Фотография - 51

• 32 116
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Ах, морето
Момичета, днес моето момченце става на една годинка! Да ми е жив и здрав! Да ви почерпя виртуално с измъчената ни торта (цели два дни я правих Grinning):

# 661
Да е живо и здраво малкото юначе!
Страхотна торта! Браво на мама! Hug

# 662
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Чудна е тортата! Жив и здрав и много усмихнат!  bouquet

# 663
Честито на Деско и  много хубави кадри  за мама!
ЕЛИ....много страшно, малкия  дявол е бил,  да  са ни живи и здрави и  Господ  да ги пази!

Госпожичке-  аз нямам нищо против снимки на децата  ти- винаги са радост за окото! Но  и  това  цветното е много приятно!

Поздравления за Мактуб !  http://www.zoombox.eu/index.php

# 664
Извинявам се за спама, но трябва да ви го разкажа!
Преди месец в съседния квартал (много, много скъп!) се удавиха 2 момиченца-близначки на възрастта на Анджи и за капак едното се казваше Анджелина, като нея... бях толкова шокирана - луксозна къща, секюрити камери на всеки ъгъл, басейнът със ВСИЧКИ възможни предпазни средства (вкл. покривалото)... и въпреки това малките са успели да преминат през препятствията... дни наред ги мислех тези деца и тази майка! За басейн не искам да чувам даром да ми го дават! Да не дава Бог никому такъв ужас и такава мъка!

Голям съм идиот, но май не съм честитила на всички момичета с първи страници  Hug повярвайте, много се гордеем и се радваме за вас!

# 665
Веси,страхотна торта!!!
Да ти е жив и здрав рожденика!!! Hug

# 666
Тортата е супер, как така измъчена, ако е измъчена си е заслужавала мъките  Peace
Честито за рожденика, да е здраво и спокойно хлапе   bouquet

Ели, все пак добре, че всичко е приключило добре, дано никога повече нямате подобни преживявания  Hug

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 17:44 от mini_79

# 667
Честито на Деско на Веси! Все така чаровен и фотогеничен!
Нямам време да участвам в Експерименти и тази седмица, а пък и с моя китов особено забележително боке май не се получава Laughing
Ще се опитам да изкоментирам обаче това, което съм изпуснала. Допада ми идеята за коментар на предходния кадър Peace

По темата с басейните - Ели, добре, че ви се е разминало. Басейнът в двора според мен е нещо ненужно и опасно. Имаме на вилата, то е чистене, дезинфекция, разтвори, пълнене, затопляне и докато се нагласи всичко, трябва да си тръгваш. Да не говорим колко е и опасно. Не мога да оставя Мартина сама дори за секунда Tired

# 668
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Темата на отчетна замириса Party Crazy Mr. Green

# 669
Момичета по- леко със спама, че да не ни затрият  темата  Wink Предържайте са към темата моля   Mr. Green

# 670
Simple Smile хайде за да не ни затрият ме научете как да спася брутално преекспонирана снимка (поне 3-4 стопа), та и кожата да изглежда добре!

И Ели, онази идея за снимка със цветето дето я спомена хич не ми харесва  Hug

# 671
Agent Provocateur и на мен ще ми е интересна да прочета как може да стане това;) Laughing
Някой случайно да ми каже това обективче дали си заслужава newsm78

# 672
Иска ли питане, Ели! Това е Обективът за Никон за портрети!
Това е моят опит с него

# 673
този е крем ала крем.

Гуруто на детската фотография
снима само с него.

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 06:37 от Лeни

# 674
  • Варна
Агент - пробвай с Фотошопа от Image->Adjustments->Exposure , ако искаш покажи снимката да пробвам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт