[/quote]
Еми, извинявай, ама пък ако не иска да те погледне, защото си му разказала нещо такова е ебаси и мъжа, честно! И за къв чеп ти е?! Да се погнуси ..Гоялма любов..
Не му разказвам на лягане и на ставане за клизмите, душко, но мисля че като най-близкия ми човек, мога да му споделя какво е усещането, разбира се с голяма доза чувство за хумор, макар да бяхме изгубили НАШЕТО дете!И мисля, че след като аз съм минала през този аз, на него поне мога да му го представя по някакъв не толкова страшен начин. Щото ако можеше сигурно той щеше да легне под ножа, ама нейсе..
Та, мъжът ми може да е всякакаъв, може да се оплаквам тука от него, може да ме ядосва много, много, много, но засега ми е най-близкият човек и с него мога да споделя абсолютно всичко!
Не знам, как можете да казвате за мъжете си, че са ви близки когато не можете да се отпуснете пред тях?! Щото и аз пред любовника съм супер ръйш'ли, ама като ми е зле само мъжо е до мен..и търчи ли търчи..Пък представям си ваш'те как ви поглеждат с погнуса..
И какво, примерно когато получавам през месец разни кръвоизливи като ми дойде и когато не мога да си стоя на краката от болка, и цялата съм в

Така, че не ми се прицвъквайте с разни претенции, щото не се знае на кво дередже ще стигнете