За дребните неща, които предизвикват съмнение

• 6 158
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Няма неща, които да предизвикат съмнение в мене.
Просто няма смисъл от съмнение - вземем ли да се дебнем все ще се хванем накрая.
Мисля, че ревността е болестно състояние и пречи на ревнуващия.

# 61
Съмненията към мен изникнаха, когато почнах да вземам храната на малчото от млечната кухня с буркани Bohemia Crystal...лошото беше, че бяха съвсем основателни.  Embarassed

# 62
почнах да вземам храната на малчото от млечната кухня с буркани Bohemia Crystal...
Kaкъв стил, каква класа! Не е като да си я поръчаш с доставка вкъщи...

# 63
Темите на Марадона за дребните неща по традиция навъртат едър брой страници.

А по темата, рядко нещо свързано с външността му, може да предизвика съмнения, досега не ми се е случвало, винаги е бил ужасно суетен. Аз съм мърла на периоди, на излизане от които обикновено получавам точно описаните от Аззи погледи с крайчеца на окото.

# 64
Чудя се...що само на колата марката не каза Марадончо...Мо'е и да е известно на широката форумска общоност кво кара аФтУрЪ, ама аз съм с къса памет, ех, старост-нерадост...

Спокойно, не е известно почти на никой, защото е съвсем нова.

Минавам само да кажа, че ненавиждам суетни мъже. Sick Sick Имам съвсем друг тип мъж до себе си и слава Богу.  

...то си личи дори само от едно изречение и слава Богу , че само минаваш.

Казабланка, здрасти  Hug  Hug  Как си, има ли профит?

....На марки и маркови дрешки не държа,смятам,че има доста по-разумни начини да си инвестира или похарчи парите....

Аз също не инвестирам в дрехи. Просто си ги купувам, нося, хвърлям. Относно инвестициите, бих ти дал съвет, но не тук е мястото.

# 65
Мисля,че си забрави очилата. Sunglasses  Laughing

# 66
  • по пътя на светлината
Не,на този етап няма нищо съмнително,(пък и мен лично не ме вълнува особено дали ще се конти за някоя Whistling)....,важното е на мен да ми харесва как изглежда.

# 67
Той и моя изобщо даже не е суетен(за разлика от мен).
Започне ли обаче рЕдовно да се бръсне под мишниците значи ще има дебене Laughing

# 68
  • Sofia
...А къде е батко (Селтакис имам предвид, разбира се). Той също ми липсва, ама обикновено се подвизавахте в Клюкарника, сега съм очудена да те открия тука.....
Селтакис се е закучил като буриданово магаре между едни джапанки на PechePlatinum с голяма отстъпка и маратонките на Big Boi от 2007 (благотворителна разпродажба) и посещава форума само маскиран.
Съмненията към мен изникнаха, когато почнах да вземам храната на малчото от млечната кухня с буркани Bohemia Crystal...
... ако публикацията не е направена от опашката пред млечната кухня през мухляслия блекбери ессекс, не се брои (дръжте на иконките пред постингите, впечатляват!).

Темата в оригинал бе в Клюкарник.
След първата оригинална публикация бях готов да я засиля кън Красива мама.
Препратката дори съдържаше реплика.
Псле се разколебах и я пратих тук с надеждата, че авторът ще намери поне една от 20-те теми по въпроса.
Не би!
Споделения спамо-чат си е на същото място.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт