Звездни компромати - 70 част

• 53 262
  • 710
  •   1
Отговори
# 45
Малко да, но на други снимки вади хубави крака за сметка на това:)

# 46
Aз говоря за лицето и излъчването и . Тялото е ок.

# 47
  • UK
А това сигурно е от последната серия на здрач, след като Кристен вече е вампирясала.  Crazy
Аз не си спомням да съм видяла снимка, на която това момиче е усмихнато...
Малко е заспала, една такава неадекватна изглежда. Погледа й е разфокусиран. Носи хубави обувки  по премиери в повечето случаи.

# 48
Все пак на мен с естествения си бюст повече ми харесваше. За лицето - да, хвала фотошопа.

# 49

Не. Просто е с едри черти, което пък е за предпочитане пред дребни черти на лицето.

# 50
А на мен пък Силвия Драгоева ми харесваше повече преди. Не вярвах, че ще го кажа, понеже кльощавите хора са ми гнусни, но на нея определено не и отива да е пухкава!

# 51
И Диляна По … 90;ик
Цените обаче нещо не ми се нравят..

# 52

Чак да ми прилича на мъж - не, но е много груба. Тялото е ОК и вярно преди операцията имаше страхотен бюст.

# 53
  • Lost in a fairytale ...

Чак да ми прилича на мъж - не, но е много груба. Тялото е ОК и вярно преди операцията имаше страхотен бюст.

Определено. Не можах да разбера защо си  направи операцията ... Бюстът и наистина си беше хубав.

# 54
На мен и самите дрехи в бутика на Диляна Попова нещо не са ми интересни. Особено панталоните.

# 55
Нищо особено не са дрехите на Диляна. Tired

# 56
А дали изобщо са нейно дело тези дрехи?  Thinking В смисъл на дизайн. Че се изморихме в последните години от този нов, но вече ясен за клиентите, подход да се привлича известно лице към дадена марка с цел бързото ú популяризиране. Лепва се етикет, че това е бутикът на някой си и се зачакват заблудени клиенти.

# 57
  • София - град
Мадона , Лурдес и другите дечица на някъде в Париж

Kesha нещо много зле на тази снимка. Мръсните кубинки са много интересен акцент

Дрехите на Диляна не са лоши, но да бяха малко повече. А и с тези цени нещо не виждам, кой освен близките й приятелки ще си купи блуза примерно от там.  Thinking
Има няколко потника, които ми харесаха Simple Smile

# 58
Дъщерята на Мадона е умалено нейно копие

# 59
  • In The Middle Of Nowhere
Хайде и аз една гатанка. Simple Smile Кой е това? Аз иначе я харесвам, но тук не можах да я позная.  Embarassed
Ето и още една хубавица без грим.

Дженифър Хъдсън мисля, а втората е Дрю Баримор.

Общи условия

Активация на акаунт