Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 617
  • 535
  •   1
Отговори
# 240
Абе, то зависи и как е свикнал да те вижда, защото има такива напомадени девойки, с тонове грим, лак за коса, пудри-мудри, че ако я види без грим може и да не я познае.
Предполагам, че ако дотолкова съм се сраснала с маската си нещата вече ще опират до лечение. Пластичната хирургия ми се струва доста напреднала, сигурно могат да помогнат при такива случаи.

# 241
Ох, в тоя ред на мисли, се сетих за смешна една случка. Имахме съседка, която всеки ден на кафето се оплакваше от мъжът й, че само я натиска за секс, а тя не иска. Питам я защо, а тя ми разказва." Ами вика, представяш ли си, той ми казва: хайде изкъпи се и те чакам в спалнята. Изкъпвам се, отивам и още с отварянето на вратата, го гледам излегнал се на леглото, вдигна си единият крак и звучно  демонстративно се изпърдя." И тя му казала:"Е, много романтично, братче  ooooh!". Какъв секс казва да искам с него, ами той изобщо не може да ме предразположи, вместо това ми пърди в лицето Sick. Та така. Simple Smile

# 242
Мисля си сега, етърва ми си счупи преди време двете ръце при злополука. Наскоро й махнаха гипса, но допреди това повече от месец не можеше да прави нищо с ръцете си. Еми брата на мъжа ми правеше всичко, миеше й косата, къпеше я, обезкосмяваше я, до тоалетна я водеше и т.н.  Не знам от кой тип семейства са, честно казано, не мога да преценя дали са от споделящите или от  уединяващите се.
Мислех си обаче, ако се беше случило с мен, дали мъжът ми щеше да го прави, и как щеше да реагира...
И обратното - как бих реагирала ако трябваше да бърша дупето на мъжа ми в тоалетната  Thinking

# 243
Ох, в тоя ред на мисли, се сетих за смешна една случка. Имахме съседка, която всеки ден на кафето се оплакваше от мъжът й, че само я натиска за секс, а тя не иска. Питам я защо, а тя ми разказва." Ами вика, представяш ли си, той ми казва: хайде изкъпи се и те чакам в спалнята. Изкъпвам се, отивам и още с отварянето на вратата, го гледам излегнал се на леглото, вдигна си единият крак и звучно  демонстративно се изпърдя." И тя му казала:"Е, много романтично, братче  ooooh!". Какъв секс казва да искам с него, ами той изобщо не може да ме предразположи, вместо това ми пърди в лицето Sick. Та така. Simple Smile

Боже, Шанталче, представих си го нагледно...
Еми в тоя случай е трябвало да се уригне в отговор и готово  hahaha

# 244
Общото между физиологичните, естетичните, и еротичните функции, може спокойно да се обобщи само с една дума - доверие.
Че ще ме приема, харесва, уважава, обича и желае, винаги и при всякакви обстоятелства bowuu Че е най-близкият ми човек, пред когото не е необходимо да имам маски. Че връзката ни е НАД физическото тяло и нищо прозаично като едно пръдване или прорасъл косъм не може да я наруши. Поне аз така ги чувствам нещата. Пълна близост. Пълно разкриване. Фул контакт. На всички нива.

newsm10 smile3501

# 245
И аз имам пълното доверие в и на родителите си и близките приятели, но не бих им се оригнала на масата. Няма връзка.

Всичко си е до обноски.

# 246
Моето скромно мнение е,че не можеш да си интересна,загадъчна и ,,нова,, едва ли не , за мъжа си 5-10-20-30 години.....Така,че и да не вършиш нищо пред него от гореизброените - няма да си му по-загадъчна отколкото ако и да вършиш всичко пред него.
Другото,което мисля  е ,че близостта на двама души  също изключва задръжки.По-добре да ми е близък до душата отколкото да го вълнувам с това ,,какво ли правя в банята,, .
В тоя ред на мисли - не,нямам задръжки. Тапите ми още държат добре  Mr. Green , не се изпускам , заключвам се когато ползвам баня и тоалетна, откакто се помня - по навик. Гримирането,маските и т.н. не ме притеснява да правя пред партньора си.

# 247
Аз разбирам, че човек прилича на извънземно с маска на лицето. Но този лукс да не те виждат, когато се подлагаш на козметични процедури могат да си го позволят жените-домакини или тези, които могат да отделят средства за всяко нещо да ходят на козметичка или маникюристка. Моят мъж например ужасно мрази миризмата на лак за нокти и се опитвам да се съобразявам с тази негова особеност- или се затварям на терсата, където не е особено удобно или дебна момент, в който го няма. Третата стъпка е да отделям една значителна сума за маникюр всяка седмица, защото приблизително толкова често ми се налага да ползвам лакове и лакочистители.

# 248
Общото между физиологичните, естетичните, и еротичните функции, може спокойно да се обобщи само с една дума - доверие.
Че ще ме приема, харесва, уважава, обича и желае, винаги и при всякакви обстоятелства bowuu Че е най-близкият ми човек, пред когото не е необходимо да имам маски. Че връзката ни е НАД физическото тяло и нищо прозаично като едно пръдване или прорасъл косъм не може да я наруши. Поне аз така ги чувствам нещата. Пълна близост. Пълно разкриване. Фул контакт. На всички нива.

newsm10 smile3501

И аз така ги чувствам.

# 249
Мисля си сега, етърва ми си счупи преди време двете ръце при злополука. Наскоро й махнаха гипса, но допреди това повече от месец не можеше да прави нищо с ръцете си. Еми брата на мъжа ми правеше всичко, миеше й косата, къпеше я, обезкосмяваше я, до тоалетна я водеше и т.н.  Не знам от кой тип семейства са, честно казано, не мога да преценя дали са от споделящите или от  уединяващите се.
Мислех си обаче, ако се беше случило с мен, дали мъжът ми щеше да го прави, и как щеше да реагира...
И обратното - как бих реагирала ако трябваше да бърша дупето на мъжа ми в тоалетната  Thinking

Не се чуди, ние сме от уединяващите се, но в болест не сме се изоставяли. Това обаче не ни кара да продължаваме да поддържаме неприятните образи и без да се налага.

# 250
И аз имам пълното доверие в и на родителите си и близките приятели, но не бих им се оригнала на масата. Няма връзка.

Всичко си е до обноски.

Е какво общо има връзката и доверието ти към мъжа ти и другите хора?!?! Аз пък пред сестра ми съм се оригвала и бръснала и епилирала... #Crazy
Майка ми ме е карала да изстискам една пъпка от гърба й. Ауу, че невъзпитано. Naughty

# 251
Е зa мен фул контaкт пърдейки и ровейки си в носa,си е 4истa пробa излaгaция ooooh! Духовното нaд физи4еското-мaлко плaтони4но ми прозву4a.Нищо ли4но Peace
Е товa сегa кaкво е???Възпитaние.По-скоро липсaтa нa тaковa Peace И кaк ще реaгирa той aко мaцкaтa му се изпърди в лицето ooooh! и що не-в къщи си е,той и е нaй-близкия 4овек.Зa товa мъжете ги срaвнявaме понякогa с прaсетa или мaймуни TiredЖaлкa история.Тaкъв ще го изритaм и нямa дa ми мигне окото.Жените поне смятaх,4е сa по-въздържaни.Лъгaлa съм се...
Когaто е болен или в ску4aя контусен-дa.Товa е въпрос нa оби4 и 4овешко отношение.Дa му по4истя повърнaто зaщото е болен и нaтровен-ок.Но дa ми се удaви в шльокaвицa след поредния зaпой Naughty Crossing Arms

# 252
Моето скромно мнение е,че не можеш да си интересна,загадъчна и ,,нова,, едва ли не , за мъжа си 5-10-20-30 години.....
Може, може Wink

# 253

Защо трябва някой да ми го насажда. Значи пред комшията нагласена, пред мъжа в къщи както дойде. Пък после да се чудя защо заглеждал съседката.
И на мен с някой супер естественяк в къщата и няма да мине и година и ще вземат да ми шарят очите по някой дето предпочита да се сдържа пред мен.

Не става въпрос за красива и грозна, а за неща, които се правят вкъщи. Както не бих се изкъпала с комшията, така няма да му дам да ми види и задника. Една лепенка на крака не променя външния вид на жената, освен в главата й.
Както казах - това е въпрос на избор, ако някой го приема като да се почеше по главата и не вижда нищо обидно в това - не виждам причина да налагат ограничения вкъщи, ако им е гадно и неприятно - налагат, това са си лични решения.
А разведени, крили се - бол, както и некрили се, връзка досега не съм видяла.

Лили - Лу, нормално е, предполагам, че и не спиш с тях Simple Smile

Shantalche, ето това го казах много напред - има разлика м/у това да се държиш свободно вкъщи и да се гавриш с човека до теб. Все едно да се сравнява да пишкаш в тоалетната, докато той е във ваната и виси 2 часа и да се изпикаеш в/у него, когато тръгнете да правите секс (въпреки, че и това си има своите почитатели  Crazy)

# 254
Говорех зa уригвaне,не зa къркорене Peace Но 4естно кaзaно и когaто ми къркори нещо в стомaхa,пaк ме е срaм Embarassed ...

И защо да не се уригна, аз съм си у нас. Ако има външни хора - не, но ако сме си само ние, от какъв зор да ми е тежко Thinking
Където и да съм и да ми се уригва ще отида на място, на което ще го направя без публика, ако съм вкъщи ще скокна до банята, неискам на другия ден децата от групата на дъщеря ми да викат - "аааа ето я майката, която се уригва"!!!

Общи условия

Активация на акаунт