За дребните неща, които предизвикват съмнение

• 6 169
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
Жози, а аз питам, кой нормален мъж ходи с джапанки, чехли, че дори и сандали, освен ако не е на море?
Е ония , които са подложени на теста с лака, как кои...
Аз веднъж видях моторист по джапанки, гол, с каска и мнооого тестни панталонки ....
Запечатами се е в паметта  Flutter

# 46
Какво говорите? Мъжът да не е домашен любимец да му лакирате ноктите?
И кой нормален мъж ще го позволи? Joy

# 47
Стига ве, МарИдоне, ти през уикенда с официални затворени обувки ли ходиш?
На басейна? Да речем , или на плажа? newsm78

# 48
Стийлфлейм, недопустимо е един мъж да ходи с мръсни обувки.
Т.е. То4но обратното на твоето предположение -,  ако НЕ са му 4исти обувките, не му е 4иста и работата.
имам примери  Peace за някои явно е допустимо! дори ще стигна и по-далеч - ще е още по-подозрително, ако сам си ги изчисти Mr. Green

Дега,  Hug благодаря, че си ме прочела внимателно

# 49
Цитат на: mustaine link=topic=514558.msg15898434#msg15898434
Е ония , които са подложени на теста с лака, как кои...
Аз веднъж видях моторист по джапанки, гол, с каска и мнооого тестни панталонки ....
Запечатами се е в паметта  Flutter
хаха и сигурно ти беше "съмнителен", нали? затова си го запомнила  Mr. Green
щото аз щях да го заподозра... Mr. Green

# 50
Пламъче, то това още ме просълзява като се сетя...

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 22:57 от mustaine

# 51
Аре не се правете на ударени. Героят от вашите мокри сьнища, Кристиано Роналдо, сьщо си лакира ноктите.

# 52
  • София
Аре не се правете на ударени. Героят от вашите мокри сьнища, Кристиано Роналдо, сьщо си лакира ноктите.
Героят от мокрите ми сънища е далеч от лакираната мека китка на Роналдо. И без т`ва в една друга тема го заклеймиха в обратност  Mr. Green

# 53
  • out of space
Какво говорите? Мъжът да не е домашен любимец да му лакирате ноктите?
И кой нормален мъж ще го позволи? Joy

Интересно...не знаех, че на домашните любимци се лакират ноктите  Laughing
И за каква нормалност... и какво позволяване говориш?  Laughing

# 54
Чудя се...що само на колата марката не каза Марадончо...Мо'е и да е известно на широката форумска общоност кво кара аФтУрЪ, ама аз съм с къса памет, ех, старост-нерадост...

# 55
  • София
Божееее, човече  ooooh!
Представям си колко ти е скучно, щом имаш нерви да пишеш от телефона си. Аз пък винаги съм си мислила, че хората които боравят с толкова марки в едно изречение са адски комплексирани.

Може да преименуваш темата "Из дневниците на едно МОЛ-момче" Laughing
Не може ли малко  по-простичко,като за една редова домакиня,майка,бачкаторка......

Цитат
..........Изкъпах се,обух си бельото,сложих си чисти и нови дрехи..........

съмнение и дума не може да става.На марки и маркови дрешки не държа,смятам,че има доста по-разумни начини да си инвестира или похарчи парите.Дрехите му служат толкова,колкото да стигне до работа,облича служебните и така цял ден.Какви марки,какво нещо ,жабешко зелен доФторски костюм и до там.
Виж ако някой ден го видя в прашки,тигрови и тем подобни десени,ще се усъмня,дали не е време малко да си почине и да презареди батериите.

# 56
Минавам само да кажа, че ненавиждам суетни мъже. Sick Sick Имам съвсем друг тип мъж до себе си и слава Богу. 

# 57
Марадона, Марадона, не ти подновиха договора, затова я мъчат съмнения жена ти къде си тръгнал изкъпан  с марковото костюмче.... Joy Joy Joy Joy Joy
Беше ми домъчняло за тебе /това е съвсем честно/ (добре че си отново безработен, за да ни обърнеш пак внимание тук във форума , иначе трябваше да чакаме до следващото световно Joy Joy Joy Joy Joy)
А къде е батко (Селтакис имам предвид, разбира се). Той също ми липсва, ама обикновено се подвизавахте в Клюкарника, сега съм очудена да те открия тука.....

# 58
...
А къде е батко (Селтакис имам предвид, разбира се). Той също ми липсва, ама обикновено се подвизавахте в Клюкарника, сега съм очудена да те открия тука.....
Тати го заточи в изповедалнята... да помрънка в духа на Дрис...  Mr. Green

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 21:01 от luna

# 59
...
Тати го заточи в изповедалнята... да помрънка в духа на Дрис...  Mr. Green
Язък, аз заради него и автора по едно време влизах във форума-харесва ми леко гаменското им държание (речник, де), защото го издокарват със стил Joy Joy (уж са хулиганчета, ама си личи, че са умни момчета), ама Селти сигурно е прекалил някъде някога. Марадона, ти затовааааа ли вече в дом и семейство пишеш, правиш се на хрисим, а -е то такива неща предизвикват съмненията, ша знаиш.

Общи условия

Активация на акаунт