Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 647
  • 535
  •   1
Отговори
# 195
Леле вие наистина ли правите тези неща пред мъжете си  Laughing
Срам нямате значи  Whistling
Дали пред мъж, дали пред детето, има неща, които не трябва се правят, но вие си знаете най-добре
Абе кво да ти кажа, кат ми епилира краката мий едно таквози срамно, срамно-о-о-о. Само лежа по корем и се срамувам.
То пак добре, че само краката  Laughing

# 196
  • до една звездичка
Никаква физиологична нужда не бих си вършила пред свидетел/и!  Naughty Затова са вратите. И съм на мнение, че на точно тези помещения трябва да се затварят при подобни обстоятелства.

Това за рязането, обаче, хеле пък лакирането на нокти, чистенето на уши, или мазането с крем ми се струва откровено втелясване и не вярвам, че има някой, който реално да се крие, когато го прави.  Stop

# 197
А, главата не си я епилирам още, че боли, мисля да почна да я тренирам от към миглите, обаче. Там е още по- срамотно, няма да мога да си затварям очите, колкото и да се чувствам неудобно.

# 198
А, главата не си я епилирам още, че боли, мисля да почна да я тренирам от към миглите, обаче. Там е още по- срамотно, няма да мога да си затварям очите, колкото и да се чувствам неудобно.
Друго имах предвид, но хубаво се напъна с отговора, браво .За там помага ли ти? Wink
Дега (хубав ник) споделям мнението ти

# 199
От къде да знам кое помага, нали ти пиша, че планирам. Като си епилирам главата мога да се сетя какво имаш предвид сама, знае ли човек.    Laughing

# 200
А жените, дето се крият от мъжете си - как мислите - мъжете ли ви карат да го правите (може би някак подсъзнателно да го усещате), или вие с годините не се отпускате и не се отпускате?
А как е сексът?

Просто ми стана любопитно.... Thinking

# 201

Което ме подсеща за нашите кумове, имат доста екстравагантна мансарда, без коридори, без нищо, банята и тоалетната са просто едно стъклено нещо, непрозрачно в единия ъгъл, което над определена височина е отворено, врата няма, има завеса  Laughing

То пак добре, че само краката  Laughing

Моят мъж ме е епилирал цялата като се замисля  newsm78

# 202
От къде да знам кое помага, нали ти пиша, че планирам.
За интимните части бе момиче, ей от намеци не разбира те  Joy
И за там ли го планираш ...лелееее никакви задръжки У вашето семейство

Лудрес, аз му викам възпитание, такива неща пред хора не се правят, така мама ме е учила  Wink
Айде да ви черпя едно клипче по темата http://www.vbox7.com/play:b16b3f20  hahaha
 с най-дбри чувства

# 203
А ок, не знаех, че съм невъзпитано лошо момиче, ама вече ще знам.   Peace

# 204
Разчитам на твърдеци, намеците току- виж не ги схвана правилно.
Мъжът ми не е "хората" де, т.е. по- човек ми иде някак. Та може да ме епилира цялостно, че по- му лепне. Баси и възпитанието, а? Ужасно е! Аз викам, че е темперамент. Дано не прочете някой психолог, па макар и студент, ще му се изкриви всяква представа за понятия. Задръжки? Дръжки!
И-и-и и не те е срам да пускаш такива поздрави?  Shocked Embarassed Blush Изчервих се още на заглавието..

# 205
  • до една звездичка
А жените, дето се крият от мъжете си - как мислите - мъжете ли ви карат да го правите...

... от мъже, жени, няма значение. "Крия" не е точна дума в случая, не полагам специални усилия.  Mr. Green Просто го смятам да абсолютно естествено и в реда на нещата.

# 206
А ок, не знаех, че съм невъзпитано лошо момиче, ама вече ще знам.   Peace
Не съм казала това, казах, че мен са ме възпитали по този начин, има разлика.Веднага да се засегнете ,много сте били чувствителни дами  Hug
Вие живеете според вашите разбирания и според вашето възпитание.И аз съм доста консервативна личност, може би за това не ми се струва редно това, което сте написали.
BirdsFlu го каза много хубаво.Начина на живот се отразява на нещата  Wink

# 207
Ли4но aз не го усещaм зa нормaлно,прaвилно.Но говоря зa себе си,никой дa не го приемa ли4но.
Не могa дa се изфустя с извинение или дa се изрежa хaмaлскaтa след гaлон бирa ooooh!
Имaм познaти,моми4етa,които се оргигвaт и по зaведения и пред приятели,роднини... е товa зa мен не е нормaлно.
Лурдес мъжa ми никогa не ми е зaбрaнявaл физ. нужди.Просто тaкa мисля,4е е редно.
Имaм зaдръжки,не се отпускaм...товa е
Относно епилирaнето-тaкa си преценявaте вие.Не могa дa го нaкaрaм,някaк си...a д-то с извинение...и него ли дa ми бърше,дa ми сменя тaмпоните може би ooooh!

# 208
Кое е точно нередно? Епилирането от съпруга или ходенето до тоалетната с него под ръка и бърсането на как беше там съкращението "д..то"? Щот едното ми е О.К., за разлика от другите.     Laughing Всичкото това като нещо едно ли ви звучи наистина? Заедно с ушите и ноктите? Вярно ли е това? До тук мислех, че народът се шегува масово, поставяйки знак на равенство между тези за мен така различни прояви.

# 209
И аз съм възпитавана, че тези неща не се правят, но в собствения ми дом се чувствам наистина като у дома си, а не на тръни. Въпрос на избор, не е до подход на родителите.

...
Относно епилирaнето-тaкa си преценявaте вие.Не могa дa ги нaкaрaм...a д-то с извинение...и него ли дa ми бърше,дa ми сменя тaмпоните може би ooooh!

По принцип съм голяма вече и мога да се справям сама, не ми е нужда помощ, но при епилирането не е така, предпочитам да се разкрача пред него, отколкото пред чужд човек.

Общи условия

Активация на акаунт