Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 597
  • 535
  •   1
Отговори
# 255
А виждала ли си майка си с шампоан, Лурдес? Гадост неповторима!
Мира, като за така възпитано- възвишен човек ако прочета колко пъти си изписала думи като "пърдя", "ровя в носа", "д..е", "повърнато" и т.н. подробности си правя изводи за една.... пресиленост на изказа и идеята. А аз до момента скромнича с някакво си там епилиране, че и смея да не се заключвам в банята.    Laughing

# 256
Не се чуди, ние сме от уединяващите се, но в болест не сме се изоставяли. Това обаче не ни кара да продължаваме да поддържаме неприятните образи и без да се налага.

Е, хубаво, ама аз се чудех дали мъжът ми щеше да постъпи така, като в дадения от мен пример. И дали на мен ми стиска истински да се погрижа за него, не само едно уригване или пръцване да споделим.
На което чудене няма как да си отговоря без да ми е дошло до главата.
Иначе се радвам за теб, че си разбрала отговора на тоя въпрос за себе си.

# 257
Е какво общо има връзката и доверието ти към мъжа ти и другите хора?!?! Аз пък пред сестра ми съм се оригвала и бръснала и епилирала... #Crazy
Майка ми ме е карала да изстискам една пъпка от гърба й. Ауу, че невъзпитано. Naughty

Е, чак пък с такива подробности...Нямах нужда от тази подробна информация. До обноски си е. Това е моето мнение. Благодаря за твоето  Wink

Не се сърди, аз не спя с тях (брррр, каква гадна идея), но какво общо има това? Нима единият секс ви кара да се чувствате толкова освободени пред партньорите? Е, добре, че ние и двамата сме се намерили лика-прилика. Явно от малцинствата, които искат да запазят личния тоалет наистина личен.

# 258
Абе това с уригването и пърденето си е до възпитание наистина.
А ние в нашата фамилия си падаме малко простаци: освен че си говорим за секс на масата, четем в тоалетната, псуваме, ругаем, така и пърдим кат коне и хич не ни пука. Разчитаме, че който ни хареса, ще ни хареса такива пръдливи, невъздържани и автентични, и толкоз.

# 259
Където и да съм и да ми се уригва ще отида на място, на което ще го направя без публика, ако съм вкъщи ще скокна до банята, неискам на другия ден децата от групата на дъщеря ми да викат - "аааа ето я майката, която се уригва"!!!

Детето ми си знае кое не се прави навън, това включва и по-свободни думички и всичко  Peace
И да - всички майки се уригват, колкото и да ви е странно.

# 260
  • 221B Baker Street
айдееее,пак изпаднахте в крайности и двете страни  Sunglasses

заформяте спор,в който няма нито прави,нито криви - всеки си знае неговото и това е  Peace

# 261
Тази тема ме върна към погнусяващо за мен преживяване: излизах с мъж, който при едно съвместно гостуване при негови приятели, слад края на обяда бръкна с пръст в носа, въртя, сука , гледа, а бе отврат отвсякъде :sickъ Аз бях втрещена, след това тактично опитах да говоря с него, за да разбера, че е безсмислено...
Така че, задръжки- не, но на елементарно възпитание държа.

# 262
Защо пишете Оригвам с "У"? newsm78 Mr. Green

# 263
А авторката има ли задръжки?  newsm78

# 264
Може би с "о" е по- малко невъзпитана, с "у" е по- грозно, знам ли.
Другите нужди как да ги пишем?Аз не смея да ги изпиша, че ме е срам дори това да направя.

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 15:25 от Judy

# 265
Вси4ки мaйки го прaвят,но не е нужно дa е пред публикa Peace И в товa 4исло влизa и мъжa ми.И не мисля,4е е удa4но дa дaвaм този "пример" нa детето си,4е видиш ли в къщи можеш дa прaвиш кaквото искaш.
Ми що пък дa не я у4a,4е нa средaтa нa холa може дa се изaкa Tired Щом може дa се държи кaто хaмaлкa,вси4ко може.
Вярно е,4е е до въпрос нa усещaне.Не е до възпитaние.Някои усещaт,4е товa е нормaлмо и толкоз.Не го подлaгaт дори нa съмнение.Други пък смятaт,4е aко могaт ще го спестят нa околните-било то мъж,мaйкa,брaт,сестрa,дете....
Пък и в темaтa се питa-прaвите ли еди кaкво си...a не зa и против еди си кaкво си.Дa не го повтaрям пaк,4е ме взехa зa невъзпитaнa Hug

# 266
Където и да съм и да ми се уригва ще отида на място, на което ще го направя без публика, ако съм вкъщи ще скокна до банята, неискам на другия ден децата от групата на дъщеря ми да викат - "аааа ето я майката, която се уригва"!!!

Детето ми си знае кое не се прави навън, това включва и по-свободни думички и всичко  Peace
Именно, поне вкъщи човек да може да се чувства свободен и неподтиснат да хлъцне или не дай си боже да пусне гълъбчето.
Аз направо не знам в такъв случай обаче, тези, които всеки път се крият, дори когато са вкъщи, как ли биха се почувствали, ако се случи без да искат на улицата. Та те биха не потънали от срам, ами сигур Господ ще слезе да си ги прибере.

# 267

Ами аз го писах с "у" на някои места и с "о" на други, щото не съм сигурна как се пише.
С "о" ли се пише ?

ПП С "о" се пише. Бях решила, че може да е "у" като в "У-малително", "У-редено" и др.

# 268

всички хора се уригват, пърдат, серат и т.н., но си има места за тези човещинки и немога да си представя как да обясня на дъщеря ми, че вкъщи може всичко да си прави каквото и е  при сърце, а навън да е коренно различно самата интелигентност. Тя знае, че на никое място не се мляска, не се яде с ръце, за пръцкането още неможе да се контролира, но никога не пропускам когато се случи та дори и вкъщи да и кажа, че не е лошо да влезне в банята или да отиде на място, на което няма хора наоколо и да си пръдне Laughing, ох, много смешно ми става с тая тема честно.... вече незнам какво да пиша....

# 269
  • 221B Baker Street

тъкмо и аз се канех да попитам същото   Joy

Общи условия

Активация на акаунт