90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №106

• 27 304
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Кашарел ще го карам се теб за компания искаш ли ме?

# 706
Кашарел ще го карам се теб за компания искаш ли ме?

Е , как бе?! Иска ли питане Hug

# 707
  • София
Тъкмо преди почивката ще ми дойде добре.Значи правим два плодови на 6 и 7 ли?
Да споделя нещо с вас,може би знаете но има оризово олио и от семки на грозде.Купувала съм разлика във вкуса няма,не съм заглеждала едикетите,много са полезни,повече и от зехтина.Другото в карфур пресните подправки са уникални аз се вдигам и си пазарувам само заради тях,е не като на баба дивисила,но тя неможа да отгледа див чесън и лук.Салата от картофи стана божествена с малко босилек и див лук препоръчвам!!!

# 708
момичета  позволен ли е слънчогледа newsm78

# 709

Да, но суров Simple Smile                                                                                                                                                                                             

# 710

Да, но суров Simple Smile                                                                                                                                                                                             
И май беше само в плодов ден. Thinking

# 711
Абе уж може, ама гледай да го пропуснеш, че много мас, много нещо.Все едно да си сипеш една чашка олио за наздраве! Laughing

Мартинче, снимки ще има, накъде без снимки.Даже вече във "Визаж" ме искат. Joy

Иве, моето не е тазово дъно, ми цяла дънна платка.Wink

Така искам да си седя с вас, ама отивам да готвя на домашните любимци, че нали са малки на по 20 и кусур и не могат да си сгитвят.Не може всичко да е идеално-и наще да ги няма и на кака да не готвя. #Cussing out

Иначе менюто за днес е вода и слънце в прекия смисъл.Ловче, Сааа, ще издържим нали? Hug

Приятен, прохладен и минусов следобед на всички!Може най-рано довечера да ви нагледам. Hug

Сънитаня, специални  Hug за теб!Сега те видях, че си на клончето!

# 712
Тъкмо преди почивката ще ми дойде добре.Значи правим два плодови на 6 и 7 ли?
Да споделя нещо с вас,може би знаете но има оризово олио и от семки на грозде.Купувала съм разлика във вкуса няма,не съм заглеждала едикетите,много са полезни,повече и от зехтина.Другото в карфур пресните подправки са уникални аз се вдигам и си пазарувам само заради тях,е не като на баба дивисила,но тя неможа да отгледа див чесън и лук.Салата от картофи стана божествена с малко босилек и див лук препоръчвам!!!

5ти и 6ти Grinning За Карфур и подправките и от мен един глас! Супер са им! За олиото все се каня да опитам, ще взема да си купя Thinking

Хари
, спука се да готвиш.Хептен ще се стопиш бря Hug

# 713
  • София
Ох милите Лов и Хари,да знаете на въдица ви държа,не ви изпускам,буя съм приготвила,няма да се удавите.Тегав е тоя ден,ама утре дано ви зарадват кантарите Heart Eyes
Много се отплеснах с тази картофена салата има и за вечеря,но утре няма да се качвам на кантара че тога ще се хвярля от 5 етаж.
В петък ще ме водят май при свеки Twisted Evil ако там не отслабна,че тя винаги готви това кото не обичам Joy вече няма на къде,ще си починете от мен,има нет ще ви наглеждам ама няма да е като тука фриии.

# 714

Иначе менюто за днес е вода и слънце в прекия смисъл.Ловче, Сааа, ще издържим нали? Hug

Сънитаня, специални  Hug за теб!Сега те видях, че си на клончето!
newsm10
Не се и съмнявай,кога сме се дънили!!!Да живее водата!!! newsm44

# 715
Аз успях да обядвам преди малко - салата моркови с царевица и гъби с ориз Rolling Eyes Може ли да се смесват така нещата в деня на варивата? Имам чувството, че порциите са ми големи - салатата беше 200 гр и оризът може би 250 гр.

# 716
# 717
Ама не трябваше ли още 2 страници да има? newsm78

# 718
Трябваше...

# 719
мадаммари наздраве!!!!Ами кво да се прави то сега и е сезона Laughing Laughing Laughing LaughingЗимата не ми се пие и да искам.Абе да питам за тия мъфини откъде да намеря такива кошнички newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт