За дребните неща, които предизвикват съмнение

• 6 158
  • 68
  •   1
Отговори
# 15
  • София
О, да, разбира се! С дрехи не мож ме уплаши, ноооо като започне да си чисти ушите - ясна е работата Crossing Arms

# 16
Аз сым ва6та леля,адски оригинално, няма що...Подобни выпроси задават то4но лели, 4иито мыже кыпят нещо 4уждо.

# 17
Аз сым ва6та леля,адски оригинално, няма що...Подобни выпроси задават то4но лели, 4иито мыже кыпят нещо 4уждо.

Не ме притеснява. Ще се усъвършенства...в къпането Mr. Green

# 18
  • Бургас
Божееее, човече  ooooh!
Представям си колко ти е скучно, щом имаш нерви да пишеш от телефона си. Аз пък винаги съм си мислила, че хората които боравят с толкова марки в едно изречение са адски комплексирани.

# 19
Бих повярвала на историята само ако видя фото преди и след промяната.  Mr. Green Инак ми намирисва на опит за измъкване на компрометираща информация...

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 15:00 от luna

# 20
Тц..мойто е  най-несуетното същество, което познавам..
Обаче той понякога ме гледа така странно - извършвам си обиконовените действия - епилиране, къпане, парфюмиране и тн..а той ще излиза сам..И ме гледа подозрително и се прибира изненадващо рано.. Joy hahaha

# 21
  • София
Аз заподозрях мъжлето в греховност, когато пристигна при мен и детето в провинцията с розова блузка, която ненавижда и категорично отказваше да носи. Е, подозренията ми бързо се разсеяха с обяснението му, че това му е била единствената останала чиста тениска в гардероба.

Марадона, звучиш ми като мъжкия вариант на една сладурана-съфорумка Мария 85 май беше или нещо подобно (само дето наскоро не съм я засичала и определено ми липсва присъствието й).

# 22
Като почне всеки ден да си мие зъбите, бързо му скривам официалните боксерки и оставям само ония, дето ластикът им е скъсан и имат дупка на лявото ...За щастие още не се е сетил, че боксерки се продават в магазина, а не растат по някакъв чудноват начин в гардероба.

# 23
Tweetys, твоето мнение е истинска  класика.Такава тема не може без подобно ижказване. Все едно чалга песен без "обичай ме"

# 24
  • до една звездичка
Марадона, звучиш ми като мъжкия вариант на една сладурана-съфорумка Мария 85 ...

Абсолютно същото си помислих и аз! Точно като нея звучи. ooooh!

# 25
  • Варна
Може да е "интимната половинка" на Мария85...или Дедилио  Crazy Нареждам се на втория ред, да видя до кога ще просъществува темата  Mr. Green

# 26
  • София
Моят мъж винаги си е бил лачен от чорапите до парфюма.Това не би ме усъмнило никога.Но,ако започне да остроумничи из женските форуми,направи си страница във ФБ или всяка вечер си чати по скайпа-неща,които не са го привличали досега,вече бих се усъмнила,че има нещо гнило.

# 27
  • София
Аз също си задавам тези въпроси, честно казано.
Кротко и спокойно се приготвям за работа, наслаждавайки се на образа си в огледалото, когато се блъскам в погледа на мъжа си, който ме наблюдава особено някак, с бялото на очите и любезно се информира дали отивам в офиса.

# 28
Аз заподозрях мъжлето в греховност, когато пристигна при мен и детето в провинцията с розова блузка, която ненавижда и категорично отказваше да носи. Е, подозренията ми бързо се разсеяха с обяснението му, че това му е била единствената останала чиста тениска в гардероба.quote]

М/у другото и на мен ми каза същото , така че споко .

# 29
Марадона не звучи като никой, защото Той е оригинала.
И не се отклонявайте от темата.
Така като ви
Чета остроумията, се сетих какво казваше моят добър приятел и ваш всеобщ любимец Селтакис - изневярата е като смъртта. Всеки си мисли, 4е се слу4ва само на другите.

Общи условия

Активация на акаунт