Септемврийчето с пълни шепи загребва слънчеви лъчи!

• 71 224
  • 423
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
venush, чакам снимки от партито! Peace

# 346
  • София
Стели, има във ФБ
Моя инициативен син е записан на танци, футбол и логопед. Най-новото желание е джудо, че май и йога  ooooh! На майка си се е метнал  Joy

# 347
  • Пловдив
Дони, направо не можах да ги позная тези 5-годишни септемврийчета! Страхотно настроение струи от снимките!
Иска забавления детето!
Моят разбойник пък го одобриха да пее в един детски хор, а той се дърпа защото щяло да има много момичета...... Mr. Green

# 348
  • София
Дони, направо не можах да ги позная тези 5-годишни септемврийчета! Страхотно настроение струи от снимките!
Иска забавления детето!
Моят разбойник пък го одобриха да пее в един детски хор, а той се дърпа защото щяло да има много момичета...... Mr. Green
Сега се дърпа, но след 10-15 години ще иска да има много момичета Simple Smile)))

# 349
Иска забавления детето!
Това е нормално за възрастта,а пък какво да кажа аз,първи ден в нова градина,взимам го,питам как е преминал денят учителката,а тя ми отговаря"Всичко е наред,ама се радва на доста женско внимание!"И нашият излиза с едно ново русо момиченце! Embarassed

# 350
  • София
Ооо, това за Минчо ли? Не се и съмнявам Laughing Браво на него, не бие момичетата, а само ги прегръща и целува. Heart Eyes

# 351
Ооо, това за Минчо ли? Не се и съмнявам Laughing Браво на него, не бие момичетата, а само ги прегръща и целува. Heart Eyes
Ами той,кой друг? WinkИма едно момиченце в градината,което го харесва и тя му сгъва пижамата и му носи чантата EmbarassedУмирам от срам като ми разказват учителките, а те се смеят!

# 352
  • София - Бургас
Сладки мами, Heart Eyes Здравейте!!!
Помните ли ни или забравихте за нас??../шегичка/!
Като чета темата и изпитвам за желание да се прибера в София и да ви видя.., то са партита, купони.. Thinkingявно доста сме изпуснали...Simple Smile
Каринка, записахме на класически балет още мин. година, но ходи точна 2 месеца и я спряхе, защото тя самата казваше, че е и трудно, ходеше с нежелание и така опитахме 2 месеца и решихме да не и се натрапваме....Сега ходи на английски език, организиран от детската градина, но там вече е друго, има желание и дори говори /еее, силно казано, разбира се, но споменава някой думички, дори и фрази, без никой да я пита/!!
И, това е по темата от нас...
Много здраве ви желаем и весели, забавни  игри за сладките децица Heart Eyes
До скоро

# 353
Привет мами,
Май съм изпуснала партито. За напред ще бъда по-редовна. По темата с момичетата, Алекс си харесва едно момиченце 2 години по-голямо от него и двамата са неразделни, постоянно играят заедно на площадката зад блока. Иначе той все още твърди, че ще се ожени за мен, а на татко ще му търсим друга жена Joy

# 354
  • София
Ей, че затишие...
Влизам да се похваля - днес водих Хриси на зъболекар и за мое голямо учудване се държа геройски. И гък не каза Simple Smile Та 2 пломби и още 2 зъбчета за правене...Обеща, че повече шоколад няма да яде. Обещанието важеше само докато влезем в нас  Mr. Green

# 355
  • Пловдив
Дони, и аз водих Стенли на зъболекар преди 10 дни за 2-ри път за преглед и консултация за едно зъбче. Беше му много интересно и даже на тръгване си поиска "зъболекарски" бонбони да му пазят зъбите. Mr. Green

# 356
  • Пловдив
Хееей, къде се загубихте?! Да не купувате вече коледни подаръци! Wink

# 357
Хихи , съмняваш ли се  Laughing
Вече съм уредила сурвакарчетата.
Коледните подаръци просто ме чакат в магазина имам идея за Ники и племенниците.
Ники иска от   santa2 комплект за готвене , но да имало пасатор и тн.
Явно настина готвач ще го правим  Mr. Green

# 358
  • Пловдив
DZ , ние май минахме през този период, имаме малка детска кухня, но вече само събира прах.... Rolling Eyes
Аз съм в чуденка вече какво да поръчвам на добрия старец, защото желанията се сменят често, а и вече сме заринати. Whistling 

# 359
  • София
Ние писмото го написахме

За него писта за коли(нарисува я, за да го разбере дядо Коледа по-добре) За брат му е поръчал книжка с домашни животни, понеже той не можел да говори и пише  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт