Фотография - 51

• 32 112
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Virginity - давам веднага и с удоволстие... само съм я експортнала и леко кропнала...

Днес щракнах 2 хлапета от детската на А. (имам разрешение приниципно от майката да ги снимам), просто децата цъфнаха на врата докато оставях моето и се изкуших, че са много сладки... в бързината на единия кадър нямам дори фокус, но ги обработих и двата, та си кажете коя обработка ви харесва повече, моля! Да, и критика за фона и неумението ми да го оправя също приемам, за кроповете няма накъде, т.к да се оправдая бях на едни стълби на няма и метър от тях и нямаше мърдане!  Crazy
  и

Аз много си обичам Канонската 85-ца/1.8, нищо че не е 85/1.2, но за другата ми липсват 2000 пари, а и съм предвидила други обективи преди този!

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 19:58 от Agent Provocateur

# 676
Моят първи опит в натюрморта:

В дясната част текстурата е дошла в повече ми се струва... newsm78

# 677
  • Варна
опитах се, но наистина е много изгоряла, губят се границите между лицето, блузката и ръчичката  Sad

# 678
Здравейте, ние вчера празнувахме рождения ден на моето съкровище, беше прекрасно, Дани беше страхотен, много си играи получимного подаръци. Ето малко снимки. Сега ще ви четаи разглеждам Simple Smile

Ето снимка със тортата

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 22:08 от tracy_t

# 679
  • Варна
ах тази последната е много сладка Mr. Green да му изям физиономийката  Laughing

# 680
Трейси да ви е жив и здрав;) тази последната е много хубава;)

Аз искам да разбера обектива Цайс 85мм 1.4, съвместим ли е с Никон д 90 Cry извинете за търпият въпрос, но не можах да разбера;(

# 681
  • София
Ели, според уикипедия, д90 ползва F-mount обективи, което значи, че тези двата би трябвало да стават :
http://magazin.photosynthesis.bg/offer/211797000008.html
http://magazin.photosynthesis.bg/offer/211797000001.html

# 682
Аз искам да разбера обектива Цайс 85мм 1.4, съвместим ли е с Никон д 90

по мои спомени той е ръчен върху Никон  Thinking (пиша, без да съм проверила, но ти погледни)

Трейси ужасно ти е сладко детето. Честит РОжден Ден!

# 683
чета ви, но понеже едната ми ръка е все заета и ме мързи да пиша само с една.

честито и на двамата рожденика! да са ви живи и здрави прекрасните дечица!

лени, сериозно ли това е гуруто на дет. фотография? не е никак зле, но съм виждала и много по-хубави неща Simple Smile .

ели  Hug

# 684
лени, сериозно ли това е гуруто на дет. фотография?

детската портретна фотография  Wink
нещо като Малена на Америка.  Grinning

Всяка нейна снимка става за портрет, който можеш да сложиш голяям голяям на стената. Централно място заема детето, лицето му... абе портрет... не знам как да го обясня  Blush

има разбира се много други добри, но си падат малко арт, а нейните портрети са по-универсални и уникално качествени предвид че снима деца все пак.

При снимането на бебета, има други гурута, тя е по-известна със снимките на деца. За мен лично е феноменална.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 23:45 от Лeни

# 685
  • в гората
Eli, доколкото съм чувала от про-та, обективът на който си метнала око, се държи добре на фул фрейм, но за Д90 по добре си вземи 85/1.8.
Лени, Муцуна като се изказа за 85/1.8 имаше предвид, че и изглежда пластмасов, но иначе не го е пробвала. Нали, Муц Wink? Ако снимаш с Фул фрейм, имвестицията сигурно си струва, но за д90-то мисля, че и на 1.8 ще ти върши работа. И сега ако не ме похвалите каква съм спестовница:)Simple SmileSimple Smile...

# 686
  • София
Привет от мен  Grinning
Минавам само да кажа "дзак"  Grinning Бяхме една седмица на село, преди няколко часа си дойдохме, досега оравях багажи и след няколкочаса тръгваме за морето. Много ми липсва темата, четенето и споделянето. Не успях да прочета последните страници,ще наваксам след 10 дни (сигурно ще е цяла тема до тогава). Не можах и снимки да разгледам... но като си дойда ще прегледам всичко щателно Grinning Дано има какво да покажа Grinning

Трейси, жив и здрав да е юнакът Grinning

# 687

http://www.flickr.com/photos/stirianowa/4910864119/in/photostream/

От мен едно мече, поседнало на стълбички  Simple Smile
утре отиваме за два дни в Търновския край- Хотница после Крушуна, Плевен
надявам се да успея да направя някоя снимка за показване

# 688
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Аз да поясня, че Никор 85/1.8 никога не съм имала, никога не съм и ползвала. НЕласкавото ми изказване за него беше само, за да бъзна Линда и беше по повод не качествата му, а външния му вид (сравнен с канонския брат изглежда наистина като детска играчка Crazy) Просто се закачам Joy hahaha
Иначе за гуруто- снимките на новородени съвсем не са впечатляващи, дори не са запомнящи се (да не кажа, че дори са зле... повечето Whistling), бебетата и детските портрети са добри, но пак не съм впечатлена - и аз като Момо съм виждала доста по- добри... доста по- запомнящи се.

# 689
 tracy_t Чудесна снимка на сладурски бебок Simple Smile
Ейджънт, аз това успях да изкарам от твоята снимка. Не се получи много добре, но аз съм слаба с ФШ.

Ели, ето ти за визията едно моторче Wink Смятам ще ти отива много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт