Мама Маги пак е на линия... обърнала съм го на домакинстване и висене пред компа.. любимото ми напоследък е да измислям какво да сготвя, да преглеждам рецепти в нета и да ги изпънявам след това.. моля като отбелязвате, че съм луда го правете тихо... вземе да ми мине мерака хехеххе
Иначе се учудих от Яни... обещава да е редовна вече , а аз дори не сещам да сме си общували , аз пак нещо пропуснах ..
За темата с момичетата бях споделила с някой от вас, че лаци ме беше помолил на рожденния му ден да няма жени (разбирай момичета), а Ева (от детската градина) го питала дали ще се ожени за нея, но той й отговорил , че ще става футболист и няма време за такива неща! : )) Иначе милата ми прасенце си ореди един конюктивит пътем, ама такава красота ... то едни гноища в очите, един влажен поглед и така зачервени и клепачите , че да де умили.. е в такива моменти съм най- добрата майка, за нищо не се карам и всяка дума ми е котенце, миличко, сладичко.. елате да ме видите като оздравее хехехе Както вече съм се похвалила Лаци ходи на спортна гимнастика и да ви кажа лудо е запален, през времето като е в къщи само се упражнява.. то са шпагати, жапки, напъди и още 100 неща които немога и да спомена.. голям кеф му е
За Мишето ... ооо толкова ми е сладък, и много активен.. лази като хлебарка, вече се изправя много стабилно по всички мебели.. с две думи няма граници за него вече, а и толкова обича да се гушка това маймунче, като се вкопчи в мен мога спокойно да не го държа , той е като присаден .. но и двете ми момчета са твърдо против съня, лаци прав да заспива не иска да си ляга, а малкото прасенце пък ама да заспи и да решиш да го сложиш да легне отваря Етакива очи и се хили.. вечер с него да 12 ч си се борим в леглото, аз заспивам той не , и вече категорично предпочита спалнята... дори да спи и да го пренеса в неговото легло , като се събуди и установи къде е .. ааайде обатно в обятията на мама.. нали си представяте , не просто да е на леглото , а да е БЛИЗО .. много близо до мен - плътно ! хехех ама пак ми е сладък .. даже като го преместя в негогово легло ми липсва хехехе
айде .. събуди се .. време за обяд... до скоро гърлсссс

). Ние с нетърпение си чакаме коледната ваканция, живи и здрави на 15 Дек ще летим към Сф. Иначе 1ви Дек всяка година сме си го определили за старта на коледните дейности - писане на писма, украси, хапванки...
Моите не си играят заедно. Хриси не иска да играе с брат му, защото не говорел и не го разбирал
А той искал да играят "като мъже"