Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за записването на сърдечния ритъм на бебето по време на бременност?
Къде ще спи бебето в началото?
Как да стерилизирам бебешки бутилки в микровълнова с мощност 750W?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за записването на сърдечния ритъм на бебето по време на бременност?
Записването на сърдечния ритъм на бебето по време на бременност е от съществено значение за проследяване на здравето му. Въпреки че някои акушерки могат да използват стетоскоп, в медицинските заведения обикновено се използва специализирано оборудване за записване, което осигурява по-добра точност и надеждност на данните.
-
Къде ще спи бебето в началото?
-
Как да стерилизирам бебешки бутилки в микровълнова с мощност 750W?
-
Какви са препоръките за матраци за преносими кошари?
-
Какви са признаците за изтичане на околоплодните води и как да се подготвя за това?
... И това след като малко преди това е изразила разочарованието си от факта, че вече имаме ваничка за къпане, пък тя мислела това да ни купят и в отговор на репликата ми, че по-добре да ни питат от какво имаме нужда преди да купуват, за да не се дублират нещата...
първите 3- дни е ад ставането от леглото,но като видиш бебето и всичко забравяш..сега се учим да сучим,не е много в час милата,учи се ,уморява све бързо защото е мъничка,но се надявам да имаме успех,иначе кърма имам...даже вдигах два пъти темп.а снощи и треска имах,мнгого се наляха гърдите караха ни в болницата по 10 часа да се цедим/ и това доста боли/....сега бебе си е в кошарата,която тати е избрал,много и отива ,педиатъра идва преди малко вкъщи,а аз сега мисля да поспя 1 час защото снощи съм мигнала само 2 часа заради другия юнак съсед по легло,който не спря да плаче...

"Run Forest , Ruuuuuun"

то няма смисъл повече случки да разказвам, цялата ми бременност е изпълнена с такива безумия... и в един прекрасен момент ме "праща" да се записвам в някакъв сайт със снимка като бременна и да пиша съчинение там на тема: "Какво ме прави щастлива като бременна"...
,мила много ти е накипяло!Рядко се включваш,а днес "изби рибата".Майка ти явно си прехвърля всички страхове върху теб и не може да прецени ,че така ти вреди повече.Най-добре да ги зключва,ама сърце юнашко явно не трае.Човек се справя с всяка ситуация,колкото и сложна да е,стига да е жив и здрав.Намират се начините ,а понякога и точните хора,които му помагат с дума или жест.Аз как успокоявам,ама как ми трепери под лъжичката не е истина!Колкото до моята свекърва-трудна работа за комуникации,не разчитам много за помощ,но гледам да удържам положението с отношенията и постъпките!
Ти половината болки си ги изтърпяла така или иначе.