канарските е тръгвал за пътешествията си) Видяхме музея на Канрците, най-фрапиращо бе зала пълна с черепи и няколко мумии, бррр. Лапахме различни местни и чужди храни.
Абе като се замисля, не е да не сме събрали вЧепетления  Laughing
От май месец пак ще друсаме дупета нанякъде  Laughing

аууу, досадна станах  Embarassed
п.п. ЧРД, на Доника!  bouquet

# 234
  • София
Ехоо,

Доника, и Хриси е човек, уморява се от толкова упражнения. Сладурче  Simple Smile

Рени, весело си живеете. Супер че сте посетили и Канарските о-ви. А за Ивайло, просто е чудесен този момък. Много харесвам такива деца като него. Много ми е интересно как всичко им е заложено на тези деца, просто си се раждат с определен темперамент.
Мойто е едно скромно и отстъпчиво, чак ме ядосва понякога. Wink

# 235
Арен се оправи ,точно на 8мия ден.Все едно нищо не е било.Какви са тия вируси мутанти,вече не знам.Взехме антибиотик...дадох веднъж ,но той вече малко преди това се беше пооправил.И аз на своя глава го спрях.И така.
Дядо ми почина и тези дни не съм много на себе си.Днес се върнах от Пловдив.
Рени,супер че сте се видели със сестра ти Simple Smile и дечица са поиграли на воля и малко са сменили пейзажа.
Базел,:) супер за кънките.Убедих се,че спортовете са много важно нещо Simple Smile
Венуш  Hug
Амаретка,как да му се тръгва на детето...аз като видях какъв рай Simple Smile детски е
Стели Simple Smile хайде още едно доденце Simple Smile))Обичам ги тези новини за бебета и аз.Simple Smile В спора точно ще намерите най-доброто Simple Smile)) за къщурата.
Марлелка,радвам се че си идвате.Мими,вече по-добре ли е?здрава надявам се.Ще трябва да се организираме пак да се видим всички  с дечурлига.Чочи,вие кога пътувате? Simple Smile
Меги,разкажи малко за бебоче и ежедневието Simple Smile
Доника Simple Smile малко почивка за Хриси Simple Smile дотегнало му е явно.Но добре предполагам му се отразява работата с логопеда.
Прегръдки за всички  Hug Извинете ако нещо не съм коментирала,но съм отвеяна.

# 236
# 237
  • Пловдив
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА!!!
 На имениците честит празник, да им е живо и здраво името и те с него!
Цветята са като хората - различни по цвят и форма, но красиви сами по себе си.
 Hug

Радвам се на оживлението в темичката ни!
Пишете, пишете,че вярно темата ни може да стане юбилейна.... Hug

П.С. Ще имат ли тържества в ДГ май месец вашете съкровища?! Тематични ли са ?!

# 238
Здравейте отново, мили майчета, от една позабравила страниците на форума. Виждам доста хубави промени Simple Smile
което ме радва.
Пожелавам на всички един прекрасен следобед!

# 239
Хайде и от мен ,здравейте!  Simple Smile
Попрочитам темата и все се каня да пиша,но захващам друго и така..
Честити бебоци на Меги и Фибичка!Да растат здравички и много да радват мама и татко!
Денис,моят син ангината за нищо я няма ,зимата беше болен 2 пъти в разстояние на 3 седмици и все с 40 градуса температура.Косите ми бяха настръхнали,а се разболяхме и с таткото ,но всичко мина.
Отивам да ви попрочета.
Усмихнат ден ви желая!
И да почерпя за моят малък ,голям Мъж Константин  Simple Smile Роди се на 5 ти март! Grinning
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31340375&l=1a5b45ca8b&id=1284415210

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 15:51 от Sesiliq

Общи условия

Активация на акаунт