Лятна жега е навън, но на малкото дете му е добре на море

• 29 199
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Димяни, да са ти живи и здрави дечицата!   bouquet
Мидичка, пиеш ли обезболяващо?
Днес Мими има ли имен ден? Не съм много наясно с тези празници.  Embarassed

# 181
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 182
  • София
Има.
Честит празник на всички празнуващи   bouquet

# 183
  • София
Честит празник на всичко, които празнуват днес и от нас   bouquet

# 184
Честит имен ден на Мими на Мидичка. bigdance2
Весело изкарване на морето на Ан Мари и Мидичка. Hug
Димяни честит празник и на твоите дечица. Hug

# 185
  • София
Честит имен ден на Мими на Мидичка! И много здраве и щастие за дечицата на Димяни, да се прибират девойките скоро-скоро при баткото!

Тани, чак сега прочетох за първите крачки на Ели и много се радвам  Hug! И аз ще чакам с подобен трепет тези на Самуил.

# 186
  • София,
Чесит имен ден на МИМИ на Мидичка! Да е здрава и щастлива  Hug

Честит имен ден и на всички които празнуват!    bouquet  

Тани браво на Ели, да я нацелуваш много от нас, чакаме и питката!
Аз два дни немога да се доберадо компа,  ooooh! Ицко се е регистрирал в някакъв сайт с едни животни и по цял ден ги  гледа Crossing Arms, облича ги, съблича ги, води ги на училище, жени ги  Joy. Ужас, немога да го махна Crossing Arms
Димяни честито на дечицата ти и дано скоро се съберат всички у дома и да растат здрави и щастливи!  Hug

П. п. прочетох Ви и назад - Вики не успях да си направя снимка, но тази седмица  ще гледам да си направя. Май се очертава или пак да си ходя до София или в Пазарджик пак да търся специалист УНГ. Днес вече втори ден съм и на АБ и няма промяна, продължава да ме боли  Tired  и е много гадно, но зъбите сега не ме болят поне, едва ли е от тях, имам един участък на гърлото от едната страна отпред точно между гълтача и едната сливица, който ужасно ме боли и неспира и нищо не помага Tired, ама то и в тая жега, аз и хич не се пазя само студенко гледам да пийна или газиранко Crossing Arms, надявах се, че поне от АБ ще почне да ме поотпуска, ама засега няма промяна  newsm78

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 18:29 от Семирамида

# 187
Тани честити първи крачки на Ели и от мен. Много се радвам. Hug
Дани бързо да се оправяш. Hug

# 188
Благодаря ви за пожеланията Hug
Аз нямам никакво време. Трябва да събирам багаж и направо незнам от къде да започна.
Иначе за д-то пия Аулин. Помага ми за малко,но после пак започва.Добре ,че банския ми не е прашки иначе щях да съм атракция със сигурност. hahaha

# 189
  • Варна
Мидичка, да ти е здрава и щастлива Мими!   bouquet
Дано започне да намалява болката вече, че иначе и пътя няма да е лесен.
И аз се бях отчаяла, че болката ми се усилва с всеки ден и аулина вече не помага, но днес вече е по-добре. За кратко си спомних какво е нищо да не те боли. Сега бузата ми е жълта - ако мъжа ми беше тук, щеше да изглежда че ми е бил едно круше.  Laughing

# 190
Мидичка, здрава и послушна да е Мими  bouquet  А на теб да ти минава д-то.

АнМари, весело изкарване Hug

Семирамида, дано ти мине по-бързо, много е неприятно точно в жегите.

Ние бяхме на заведение ooooh! Да ни пита човек с кой акъл - не спря да се кисне това ситното, направо ми взе здравето.. Изпусна /според мен нарочно хвърли/ една роза в едно езерце и зор да го извадим - а то невъзможно, няма как.. Рева, крещя - идваха хора, бутаха с пръчки проклетата роза...
Накрая си тръгнахме и откъснах едно синьо цветенце, от тия дето растат покрай пътя и.. успокои се детето.. Мамин вувузел Heart Eyes

# 191
  • Варна
Дани, не зная дали съм писала моите методи за проблеми с гърлото. Единия е гаргара с тетра (смрадлика), като се внимава да не се преглътне. Другото е хомеопатични хапченца - фарингостим. Много са ефикасни. Може да пробваш докато отидеш на лекар.

# 192
  • София
Дани, много неприятно това с гърлото... да се оправяш бързо  Hug Казвай ако си идваш към София. Ние сме още в Сандански, но утре си тръгваме. Решихме да избегнем трафика от днес и да пътуваме утре на по-спокойно, а и да отидем още няколко пъти на басейна. Да ви кажа хем ми се седи тука още, хем ми се прибира, че и работа ме чака...
Дани спи в голямото легло на дядо си, явно се чуства голям вече, защото още следобеда легна и заспа там и сега пак поиска. Лора и тя вечерта уж й оправих и на нея голямото, нагласихме едни възглавници отстрани да не падат, легна и си поиска обратно в бебешката кошара. Май ще трябва скоро да поръчваме обзавеждане за детска стая, мъж ми не е много навит, ама ще видим... може и по-натам, че те кошарите им вкъщи са от големите -140см и имат още доста място.
Орелия, ние може би до 1,5-2 годишни не ги бяхме водили по заведения, а и сега рядко ходим с тях, просто защото до скоро си беше лудница, подобни сцени и като добавим че все ще има за какво да се скарат...  ooooh!

# 193
  • София
Ние пристигнахме във Варна, и по някое време ще отлетим за Бяла.
Пътуването беше кошмарно. Влака беше фул. Една дебела кондукторка ми
 обясняваше, че нямало значение какви билети сме купили, да съм събррала
децата на една седалка и да освободя място, влака бил пълен. Добре, че бяхме
близо до Варна и десата се бяха събудили.
После пак. Джони е уморен и изнервен, само ми дава зор.

# 194
Здравейте,
Ние за уикенда погостувахме на майка ми, че имаше рожден ден в събота  Simple Smile, но Ели от смяната на обстановката ли, що ли, такъв рев му удари.... Слави го оставихме там да побеснее малко на воля.
Благодаря ви за поздравите към "пешеходката" ми, макар още да сме далече от същинското ходене и питката  Embarassed. Ели още е много нестабилна - като направи 3 крачки , се смъква на земята и продължава с лазене, че е по-лесно  Joy.

Дани, да се оправяш бързо  Hug

АнМари, весело изкарване и хубаво време Hug

Честит празник на всички празнували през тези дни   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт