Звездни компромати - 70 част

• 53 263
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
  пууу , че сте тесногръди ... така правят в Испания , седят цял дан и чакат да мине ЕлитУУУ  Twisted Evil

# 76
  • София
•ºtreisyº•, развесели ме  Hug
Една е г-жа Манчева все пак, не може да се пляска на всяка заблудена овчица  Mr. Green
Следващото лято планувам екскурзия до Барселона. Да му мислят мачовците, ако не получа макар и вяли аплодисменти  Naughty
Манчевица, ако не се пудреше толкова като Барби и се носеше по-небрежно, може би щеше да изглежда една идея по-нормално.

# 77
Не само, че е дразнеща и старомодна, ами аз лично не знам да има друга ВИП персона с по-фолклорна физиономия, ала селска мома Sick
http://despida.blog.bg/photos/38268/original/Mancheva_1.jpg

Това за Цецка дали е вярно?!  newsm78

# 78
Aми щом е от в-к Шок новина едва ли. Ама не бих се изненадала, то че друсат-друсат си се. Тази Манчева като я видя се сещам за една тема в КМ за прическите тип 14 инчов ТВ, нейната снимка илюстрираше прическата.

# 79
Тази Манчева като я видя се сещам за една тема в КМ за прическите тип 14 инчов ТВ, нейната снимка илюстрираше прическата.
Аз се сещам за тази от "Женени с деца", как се казваше  Simple Smile

# 80
  • София
Аз се сещам за тази от "Женени с деца", как се казваше  Simple Smile
Жекова или Пеги?  Grinning

# 81
  • София
Пеги е булята от Женени с деца  Joy

# 82
  • Варна
Пеги Бънди

# 83
  • софия
Елеонора Манчева на 30 год.

Цялата й визия не е ли малко старомодна ?
малко???
 Joy Joy Joy

иначе, да, в испания така правят. даже и колите си спират да ръкопляскат и да пращат целувки.
моя приятелка живя в марбея 3 години и ми го е разказвала.

# 84
Сигурно е много кофти да живееш там и никога да не са ти пляскали...

# 85
Елеонора Манчева на 30 год.

Цялата й визия не е ли малко старомодна ?
малко???
 Joy Joy Joy

иначе, да, в испания така правят. даже и колите си спират да ръкопляскат и да пращат целувки.
моя приятелка живя в марбея 3 години и ми го е разказвала.
В Италия не пляскат ,но са много напористи в ухажването,направо си те преследват за кафе или просто да кажат ,че си хубава.Тя не егрозна жена малко старомедна визия ,но си е хубава.А по-добре да пляскат отколкото както в БГ да ти подсвиркват и да подхвърлят разни думички Grinning

# 86
Хаха много ме развесели това с пляскането,но е истина.Те южняците са големи Казанови  Joy

# 87
Една моя дебелшка позната беше много обидена, че в Истанбул никой не я е ощипал  Laughing

# 88
  • софия

Една моя дебелшка позната беше много обидена, че в Истанбул никой не я е ощипал  Laughing
мухахха, и мен там никой не ме заглежда, явно съм слабичка
то това е нещо като мит за щипането
обаче много ценят сините очи и да ви кажа на мъжа ми по му вързва там  Mr. Green

ааа, и един познат, русичък и синеок го беше поопипал продавача в един магазин за костюми в лалели  Laughing

# 89
  • на село
Елеонора Манчева е красива жена, но няма никакъв стил, класа. Също като Антония Петрова, сама се прави да изглежда зле.

Мислех, че само аз имам проблем с наподобяващата каска прическа, щото нали живея извън цивилизацията и не съм в крак с
последната мода  Laughing
Рових да намеря снимка на Елеонора с нормална прическа и дрехи, но не успях. Тази жена е упорита в страстта си към кича.

Общи условия

Активация на акаунт