Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 645
  • 535
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
А като се замисля, че има нации, за които е съвсем нормално да си ходят по улиците и да изпускат газове.

# 166
  • Пловдив
Относно епилирането - гледам да съм сама, но ако нещо в логистиката пропадне и той се случи наоколо, не е болка за умиралка. Но е било изключително рядко. Физиологичните си нужди извършвам в дълбока самота.  Simple Smile Не сме с една тоалетна и баня и няма причина някой да наруши спокойствието и усамотението ми. Ако той е в банята и нещо ми трябва - чукам, питам удобно ли е и влизам. Досега не се е случвало да ми отговори, че не е удобно, но аз и рядко я докарвам дотам. Не се къпем заедно и никога не сме го правили.

Тоалетната хартия винаги я проверявам като влизам, защото сме 5 човека и имам чувството, че из тоалетните има невидими табели, на които пише "тоалетната хартия я сменя само Деси /т.е. аз  Close/, друг дори да не опитва. Следват санкции!" и редовно е свършила. Аз свирепо се изнервям, когато посегна и видя, че няма и затова предварително обследвам наличността й.

Общо взето, оказва се, че имам задръжки явно. 

# 167
    Случаите, когато сме болни ги изключвам. И аз, и съпругът, и децата сме изхвърляли легена с повърнато. Но това е друго. А пък приказките, че трябвало от сега да се покажем в "целия си блясък", че на старини не се знае какво ни чака, са си неуместни.
    Да изпускаш газове, да се уригваш, да си чоплиш носа, да млящиш, и такива подобни-това си е невъзпитание и незачитане на партньора. И на близките около вас. Я ми кажете, ама честно. Приятно ли ви е, когато партньорът си пуска газа пред вас, или когато уригва?
Че, и една дама говори на мъжлето си и за клизмите си. И мен са ме оперирали и са ми правили клизма, ама до там. Няма нужда да го вкарвам в подробности.
Ако имате поне мъничко възпитание, и поне мъничко уважавате половинките и близките, няма да правите така. За мен това е липса на елементарна куртурка.
Но, по-голямото зло е това, че имате деца, и те попиват от вас всичко, което видят. Възпитанието, което оказва най-голямо влияние, е възпитанието без думи. И ако фактите противоречат на думите ви, фактите заемат първото масто. Една позната казваше на дъщеря си:"Аз казвала ли съм ти как се яде пред хората?" И следваше шамар през устата, щото детето я изложило. Тя е казвала, ама кел файда като то е виждало друго.
   Замислете се поне малко над това, което ви казвам, пък после си решавайте какво държане да имате в къщи. Защото, каквито сме в къщи, такива сме и навън.

# 168
... Защото, каквито сме в къщи, такива сме и навън.

Не.
Домът е мястото, на което човек може да се освободи от предразсъдъците и нормите, наложени в обществото. Ако иска, разбира се, аз не мога да съм перфектна 24/7 и да не върша чисто човешки неща.

... Я ми кажете, ама честно. Приятно ли ви е, когато партньорът си пуска газа пред вас, или когато уригва?...

Абсолютно никакво впечатление не ми прави, нито приятно, нито неприятно. Дали ще се изкашля или уригне, или др. за мен е едно и също.

...
Че, и една дама говори на мъжлето си и за клизмите си. И мен са ме оперирали и са ми правили клизма, ама до там. Няма нужда да го вкарвам в подробности ...

Какво толкова има в една клизма? На мен не са ми правили, но имахме идея, ако реша мъжа ми да я направи, а не в болницата, след това реших, че ненужно и отпадна. Ако беше сонда за изпразване на стомаха - по-малко ще се притеснявате, но като е за задника - голяма работа ooooh!

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 11:31 от Не се сърди, човече

# 169
Чувствам се освободена в дома си, каквото и да означава това  Joy Joy Joy
Задръжки след като мъжо вися при мен цяла нощ когато  родих малката мисля, че не ми останаха  hahaha

# 170
  • Талант на 2012,2013 г.
Ееее... там в тоилетната си ходя сама. Ама други задръжки...немаааааа... Joy

# 171
   Случаите, когато сме болни ги изключвам. И аз, и съпругът, и децата сме изхвърляли легена с повърнато. Но това е друго. А пък приказките, че трябвало от сега да се покажем в "целия си блясък", че на старини не се знае какво ни чака, са си неуместни.
    Да изпускаш газове, да се уригваш, да си чоплиш носа, да млящиш, и такива подобни-това си е невъзпитание и незачитане на партньора. И на близките около вас. Я ми кажете, ама честно. Приятно ли ви е, когато партньорът си пуска газа пред вас, или когато уригва?
Че, и една дама говори на мъжлето си и за клизмите си. И мен са ме оперирали и са ми правили клизма, ама до там. Няма нужда да го вкарвам в подробности.
Ако имате поне мъничко възпитание, и поне мъничко уважавате половинките и близките, няма да правите така. За мен това е липса на елементарна куртурка.
Но, по-голямото зло е това, че имате деца, и те попиват от вас всичко, което видят. Възпитанието, което оказва най-голямо влияние, е възпитанието без думи. И ако фактите противоречат на думите ви, фактите заемат първото масто. Една позната казваше на дъщеря си:"Аз казвала ли съм ти как се яде пред хората?" И следваше шамар през устата, щото детето я изложило. Тя е казвала, ама кел файда като то е виждало друго.
   Замислете се поне малко над това, което ви казвам, пък после си решавайте какво държане да имате в къщи. Защото, каквито сме в къщи, такива сме и навън.
+++ Peace

# 172
  • Насред хаоса
Абе що някои хора не щат да разберат, че не иде реч само за едни определени нужди?
Край, почвам да гоня всичко живо в радиус от 10 м в апартамента, когато отивам до тоалетна. Също така почвам и да залоствам вратата на банята, когато си правя някакви си там процедури, и да пищя кански, ако съм я забравила и съпружието влезе и ме види как се епилирам. Малиии, срам!
Па ако се случи да пръцна без да ща пред половинката, трябва да се мятам от терасата.
Тук никой не говори за просташки изцепки, направени нарочно и със старание да отблъснат другия или да го впечатлят, зависи от нагласите.
Ама съвместният живот не е само любов и цветя, случва се от време на време да има и лайна и тръни.

# 173
Servallan, споделям твоето мнение! Peace Много добре си уточнила за какво иде реч.
Тук става въпрос не за задръжки, а за елементарни хигиенни навици и обноски.

# 174
Имaм Peace Физиологи4ни нужди пред него не "споделям"
И рaзкрaсителни процедури също.
Според мен имa някои нещa-пръцкaне,пишкaне,ходене по нуждa,4истене нa уши,рязaне нa нокти,издaвaне нa стомaшни звуци,бръснене...-които сa си ли4ни.
Той от мен зaдръжки нямa,но си е до 4овек,срaмежливкa съм си Embarassed

# 175
Извинете, как укротявате стомашните си звуци навреме? Говоря за къркорене на стомаха и червата, да речем. Аз за 14 години тъй и не се научих.   Embarassed

# 176
Леле, и чистенето на уши ли влиза в този срамен списък  Shocked

# 177
Влиза. И рязането на нокти.

# 178
Леле, и чистенето на уши ли влиза в този срамен списък  Shocked

И слагането на крем на лицето, това го знам от предната тема - ако случайно се наложи и няма др. стая, заставаш с гръб към мъжа си и тайно набързо се намазваш. Сега ми благодари, че спасих брака ти  Mr. Green

# 179
Говорех зa уригвaне,не зa къркорене Peace Но 4естно кaзaно и когaто ми къркори нещо в стомaхa,пaк ме е срaм Embarassed
Колкото до неговите зaдръжки-не ми е приятно 4опленето нa нокти,бъркaнето в носa,секнене и тн пред мен.След кaто мен ме отврaщaвa товa поведение пък било то и от мъжa ми,съвсем логи4но е нa него дa му го спестя Peace
В моят 'списък" влизaт дa!Никого не обременявaм с мнението си.Просто споделям кое НЕ прaвя пред мъжa си

Общи условия

Активация на акаунт