Въпросът не се свежда само до едното с***е и подобните му дейности. А до това, връзката между двама души да се изгради по такъв начин, че когато единият по някакви причини в един момент стане неспособен да се обгрижва сам, за другия да не е проблем да му помага. Не мога да си представя как примерно ще ме е срам от мъжа ми, а в същото време ще викам външни хора, от които се предполага, че не трябва да ме е срам.
Що се отнася до клизмите - моя приятелка страда от заболяване, което изисква често прилагане на клизми. Помага й мъжът й. Не виждам какво лошо има в това. Или да викне филанкаджията, щото мъжът й може да го е гнус?
И по горе някой много хубаво го беше казал, това са обноски по- скоро, а не толкова задръжки...,
старая се винаги да съм сложила лек грим, да не съм чорлава като маймуна и да смърда на манджи дори и цял ден да съм готвила ще намеря 15 минутки да влезна и да се изкъпя преди той да ме е видял в ужасен вид, а няма да го изчакам да ме огледа такава, защото ми е най-близкия човек. Ето това пак ли са задръжки?