Звездни компромати - 70 част

• 53 263
  • 710
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
# 93
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Много бързо пишете, а на работа нямам нет.

За погрозняването на Джоли. Ръцете й ми се виждат много слаби, вените изпъкват. В лице също ме ни изглежда много свежа, а е с година-две по-голяма от мен. Вижда ми се захабена.

За хвалбите - ами напоследък няма почти ден без да се излезе с някакво изявление на Джоли колко печен баща е Пит и т.н.

Според мен просто в момента много се шуми заради филма й, а преди това заради слуховете, че той се среща с Дженифър.

Като цяло смятам и Брат Пит и Анджелина като по-красиви и по-свежи преди да се съберат. След това децата като че станаха нещо като фикс-идея на Джоли, а Брат й угажда.

# 94
Елеонора Манчева се опитва да докара кукленска визия, но доста прекалява в опитите си.

# 95
# 96
да беше махнала и бретончето

# 97
Дано не е вярно за ЦецитУ...а за Иван и близките му ми стана много мъчно!

# 98
Уф, това за Иван много гадно..

А Манчева и на мен ми е супер противна.. Sick
Но пък в Испания наистина много се радват на убавиците..Wink

# 99
Елеонора Манчева се опитва да докара кукленска визия, но доста прекалява в опитите си.

точно, но съм виждала кукли, които гледат по-умно Simple Smile

# 100
  • София
Джордж Клуни с Елизабета Каналис тук в темата някой писа, че щели да се женят (даже датата отмина), но май не е вярно...
Кейт Уинслет
Чарли Шийн
Ейми Уайнхаус
Памела Андерсън

# 101
Златка Чер … 72;та

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 22:56 от Алетеа

# 102
Моля ви се уточнявайте се коя Златка показвате понеже черната ми е доста противна.

# 103
# 104
Напълно съм съгласна, че хубостта на Е.Манчева  е фолклорна - по-точно ретро-фолк Joy

Общи условия

Активация на акаунт