90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №106

• 27 253
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета.
аз вчера изкарах успешно водния без никакви прегрешения, ама кантара не ме зарадва
надявам се да се дължи на МЦ, който се появи вчера вечерта
за първи цикъл отчитам -4кг и малко... кантара се мъчи да мръдне, ама е механичен и не виждам грамовете
днес
З чепка грозде
О лаврак със салатка
В пак рибка

# 691
  • София
Накупих диетични сухари за утрешния въглехидратен.До нас има спа ще ходя на сауна,но проблема е кой ще гледа децата през това време то не че много.....през ден ли се ходеше?

# 692
  • sf
Мен на сауна с тир не мож ме завлечеш. Кошмарно ми е- не мога да издържам на тая жега.
По-добре ела с мен на работа- ще е две в едно-сауна и фитнес  Joy

# 693
  • София
С удоволствие само да има кой да поеме децата и без това днес са кисели все едно са в оцетено-лимонов ден

# 694
Petkova дай боже да сваля.  Praynig
Вече ще се моля само за себе си,че като се моля за другите аз не свалям.  Laughing
gloriana дано и аз имам твоя късмет и да започнат да падат кг. Надявам се луната да ми помогне в борбата.   Grinning

# 695
Здравейте и от мен! Приемате ли нови кандидат фиданки?  Sunglasses Изчетох много информация от форума и се надъхах за режима. Днес ми е 4ти ден - плодов. Тежа 62 кг, заветната цел са 55 кг. Преди 2 години бях на Дюкан. С много постоянство и амбиция свалих 7-8 кг. Но след приключването имаше застой от 6-7 месеца, след което започнах да качвам и постепенно си върнах старите килограми. Надявам се с 90 дневния режим да успея да сваля и най-важното да задържа теглото си. Струва ми се лесно и приятно. Радвам се на всеки ден и с удоволствие си хапвам всички групи храни! Имам проблем с порциите - на вечеря изяждам същото количество като на обяд. Не правя следобедна закуска. Ако вечерям по-оскъдно, към 21-22ч стомахът ми полудява. Дано с времето да свикне и да намаля вечерите  Praynig Желая успех на всички дами!!! И много минуси!  Hug   bouquet

# 696
 HugДами,стига сте папкали вече Joy Joy Joy

# 697
  • София
То при мен и без ядене не става,днес ще ям КАРТОФИ.

# 698
  Ето ме и мен.Бобовия върви чудесно. Закусих праскови, обядвах салата домати, краставици, червен лук и царевица.Вечерята ще е същото. Доволна съм че след снощната късна вечеря линийката е актуална.

Елизабет,
на теб ще ти кажа директно защо не сваляш.Имаш само 5кг за сваляне, има прегрешения! Ето това ти е проблема! Едно е да си хапнала два три пъти по хапка нещо забранено , а съвсем друго сладоледи и протеини в плодов Wink Дали ще направиш воден ти е най-малкия проблем. Аз лично няма да правя, ще е втори плодов. Хубаво са го измислили, но при много хора се стресира прекалено организма и после има дълъг застой. Следя темата от януари и имам много наблюдения. На мен първия път водния ми изигра лоша шега , дойде големия застой и се разочаровах.Затова сега няма да го правя.Това е мое мнение разбира се, никого не агитирам да не прави воден. Peace

# 699
Попси, не се притеснявай. Същите притеснения ги имах и аз. С времето се свиква. И няма да ти се наложи да чакаш много. Много бързо свикнах да ям рано и сега едвам изчаквам 19 часа, че да почна да ям. До 20 ч. съм се нахранила и излизам навън с детето.
Момичета, днес новолуние ли е. Днес ми е плодов, та работата ще стане супер. До сега бях на пъпеш, но в магазина свършили. Купих 2 краставици, които ще изям към 15 часа.
Иве, кажи за чакрата. Имам книга вкъщи. По едно време се бях запалила и правих 5-та тибетци и много добре се чувствах. Но имах чувството, че по-добре ще се справям, ако има някой да ми помага относно чакрите.

# 700
  • София
Кашарел,не ми трябваше много,навиме,без воден с теб на плодове по точно на домати или на краставици Laughing моного те  Heart Eyes кога е датата?
Дет,само това ми казаха трябва да отворя коремната чакра,имам книга за рейки и не съм я чела ще я отворя да видяИмаш ли някаква идея?Като ти гледам линийката,твоята чакра се е отворила,върви ти отслабването

# 701
 Hug
Като отворите чакрите да споделите как се отразява Simple Smile
Иначе при мен вчерашния плодов мина без прегрешения  bowuu
Днес пропуснах закуската   Rolling Eyes лошо, много лошо
Обяд - кашкавал със зелена салата
Вечеря - кашкавал със шопска салата /ще мешам кашкавал и сирене  Laughing/
Водата не върви Sad Ей туй ми е болката  Rolling Eyes

# 702
  Иве, на 6.09 ми е водния..аз си удължих цикъла с една четворка , че нали бяхме на сватба.Твоя кога е? Hug

Как не ви върви водата в тва време бе? Аз да има как по 4-5 литра ще пия, но не искам да си претоварвам бъбреците и се ограничавам до 2-2.5л Grinning

# 703
Основният ми проблем е в съотношението между обяда и вечерята (вечерята не е половината от обяда). Иначе вечерям рано - 17-17.30ч. Но към 21-22ч. изгладнявам  Embarassed Вода пия прекалено много - 3-4 литра на ден. Това проблем ли е?   newsm78

# 704
  • Пловдив
Здрасти и от мен!Вчера бях на плодове и ядох диня,пъпеш и 3 банана.Днес з-липсва(така се случи,че ми е болно детето),о-2 кюфтета и луканка,в-таратор и сигурно малко салатка.До тук за 8 дни съм свалила само 1кг.,но пък имам разлика в сантиметрите,което за мен е знак,че свалям правилно от мазнини,а не от мускули.Така че продължавам,но ще се тегля на кантара през десетина дни.Между другото на мен водния ден ми се пада на 30.08.,има ли още някой тогава,че да не съм сама и да си даваме взаимно кураж?

Общи условия

Активация на акаунт