Септемврийчето с пълни шепи загребва слънчеви лъчи!

• 71 403
  • 423
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Давам Ескимо кидс. Само през зимата. Отвреме на време витаминен сироп , ако се сетя. Дано вече не боледуват така , нали след 5 години имунната система много укрепвала.

# 331
 Охоо, тук голямо оживление цари, реших да изляза от профила и ви изпуснах.
Забравих имения ден на Александър и Александра, но както казват дано зло да ги забрави! Да са ни живи и здрави! Следващия път на 23 моември ще гледаме да не ги пропуснем!  Heart Eyes

# 332
Добро утро.

Слагам списък на всички потвърдили за партито. Днес ще ходя да запазя часа, а парите ще събирам по-натам, като видя окончателно колко ставаме.

Базел +1
Ави+2
Амаретка+2
Венуш+1
Доника+2
Снежка-Смешка+1
Рени+2
Весана+1

Чакам и други девойки да се включат до към средата на месеца, когато ще уточня торта и менюта.

Хубав ден на всички! Hug

# 333
  • Пловдив
Аз за съжаление не мога да потвърдя още от сега дали ще успея да дойда,но се надявам към средата на месеца да мога да потвърдя!
А специално за Марлелка, сър Додо  Grinning:

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 14:28 от steli-ssd

# 334
  • София
Venush, Честит празник! Желая на Иглика да се чувства уютно в умножаващата се фамилия! Да е здрава и щастлива!

За партито ни брой и нас с Мария - накъде без нас? (Бебето ще гледам да го пласирам на татко му.) А за кой клуб ставаше въпрос?

# 335
Момичета, за съжаление , аз няма да мога да дойда,на конгрес съм и не знам до колко часа ще свърши:((Вие от колко планирате да е рождения ден!
Иначе ние имахме страхотно лято,бяхме и на планина и на море,децата се забавляваха много!Сега ме тресе треска,малката трябва да тръгне на ясла,толкова много се притеснявам,не знам как ще се справи,от баткото имам много лоши спомени Confused

# 336
steli, видях сладкия благородник, много пораснало момче си имаш, пу-пу!
Не писах, защото бяхме за три дни на море/океан, единствената крайморска почивка тази година. Дребното се наплицика, майка му и тя. И след уикенда пак е с температура, днес следобед вдигна 400С, тя беше сравнително ОК, ама аз се побърках. Свалихме я лесно. На антибиотик е от вторник вечерта заради синусна инфекция, такива сополи не са текли досега, чу-до.
Отиваме да четем приказки.  Hug

# 337
Мами, здравейте, пиша ви и от тук за организацията на 5 РД.

Само да ви кажа, че сумата на дете не е окончателна, защото май за мамите с две деца доста скъпо става. Ще звъня в клуба и ще се опитам да оптимизирам разходите. А, и доколкото разбирам, за второ дете обикновено се плащало по-малко, което не е предвидено в този случай.

Хубав ден!

# 338
  • Пловдив
Момичета, аз ще потвърдя в съвсем последния възможен момент,когато плащате, защото се случи неприятен инцидент със съпруга ми и не знам дали ще успеем  да дойдам въпреки огромната ни желание!

# 339
Стели, много съжалявам за това, което се е случило с вас.  Hug
Важното е да сте здрави, пък другото ще се оправи.
Хубаво е да потвърдиш дали ще дойдеш най-късно до към 24 септември.

Обадих се пак в клубчето и отказах пиратското парти, което оскъпяваше нещата.

След него сметките изглеждат по следния начин:
1. Участващи майки:
Вени + 1
Базел +1
Весана +1
Диман +1
Бон ЕСперанс + 1
Снежка Смешка +1
Доника +1
Денис + 1
Амаретка + 1
Меги + 1
Ави + 2
Рени + 2
Ирина + 2

Разходите са: Деца: 11 лв. на дете за наем на зала, сок и пица плюс 2.10 на парче торта= 13.10
Майки : 2. 83 на майка за храна + 2.10 за торта= 4.93 (поръчала съм две плата за общо 34 лева, тортата струва 58.80 и е Лагуна)

Тоест:
майка с едно дете трябва да плати 13.10 за детето и 4.93 за себе си = 18 лв.
майка с две деца - 26.20 за двете плюс 4.93 за себе си = 31 лева

Ако идват още деца, може да се наложи да поръчаме втора пица и разходите да се качат, но не вярвам.

Отстъпка за гледане на второ дете на една майка се дава при почасово гледане, но не и за рождени дни. Затова, за съжаление майките с две деца ще трябва да платят двойно.

Хубав ден!
Започвам да пускам банкова сметка на всички.

# 340
Много ми се иска да се включим към рождения ден,но конгресът свършва в 18.30,най-рано мога да дойда към 19.00 ч.Това дали ще е проблем?По принцип за два часа ли сте запазили клубчето?

# 341
Добро утро на всички:

Давам текущ отчет на организацията за петия РД:

До момента от заявилите желание да присъстват са платили:

Вени+1
Базел+1
Ави+2
Весана+1
Carrigan+1
Bonne esp.+1
Денис +1
Диман+1
Цвети Русимова+2
Амаретка+1
Доника +1

Остават:
Снежка смешка+1
Меги+1
Стес+1
Весито+2
Рени+2

Тъй като децата станаха повече, ще остане малка сума, която смятам да похарча за допълнително пица за децата (пък и за майките да хапнат). Това обаче може да стане само ако всички в горния списък изпратят пари.

Хубав ден!

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 10:41 от Анонимен

# 342
Вени, нещо съм разсеяна и все забравям за банката , но съм в кюпа жива или мъртва, тия дни ще отидо до банка, не ме мисли..

# 343
Eho momicheta, edna poizcheznala mama
AKo ne sum izpusnala partito i men me pishete  Hug

# 344
Яни, партито мина на 1 октомври.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт