Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 827
  • 535
  •   1
Отговори
# 120
Хъ, ми аз като си помисля, колко все се събираме и разделяме с милото...и като сме разделени и си мисля, с кого сега ще се пощим и кой ще ми подава хартийка като пишкам докато ми се лигави и кой ще чипкам и с кого ще си плещя глупости, а кой ли ще ме посрещне на вратата, когато се прибирам от работа с подскоци и да ми вика:"Немо си дойде"/понеже милото ми вика "малък Немо"../Ми да и ми става една жално и пак се сдобряваме, ама докога ли?...

# 121
Ми не ги четете, госпожо графиньо зита. А за трандафорите  Laughing добре че сте вие, че иначе срам, срам.
Честно разсмиваме такава префърцуненост, извинете  Laughing

# 122
  • София
Ахаха са се сетих, че брадчедката се оплакваше, че гаджето и беше забранил да ходи по голяма нужда.  Laughing

# 123
Аз съм за естетиката в едни отношения особено за жената. Еми, извинявайте ама немога да си представя що за жена трябва да си ако приемаш за нормално да размахваш кървав тампон пред мъжа си, да си душите взаимно лайната  и пръднята,изключвам  ако има здравословен проблем и някой от двамата неможе сам да се справя тогава искаш неискаш трябва да си до партньора си и се възхищавам на такива хора. Но за епилирането, разкрасяването е съвсем друго, тогава дори се възбужда и заинтригува вниманието на мъжа.
Жената трябва да остане в съзнанието на мъжа си, на винаги добре ухаеща и изглеждаща, на нежна, мила и любяща - подвизите в тоалетната са ми някак........ адски непривлекателни!!

# 124
Не разбирам тази логика ...

Винаги съм се чудила защо трябва да се изпада в крайности, естествено, че като тръгнеш до тоалетна няма да го водиш с теб за ръчичка, но примерно той си взема вана, теб те хваща ентеровирус и ти се повръща или нещо друго. Ако ти се е случвало, знаеш, че не може да се спре, докато тойизлезе от ваната, вече няма да е нужно да влизаш  Laughing или си на палатка и не е много приятно да се вреш сама по храсталаците, има още много ситуации, всичко се случва. 
Ако, ако...., в краен случай ще направиш всичко ако няма друг вариант, но това е в мноооооого краен случай. 

# 125
И в крайна сметка темата пак се завъртя около лайната  Mr. Green Няма ли други неща бре хора?!
Например, аз може да съм много некултурна в собствения си дом и да си се режа, когато си искам и да си правя всякакви дивотии с мъжо в комбина двамата, и да му разправям за двете клизми от операцията ми миналата година, ама все пак сигурно има неща които не бих направила пред него и то не защото ме е срам, а защото ме е страх да не увредя крехката му мъжка психика. Такова нещо е кола маска маска на слабините, примерно...Представете си как съм се разчекнала и си броя 1-2-3 дърпай, щото аз така правя, а?Хахаах!
Иначе, ме е виждал сякак, не ме е срам, а и не смятам че трябва. Не се отвратил досега и все още смята, че съм най-добре ухаещата жена, която е срещал, въпреки че представете си и аз с*ра  Mr. Green

# 126
Всъщност не само аз имам задръжки от половинката си, но и той от мен.
Едно от причините, не аз да сменям ежедневно превръзката на леката му операция, нито пък той да види зарастват ли ми правилно шевовете от епизотомията.

# 127
И в крайна сметка темата пак се завъртя около лайната  Mr. Green Няма ли други неща бре хора?!
Например, аз може да съм много некултурна в собствения си дом и да си се режа, когато си искам и да си правя всякакви дивотии с мъжо в комбина двамата, и да му разправям за двете клизми от операцията ми миналата година, ама все пак сигурно има неща които не бих направила пред него и то не защото ме е срам, а защото ме е страх да не увредя крехката му мъжка психика. Такова нещо е кола маска маска на слабините, примерно...Представете си как съм се разчекнала и си броя 1-2-3 дърпай, щото аз така правя, а?Хахаах!
Иначе, ме е виждал сякак, не ме е срам, а и не смятам че трябва. Не се отвратил досега и все още смята, че съм най-добре ухаещата жена, която е срещал, въпреки че представете си и аз с*ра  Mr. Green
Ама, че теми имате - клизми....., и на мен са ми правили, ама не ми е хрумнало да му разкажа newsm78, ще пробвам тая вечер и ще ви разкажа утре как му се е отразил разказа... Laughing, или няма да иска да легне до мен или няма да мога да седна утре пред компа Laughing Laughing Laughing, ще видим....

# 128
  • Враца
Нямам абсолютно никакви задръжки от мъжа си , детето, родителите ми и голяма част от приятелите ми !  Peace

# 129
Много смрадлива тема , бре. Sick
За сега ,всеки сам си върши подребностите. Naughty
Като остареем или ако се наложи ,ще си помагаме. Peace
Щях да забравя , повръщането в присъствие на половинката ,важи ли за тази тема? newsm78

# 130
Нямам абсолютно никакви задръжки от мъжа си , детето, родителите ми и голяма част от приятелите ми !  Peace
ехааа.... представям си вече разни неща!

# 131
Голяма ,веселба.... Joy hahaha

# 132
Стига де! Богато въображение, аз моето в действие няма да го пускам....

# 133
Голяма ,веселба.... Joy hahaha
Налииииии????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

# 134
  • Враца
хахах  Joy
признавам, че съм доста разкрепостена и безсрамна ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт