Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за записването на сърдечния ритъм на бебето по време на бременност?
Къде ще спи бебето в началото?
Как да стерилизирам бебешки бутилки в микровълнова с мощност 750W?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за записването на сърдечния ритъм на бебето по време на бременност?
Записването на сърдечния ритъм на бебето по време на бременност е от съществено значение за проследяване на здравето му. Въпреки че някои акушерки могат да използват стетоскоп, в медицинските заведения обикновено се използва специализирано оборудване за записване, което осигурява по-добра точност и надеждност на данните.
-
Къде ще спи бебето в началото?
-
Как да стерилизирам бебешки бутилки в микровълнова с мощност 750W?
-
Какви са препоръките за матраци за преносими кошари?
-
Какви са признаците за изтичане на околоплодните води и как да се подготвя за това?

През нощите го храниха само с АМ - като отидех да си го взема и те все казваха, че вече са го нахранили, въпреки че часовете, които спазваха, не бяха дошли. Както и да е, де! Хубаво, обаче Борко се оказа едно малко тарикатче - всеки път като му предлагах гърда, не я искаше - тръшкаше се, ревеше и единия път дори това продължи няколко часа - луд умора няма (се оказа). Целта ми беше да го оставя гладен като се дърпа така, от реването да се умори и да поспи, а после като се събуди да яде от каквото има - т.е. само гърда. Когато се прибрахме вкъщи му обясних, че тук няма АМ, а и няма да купим, така че да свиква само да си суче....доста бързо забрави бутилката, но трябва упоритост от твоя страна, която съм сигурна, че ще приложиш с успех
!
Аз вече хванах 3

Всичко ще мине бързо и после ще гушнеш своя сладък бебо.