Фотография - 51

• 32 103
  • 737
  •   1
Отговори
# 720

Ели, много неприятно с басеина  Hug Но снимките ти(твоите селфове) са прекрасни, не знам защо не ми даде поле за коментар  Rolling Eyes

Роси как така не съм ти дала  Shocked Shockedти си ми в контактите Rolling Eyesа вчера някъде те засяка в комнетар на някойя друг и те направих и приятел;) т.е всички които са ми в контактите ги направих приятели ,защоото инааче изпускам снимките им, не ми излизат;(

# 721
Боже голяма дилема с този апарат сега чета и немога да реша дали да е IXUS или POWERSHOT  newsm78

# 722
momo,и аз не те виждам! Sad
Jaly,честита придобивка!
tracy_t ,Завиждам ти за апетита на малкия!Все си похапва сладко,сладко!
Пепе, портретчето ти ми харесва!
бингъл ,първият контражур много ме кефи!

Едно натюрмортче от мен:

# 723
Боже голяма дилема с този апарат сега чета и немога да реша дали да е IXUS или POWERSHOT  newsm78

Много ги хвалят тези Иксуси, но аз свястна снимка от тях не съм видяла.....Всичките са лееееко размазанки ( виждала съм доста и на различни хора, така че фактора "задапаратно у-во" го свеждам до минимум) Embarassed Бих заложила на Канонче, но от серията Powershot!

Bagira , харсва ми! Добре се е получило.

# 724
momo,и аз не те виждам! Sad

Момо, и аз така. Ако може пръсъедини и мен  Praynig
Jaly, честита придобивка и от мен. Не се и съмнявам,че ще я използваш по възможно най- добрия начин  Grinning
Радост, за апарати никакъв акъл не мога да дам  Rolling Eyes

# 725
  • Norge
Моите появявания тук са много епизодични, но ви чета редовно и благодаря за всичко, което споделяте.  Heart Eyes

Поздрави за постигнатите успехи на всяка/всеки от вас.  bouquet

Специална честитка на Джали за придобивката, да ти носи много радости, а покрай теб - и на нас. Wink

Искам да споделя колко съм впечатлена от стрийма на Пепе. Човек понякога започва да се бои, че истинската фотография лежи нейде на смъртно легло, за щастие твоите снимки показват точно обратното. Студийни кадри, божествено изживяване!   bouquet

Ъъъъъ...един натюрморт newsm78 от мен. Blush
Не ме съдете твърде строго, снимането ми е повече средство отколкото основен интерес.

..................... 
6

# 726
Една жаба ,която снимах на река Вая..
Поиграх си малко с две снимки снимани през няколко години  с двете ми деца на едно  и също място.

# 727
А от мен опит да снимам деца  Crazy Оказа се изключително трудна задача. В този ред на мисли адмирации за Малена, Муцуна, Калина и всички, които се занимават точно с това. Евалла, че успявате да ги хванете на фокус,че и да гледат към вас. Емоцията естествено е голям бонус! Аз на този етап май само си щракам  Rolling Eyes Все пак ще съм благодарна за насоки....

http://www.flickr.com/photos/51755567@N04/

# 728
  • Ах, морето
Доста имам за наваксване. Само исках да честитя на Джали новата придобивка.

Ето част от нашето мазане с торта:

http://www.flickr.com/photos/45006884@N05/?donelayout=1

Моето момче много възпитано излезе. Така и не пожела да се омаже с тортата, колкото и да му я тиках в ръцете.  Joy

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 17:36 от vesi_127

# 729
Хорааааааа, преди да си метна новата камера през прозореца, някой ще ми  каже ли коя  точно версия на  Камера Роу за  CS4 ми  трябва, за да отворя великите никонски  файлове Mr. Green

Щото свалих де що версии има  за CS4 и нито една  не  сработи и да познава  НЕФ-а,  а последно   имам  Камера Роу 5 Close 

С Лайтрум 3, ги отворих, но  няма такива измити цветове просто не е истина,   намерих  CaptureNX2, но  ме изхвърли точно след  2 мин, щото беше от един торент и с  две думи не става.
Отщя ми се направо, е...ти и сложния процес  по свалянето на   5 снимки Confused

# 730
Джали, споко, сигурно има лесен начин. Още не съм ти честитила сбъдната мечта, ама точно след този пост ли трябваше. Laughing  Хайде, честито да ти е. Малко ти завиждам, да знаеш, че и на мен Никон ми бе първоначалната идея и от време на време по него въздишам.  Simple Smile

# 731
Джали, кажи от кой прозорец ще я метнеш, че да чакам под него.  Mr. Green

Как надгради до версия 5 - ъпдейт на фотошоп или ръчно? Ако е ръчно, като сложиш версия 5.х трябва да махнеш останалите, които си пробвала. Ако не си ги махнала, това е проблема.

# 732
Jaly, слагай CS5 тогава Wink
Аз съм с Д90 и ползвам Лайтрум 2.2 и фотошоп цс5. Преди това ( с по-старите версии на ФШ) и на мен не ми отваряше Нефовете.
А за цветовете - погледни настройките на апарата. Има различни варианти за цветови профили, все ще харесаш някой Hug
(ама мнго бързаш, има време да се сработите с апаратчето).

# 733
Джали, Кепчъра можеш да го ползваш при изключен нет. Иначе ще те изхвърля винаги.
За Лайтруума положението и при мен е същото, но ако мръднеш малко вибранса и се връщата обратно цветовете, както са заснети.
Аз съм с СЦ 3 и там не мога да ти помогна.
Не бързай, карай по-спокойно!

Да са ви живи и здрави малките тортолюбители, много са сладки!   bouquet
Бингъл, разкошни портрети!

# 734
Stillness, Господ да те поживи,   това беше проблема,    махнах стария плъгин и новия проработи, сега ги виждам в    камера  роу и  в   лайтрум 3,  но не ме кефи тая  3-ка.

Фрий, какво  да ти кажа,   голямо четене и мислене  падна един месец, но както и да го гледах, ако искам  нанякъде   да вървя с  Пентакса  ще  губя пари, това е  истината. Изглеждаше  супер добро и  бюджетно решение, ама  ми пораснаха мераците и  сега  с начале:)))
Веч, да сетих се, ама  наистина нямам  време  сега да свиквам с нова програма,  то  ми стига и артисва новата камера:)))

За показване нямам нищо както се сещате,  така че само ще спамя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт