Постоянно кървене извън цикъла - моля за съвет

• 27 935
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
при теб положението става сериозно и тук надали някой ще ти помогне.
незабавно се обърни към специалист, а не при "квартален гинеколог", докато не е станало много късно. това, че твоя доктор не вижда нищо, не ти пречи да потърсиш второ вмение и да направите необходимото за да решиш проблема.  Peace

# 16
Вече съм си запазила час за еднокринолог за вторник (това беше най-ранния час, който успях да намеря, след като звънях на цял куп лекари) и септември съм си запазила още един час пак за еднокринолог, при при много известна лекарка пак ендокриноложка.
За гинеколог, сега докато имам кървене не смея да си запазя час, мислех да пия още 2 дни от Дуфастона, за да станат 10 дни поне и понеже разбрах, че след това веднага трябва да ми дойде и си мислех след това? Според вас докато имам нещо, като цикъл мога ли да ида на гинеколог?!

# 17
  • София
Според вас докато имам нещо, като цикъл мога ли да ида на гинеколог?!
Можеш да ходиш по всяко време на гинеколог.
Тях не ги притеснява това че си в цикъл.
Пък и в случая си с кървене, добре е да видят докато го има откъде е.

# 18
Мерси за инфото. Още днес ще си запазя час. 

# 19
О, аз съм си ходила на лекар. Причините са различни и те си гледат.
Правили са ми както ехограф, така и мануален преглед. Не се чувстваш много удобно, но не по твое желание е така. И вместо да се обяснявате какво е било, що е било, най-добре да се види от специалист. Peace

# 20
И аз имам кравотечение което не спира.Предписаха ми оргаметрил чела съм че е бил за предизвикване на цикъла!и метергин.Спря ми за 4 дни и пак започна.Пия метергин само но не действа

# 21
  • Бургас
Пианистче, моля те освободи място в кутията си, искам да  ти  пиша на лични!

# 22
От три - четири дена имам обилно кръвотечение със съсиреци и много силна болка ниско в слабините - до прималяване. Пия  Дицинон за овладяване на кръвотечението,  но се притеснявам дали това не е миома. Какво да правя?

# 23
лекаря не ти ли постави диагноза преди да ти изпише лекарството?Деси, и на мене ми е изписван оргаметрил,последния път не ми подейства добре.Но ми го изписаха сам. Само с метергина имах полза, но тогава ми го изписаха за спиране на м. Пианистче, на гинеколог можеш да отидеш винаги. Ако имаш кървене те гледат само на коремен видеозон. Ако се наложи и вагинален, ти слагат салфетка отдолу(на кушетката).Но при кървене,вагинален се прави извънредно.

Общи условия

Активация на акаунт