Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 631
  • 535
  •   1
Отговори
# 225
Според мен ако има задръжки някъде в една връзка, значи и сексът е такъв. Не си представям двойка, в която жената я е срам да се епилира пред мъжа си и после да имат някакви размазващи сексуални контакти. Naughty

Точно за това си мислех и съм напълно съгласна с теб  Peace

# 226
Не си представям двойка, в която жената я е срам да се епилира пред мъжа си и после да имат някакви размазващи сексуални контакти. Naughty
Аз пък абсолютно, ама абсолютно никаква връзка не виждам между двете неща  Confused.

# 227
Моите зaдръжки с товa сa свързaни.Нaпълно съм осъзнaтa,4е нямa дa изглеждaм добре в о4ите му рaз4епенa режещa си ноктите или бъркaйки си в носa..още по-мaлко оригвaйки се пред него.Дори не могa дa си предстaвя,4е бих моглa дa го нaпрaвя
Според мен ако има задръжки някъде в една връзка, значи и сексът е такъв. Не си представям двойка, в която жената я е срам да се епилира пред мъжа си и после да имат някакви размазващи сексуални контакти. Naughty
Според мен двете нещa нямaт общо.И не виждaм при4инa във всякa темa в ДиС дa се нaмесвa сексa ooooh! който го прaви,не говори зa него и обрaтното...

# 228
...
Не мога да се показвам така пред човека за който ми пука най-много Grinning

Това "така" явно много навътре го приемаш, за мен е едно и също дали ще изляза с кърпа на главата след баня или ще има нещо друго, нито аз, нито той го приема като унижение, обида, или нещо подобно. Освент ова ходим при един фризьор, като ми налепи лентите за кичури, може би очите трябва да му връзвам.

Не виждам защо трябва да се обясняваме и оправдаваме, и двете страни. Щом да си сложиш маска на косата е нещо неприлично и обидно, ваше право е да си се криете, не разбирам кой ви е насадил това, при това в собствения ви дом, пред най-близкия ви човек, не пред комшията или колегата ...

# 229
Ли4но aз не го усещaм зa нормaлно,прaвилно.Но говоря зa себе си,никой дa не го приемa ли4но.
Не могa дa се изфустя с извинение или дa се изрежa хaмaлскaтa след гaлон бирa ooooh!
Имaм познaти,моми4етa,които се оргигвaт и по зaведения и пред приятели,роднини... е товa зa мен не е нормaлно.
Лурдес мъжa ми никогa не ми е зaбрaнявaл физ. нужди.Просто тaкa мисля,4е е редно.
Имaм зaдръжки,не се отпускaм...товa е
Относно епилирaнето-тaкa си преценявaте вие.Не могa дa го нaкaрaм,някaк си...a д-то с извинение...и него ли дa ми бърше,дa ми сменя тaмпоните може би ooooh!

Никой не те кара да се оригваш насила. Идеята е, че ако ми се дооригва,  не бягам да се крия някъде, за да го направя, а не ме притеснява да го направя пред него  Peace
От това, което чета, ти просто не ги правиш тия неща или ?

# 230
Бръснала съм го, епилирала съм го, рязала съм му ноктите и съм му стъргала петите, сменяла съм му превръзки и съм му правила промивки на рани и в тоалетната съм го водила. И той мен, всичко изброено. Не ме е срам да ходя нацапотена с депилатоар или маска на косата и лицето, нито да се оригна след изпита бира. За пръцкането вече са ми малко размити понятията, ако е звучно - не ми пречи, но придружено с аромаааат- брррр. Не мога да се сетя да не сме правили нещо заедно. Секса вече е малко по-друга бира. Но нали пък и не говорим за секс.

# 231
Имa дискретен нa4ин,може дa се сдържa 4овек Peace Ли4но aз се сдържaм,не бягaм в съседнaтa стaя...мaкaр,4е дa слу4вaло ми се е и дa излязa дискретно от стaятa Peace
Не викaм с вси4кa силa "Вaрдaaaa" просто излизaм и остaвaм нa сaме Peace
Зa някои хорa не е нормaлно дa се сдържиш или съобрaзявaш,зa мен пък не е нормaлно дa не съумявaш дa го нaпрaвиш.
И дa в собствения ми дом,пред 4овекът,когото увaжaвaм зa МЕН е недопустимо дa го прaвя.И смятaм,4е и той не бивa дa го прaви,a 4е не се въздържa определено не му прaви 4ест Peace

# 232
...
Не мога да се показвам така пред човека за който ми пука най-много Grinning

не разбирам кой ви е насадил това, при това в собствения ви дом, пред най-близкия ви човек, не пред комшията или колегата ...
Е как кой, бабите са виновни, разбира се. На мен също ми е чудно при толкова много реклами, които показват какво ли не и при тази все по-нарастваща метросексуалност, как ли пък би се шокирал един нормален мъж от някаква си епилация- на краката да речем.
По тази логика трябва да кажа на милото да спре да си реже ноктите пред мен, да се бръсне също. Изобщо най-добре да се разхождаме като орли и горили вкъщи и да се знаем само от кръста нагоре. Те, бабите като са го казвали сигурно са правили секс само в тъмното под завивката и предполагам, че наистина съвсем буквално са я мислили таз работа с познаването Laughing

# 233
Абе, то зависи и как е свикнал да те вижда, защото има такива напомадени девойки, с тонове грим, лак за коса, пудри-мудри, че ако я види без грим може и да не я познае.

# 234
Имa дискретен нa4ин,може дa се сдържa 4овек Peace ...

Да. Това го разбрахме вече. Навън всички се сдържат, но вкъщи нали затова човек си е у дома - да спре да се сдържа, да седне разкрачен, да си отдъхне от всички наложени норми и да спре да се оглежда и страсира, че лакът му се е обелил, косата му е мокра или просто да се уригне. Както и да е ...

... Те, бабите като са го казвали сигурно са правили секс само в тъмното под завивката и предполагам, че наистина съвсем буквално са я мислили таз работа с познаването Laughing

Забрави да добавиш, че секс се прави само с цел бременност  Peace

# 235
  • 221B Baker Street
това с тоталните задръжки на всичко ми напомни за един филм,дори не се сещам за заглавието или за какво ставаше дума,само се сещам,че в мазето на една гимназия имаше специално пригодена стая,където всички "перфектни момичета",тип мажоретки,ходеха да се оригват,пръцкат и кавото там се сетите  Joy ,за да може навън да си изглеждат все така перфектни  Mr. Green

а относно приказката на бабите,че един мъж трябва да те познава само от кръста надолу,моята баба също я казваше много често...означава,че може да те познава всякак в леглото,но не трябва да знае какво си мислиш  Peace изобщо няма никаква връзка с нещата,които е изброила авторката на темата в питането си  Wink

# 236
Хвaнaхме се с тaзи епилaция Peace Нaли в същност основaтa нa темaтa бяхa другите биологи4но-физи4ески нужди Peace
Товa,4е не си режa ноктите пред него не знa4и 4е не ме е виждaл без грим,рошaвa или с петно от бебешко пюре върху блузaтa...
п.с. бaбa ми никогa не ми е говорилa тaкивa нещa.Сaмaтa тя смятa,4е товa си е 4овещинкa и,4е е съвсем в редъ нa нещaтa дa зипуснеш гaзовете

# 237
Разбира се, че имам задръжки - за мен така и трябва да е  Naughty Никога доброволно няма да го допусна (или пък той да поиска  ooooh!) да влезе в тоалетната, докато си върша работата  Stop Предпочитам да се епилирам, да си правя маски и т.н., когато съм сама. Аз също не искам да го гледам в тоалетната, не изпитвам подобен род...фетиш  Crazy Абсурдно е!

Изключвам екстремни ситуации, защото преди година на едно парти ни заключиха двамата в тоалетната (не, не се гледахме влюбено, докато единия си вършеше нуждата Laughing) и ни забравиха... Е мен ми се допишка адски много, карах го да се обръща, да пее (къде пееше, къде се смееше)...не можах. 10 минути ми обяснява, че не е толкова страшно, та да не ми се пръсне пикочния мехур. Не бих го направила доброволно.

Преди време него го тръшна вирус, даже не можа да дочака да изкараме колата, повърна върху пода, после успях да му донеса леген, не можеше да стане - е даже не извиках камериерката, ами сама си чистих. Не ми е било приятно, но няма и проблем - това е друг тип ситуация. Но ако ми се напие и почне да повръща, няма да го гледам със съжаление и тревога, както в горната ситуация, нито пък ще почистя. Има ситуация и ситуация.

Бил е до мен, когато съм била болна, а ако кажа, че приличах на кръстоска между вампир и върколак ще се лаская излишно - но това не са доброволни ситуации. Но на мен може и нещо да ми хлопа - 100 пъти (всъщност  са доста повече, но образно казано, не ми се броят всички сутрини) ме е виждал без грим, но сутрин поне една спирала и гланц ще сложа, ще се среша и ще се приведа във вид, ако ще цял ден да съм си вкъщи. Това може и като друга задръжка да се брои  Flutter

# 238
Общото между физиологичните, естетичните, и еротичните функции, може спокойно да се обобщи само с една дума - доверие.
Че ще ме приема, харесва, уважава, обича и желае, винаги и при всякакви обстоятелства bowuu Че е най-близкият ми човек, пред когото не е необходимо да имам маски. Че връзката ни е НАД физическото тяло и нищо прозаично като едно пръдване или прорасъл косъм не може да я наруши. Поне аз така ги чувствам нещата. Пълна близост. Пълно разкриване. Фул контакт. На всички нива.

# 239
Щом да си сложиш маска на косата е нещо неприлично и обидно, ваше право е да си се криете, не разбирам кой ви е насадил това, при това в собствения ви дом, пред най-близкия ви човек, не пред комшията или колегата ...

Защо трябва някой да ми го насажда. Значи пред комшията нагласена, пред мъжа в къщи както дойде. Пък после да се чудя защо заглеждал съседката.
И на мен с някой супер естественяк в къщата и няма да мине и година и ще вземат да ми шарят очите по някой дето предпочита да се сдържа пред мен.

Общи условия

Активация на акаунт