Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 650
  • 535
  •   1
Отговори
# 180
Говорех зa уригвaне,не зa къркорене Peace Но 4естно кaзaно и когaто ми къркори нещо в стомaхa,пaк ме е срaм Embarassed ...

И защо да не се уригна, аз съм си у нас. Ако има външни хора - не, но ако сме си само ние, от какъв зор да ми е тежко Thinking

# 181
Само да питам- ако е толкоз неприятно като режете нокти, чистите уши, сменяте пампи, миете и т.н. поколението, къде интернирате тез нежни гнусливи съпрузи?
Да кажа за редовните списатели на ДиС- питам, не твърдя нищо.

# 182
Говорех зa уригвaне,не зa къркорене Peace Но 4естно кaзaно и когaто ми къркори нещо в стомaхa,пaк ме е срaм Embarassed ...

И защо да не се уригна, аз съм си у нас. Ако има външни хора - не, но ако сме си само ние, от какъв зор да ми е тежко Thinking
Ли4но aз съм се нaу4лa дa се въздържaм и не ми е тежко Peace И той се 4уди кaк зa 10г не ме е 4ул,но фaкт
Само да питам- ако е толкоз неприятно като режете нокти, чистите уши, сменяте пампи, миете и т.н. поколението, къде интернирате тез нежни гнусливи съпрузи?
Да кажа за редовните списатели на ДиС- питам, не твърдя нищо.
Едно е aз,друго детето Peace Когaто порaстне и се срaмувa дa си реже ноктите пред бaщa си-нямa дa го прaви Peace

# 183
Judy, за децата може, но за теб не. Трябва да те възприема като кукла, която няма косми, с хубава кожа е, мирише хубаво и е на 6 нон стоп, т.е. това е естественото ти състояние, не на човек, а на кукла - тя няма нормалните нужди да кихне, да си издуха носа, да се оригне или да пръдне, защото е идеална  bowuu ако види как си махаш космите, ще разбере, че си човек, а това е ужасно. Ето, който иска да се упражнява, целта е да постигнеш това Real Doll  Simple Smile

*Мира*, всеки може да се въздържа и навън го правя, но не желая вкъщи да се "уча" на подобни неща, които са против човешката природа  Simple Smile

# 184
Леле, и чистенето на уши ли влиза в този срамен списък  Shocked

И слагането на крем на лицето, това го знам от предната тема - ако случайно се наложи и няма др. стая, заставаш с гръб към мъжа си и тайно набързо се намазваш. Сега ми благодари, че спасих брака ти  Mr. Green

Е не, според списъците аз отдавна би трябвало да съм отблъснала, отвратила и трайно увредила мъжа ми (и той мен, естествено)  Twisted Evil

Не знам какво разбирате под "секнене", но предпочитам човек да извади кърпичка и да си изпразни дискретно съдържимото на носа в нея, отколкото да ми говори на нос, да подсмърча и да ми диша тежко... Казвам го с цялата отговорост на човек с хроничен синузит, който участва на доста преговори, включително и на доста високо ниво...

На втелясване ми избива темата вече...

# 185
  • Пловдив
Виж, аз за ноктите не се бях сетила, но верно, и тях си режа в уединение. Но пък се лакирам на тиферич.  Laughing И ушите си почиствам без свидетели. И не уригам. Мразя да се уригат, мляскат и трещят в мое присъствие. И правя забележки. Но мъжът ми не е гнуслив, поне не е споделял да го травмират нокторязането или ушепочистването. Но явно аз не си падам по общественото споделяне на тез дейности. Намирам си място, Judy. Слава Богу, стаи и бани бол. Все ще намеря в кой ъгъл свенливо да се свра.  Mr. Green

Онзи ден дъщеря ми ми разказваше, че най-малкият ми син се подигравал на братовчедка си, че има косми под мищниците. И аз направих забележка. Минават ден-два и Наталия пак ми каза, че Крисо не спира. И реших аз да взема нещата в свои ръце и да му обясня нещата от живота. И го питам "защо се подиграваш? не е редно. това е съвсем нормално."; той казва "не, не е."; аз обяснявам "тя расте, ще има и косми, така се развива човешкият организъм"; той отговаря "и аз раста. нямам косми /той е по-голям от нея/. и Наталия расте, и тя няма косми"; аз казвам "всички имат косми Крисе. без изключение"; а той отговаря "не е вярно мамо. ти нямаш!". Та то и това е нож с две остриета. Ама пусто, ей на! Не искам да ме гледат!  Embarassed

# 186
Пък мен ме обезкосмяват по "тяхно" желание. Аз си се изтягам доволно и съпругът ми вади епилатора. Голям ми е кеф, не съм се сещала сама, той сам предложи от преди много години. Аз съм му рязала ноктите, когато го боли гърбът, с крем краката съм му мазала /по тази пак причина/. Даже голи си ходим преди и след баня- просто това си ни е нормално за у нас. Нямам нужда да търся в коя баня и в коя стая да се покрия, щот не чувствам нужда. Имам си спалня, изтягам се там и ни е твърде добре.
Радвам се, щот никак не ща децата ми един ден да се притесняват, че имат естествени нужди или че правят нещо в дома си, каквото и да било. И пак- не става въпрос за простащини насила, не. Никой не скача от тоалетната, защото друг е влязъл да си вземе нещо от там. Не се заключваме даже- проверяваме, ако е заета- отнасяме се към другата. Синът е на десет. Има вече тук- там по някой косъм по атрибутите. Хич не го е еня да дойде гол и да ми каже да го намажа с крем около тези области, защото се е зачервило от тренировките.
Не е нито до характер, нито до култура, а до конкретни възпитателни навици, които имат за свои корени детската ни възраст. При един- така, прид- онака. За мен лично липсата на подобни задръжки е нещо изключително облекчително. Между впрочем съпругът ми ме излекува сам от някои.
Инак и аз не споделям обществено, само интимно ,с интимното другарче.

# 187
Онзи ден дъщеря ми ми разказваше, че най-малкият ми син се подигравал на братовчедка си, че има косми под мищниците. И аз направих забележка.

Аз първо помислих, че си направила забележка на момичето, че има косми и не ги е махнала  Crazy

dara ама то и другите сме така, но не се крием на всяка цена, не се сдържам ако ми се уригва, и сме с мъжа ми, пък й пред близки и приятели, то голяма работа, уригнала съм се.
Не държа никой да ме гледа докато се обезкосмявам, режа си ноктите и т.н. затова отивам в банята, спалнята и т.н. но мъжа ми си влиза ако иска да вземе нещо, малкия също и не ми прави впечатление.  Те това е.

# 188
  • Пловдив
А то това с притесняването не върви по наследство.  Simple Smile Наталия не беше притеснителна, сега се крие като къртица по дупките - сакън, някой да не види нещо, дето всъщност го няма.  Mr. Green Явно с тийн възрастта е свързано. Ангел и той понякога се покрива, но рядко. И с него коментирахме окосмяването скоро. Той искаше да знае защо баща му има косми и по гърба, а мъжът ми няма. /Ох, това не го обясних на детето много добре.  Confused/ А Крисо е ужасен! Хич не се притеснява. Няма проблем да си покаже всичко, да сподели всичко, да изтипоса всичко на показ. Явно си е до човек. Вкъщи, признавам, аз съм най-прикрита. Нямам обяснение защо. Майка ми изобщо не е такава. Никога не се е крила - факт, който винаги ме е изнервял.

...dara ама то и другите сме така, но не се крием на всяка цена, не се сдържам ако ми се уригва, и сме с мъжа ми, пък й пред близки и приятели, то голяма работа, уригнала съм се.
Не държа никой да ме гледа докато се обезкосмявам, режа си ноктите и т.н. затова отивам в банята, спалнята и т.н. но мъжа ми си влиза ако иска да вземе нещо, малкия също и не ми прави впечатление.  Те това е.
Е, то и аз не слагам табела "не безпокой!" по вратите. Ако мъжът ми влезе няма да се скрия в гардероба. Но взимам мерки да има вероятен минимален достъп на компаньони.

# 189
ха, много интересна тема Simple Smile
Честно да ви кажа ми се е случвало да правя пред него всичко от изброеното, по един или друг повод...е естествено, че като ми се приходи до 00 не го вземам с мен като свидетел Laughing, но понеже банята и тоалетната са ни заедно, се е случвало докато бях бременна да не мога да се сдържа докато той се къпе например...Това за рязането на нокти и чистенето на уши направо ме изуми, аз даже не съм се замисляла че да правя тези неща пред него е нещо нередно, и обратното естествено. Да ви кажа, не съм от гнусливите, дори и чужд човек да видя да си реже ноктите няма да ми направи впечатление... Колкото до пръцкането, основно като бременна, той дори ми правеше забележка, че прекалявам Joy Joy Joy Joy Joy хахахах Колкото до него - странното е че НИКОГА не си е позволил да пръцне или да ходи по голяма нужда пред мен  newsm78 newsm78 newsm78...ама е пишкал / щото аз като вляза в банята забравям да изляза Laughing

# 190
Моят мъж сигурно дори не се зaмисля,4е не извършвaм никaкви физ. нужди пред него.Приел го е зa нормaлно.Предполaгaм,4е aко се уригнa ще му стaне неудобно,стрaнно...
Дa зaтвориш врaтaтa нa 00 е въпрос нa възпитaние,не нa зaдръжки newsm78 Той нямa нaвикa дa зaтвaря,но мaлкaтa рaсте и се поусещa,4е не може дa я кaрa тaкa Peace

# 191
... Той нямa нaвикa дa зaтвaря,но мaлкaтa рaсте и се поусещa,4е не може дa я кaрa тaкa Peace

В природата животните се учат едно от друго, това с тоалетната и личния пример мога да ти кажа, че идеално замества дресирането на гърне Peace когато малката беше с памперс, умишлено оставяхме вратата отворена  Peace

# 192
Леле вие наистина ли правите тези неща пред мъжете си  Laughing
Срам нямате значи  Whistling
Дали пред мъж, дали пред детето, има неща, които не трябва се правят, но вие си знаете най-добре

# 193
Явно и начина на живот също си казва думата. От дете родителите ми ме водеха по екскурзионни летувания, по палатки, пътували сме с каравана, пътували сме около седмица нон стоп с влак, с прекачване на едни малки гарички, където имаше само едни чешми-помпи  Crazy В тинейджърските ми години това продължи - по пещери, хижи, върхове...
Поставен в такива нетипични условия, понякога дори - екстремни, човек започва да не се впечатлява толкова. Ако три дни не си имал достъп до течаща вода, хич ти е през ... задръжките, дали ще си сам в банята, или ще е цялата група... За студентските квартири и общежития да не говорим на какво съм се нагледала и преживяла...

# 194
Леле вие наистина ли правите тези неща пред мъжете си  Laughing
Срам нямате значи  Whistling
Дали пред мъж, дали пред детето, има неща, които не трябва се правят, но вие си знаете най-добре
Абе кво да ти кажа, кат ми епилира краката мий едно таквози срамно, срамно-о-о-о. Само лежа по корем и се срамувам.

Общи условия

Активация на акаунт