Фотография - 51

• 32 107
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте на всички, чета ви с интерес, най сетне един запис и от мен , че не съм пускал скоро нищо:)
E.L.I  Благодаря ти за помоща

http://www.flickr.com/photos/pepe_72/

# 706
Jaly , честито нова придобивка! Много вдъховение и хубави кадри!

Аз преди няколко дни си продадох 50мм ф1,4 и за портрети си оставих 85мм.

momo , ти съвсем ни забрави Wink Прекрасни сте с малкият Ноа  Heart Eyes

# 707
pepe_72, (а и останалите де),  от днес или вчера има добавен BBCode в бутона Share This - Grab the Link - който е много удобен за споделяне тук във форума  Grinning

ГадостRolling Eyes и от мен един глас за Канончето, имам такъв турбосапунер Олимпус, макар и 550UZ, и си е гаден направо.

Бе как си продавате обективите бре, само аз ли не мога да се разделям с тях???

# 708
Lois , чесно да ти кажа ми е  мъчно за него. И за да забравя старата любов съм решила да я заменя с нова  Mr. Green Май 60мм макро ще е. Я  ми кажи ставали и за портрети  Wink Нали ти имаше такъв ?

# 709
ами шоши, става, не е като да не става, но не е толкова светъл все пак.... освен това е EF-S, демек - презряна работа  hahaha като си купиш фулфрейм един ден, няма да му стане  Joy (нали се разбира, че се шегувам)

# 710
Jali, честито Simple Smile
Много да те радва, новата придобивка Simple Smile

# 711
Jaly, честита  придобивка, със здраве да си я ползваш.
Пепе, добър портрет.
Момо, прекрасна снимка. Искаме още Simple Smile

Аз да покажа една снимка на Дани и с другата торта и повече няма да тормозя с мацани снимки Simple Smile Благодаря на всички ви за пожеланията. Аз си пожелах да е все така усмихнат, добричък, да позира много на мама и много да ни радва. И най - вече да е здравичък. Повече не му трябва на човек

Луис, мерси за инфото за линка, номай там ми дава среден размер, немалък, сега ще пробвам да видя дали има смаляване Wink редакция, намерих откъде си избираш, мерси много, доста по-лесно е така Simple Smile

# 712
Благодаря Ви много момичета  Hug
Много съм запалена по фотографията но за начало ще взема canona, а по нататък във времето като навлезна в нещата ще си взема нещо по- хубаво  Whistling

Всички снимки са просто уникални  Crazy
tracy_t  , а твоите сники ако не с ебъркам имаме и обща позната Нели от цялото парти снимките са върха  Hug

П.С Гадост идва от Радост  Mr. Green

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 21:06 от Гадост

# 713
Като сте се разговорили за обективи... аз продължавам да си харесвам 50/1.4 най-много, 105-цата ми е тъмна и ме дразни фокусът, че е доста по-бавен, докато обикаля напред-назад и детето вместо да се смее, се разревало  Laughing Сега ще ме накарате да мечтая за 85, ама друг обектив в някой друг живот ще е (т.е. като детето порастне)
 tracy_t много ме радват снимките ти на малкия

# 714
Здравейте, момичета Simple Smile
Вие сте неуморни и страхотни! А мен/нас ни върти един гаден вирус, няма оттърване...
Ели, много неприятно с басеина  Hug Но снимките ти(твоите селфове) са прекрасни, не знам защо не ми даде поле за коментар  Rolling Eyes
На Трейси и Веси- честити ви малки големи момченца  Grinning Да са много здравички и много да ви радват.
Трейси, много ми хареса динената серия  Heart Eyes
От мен нещичко, да държа редицата,че лесно ще отпадна от строя  Mr. Green

http://www.flickr.com/photos/51755567@N04/

# 715
 Peace

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 23:37 от Jaly

# 716
Виж коя версия на лайтрум ползваш. До колкото разбрах трябва да е версия след 2.1, защото старите до 2.0 включително не поддържат никон д90. Другия вариант е с camera raw. Нека все пак някой, който ползва този апарат, да каже най-точно.

# 717
Мерси, оправих се - лайтрум 3 Peace

# 718
...
И после... фотографията е тежка болест, затова пък лекарствата стават все по-скъпи.
newsm65  Една 85-ца на блистер и за мен,моля!
На Джали чес-ти-то!

момо,не ви виждам Sad

Днес от мен пак девойките и едни крачета Mr. Green

Не ми отразихте вчерашните контражурчета,а аз си ги харесах как се получиха пък Laughing

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 01:30 от бингъл

# 719
momo , ти съвсем ни забрави Wink
не съм! чета ви всеки ден Simple Smile
благодаря за комплиментите, момичета!

честита придобивка на джали! много да ни радваш с него!

бингъл, да те отразя Mr. Green : първото портретче е най-добре; на второто липсва фокус и ъгълът на снимане е малко странен; на третата снимка си ибушила цветовете; пробвай да ги попнеш по друг начин; на контражурите също не ми харесва кадрирането, иначе много чаровно моделче. вече можеш да ме виждаш.

Общи условия

Активация на акаунт