Звездни компромати - 70 част

• 53 263
  • 710
  •   1
Отговори
# 570
Вече съм убедена, че сама си пусна клипа от ваната, или и сега някой дойде да й дръпне деколтето?! Мъж й, явно, я подрепя  Tired

# 571
Вече съм убедена, че сама си пусна клипа от ваната, или и сега някой дойде да й дръпне деколтето?! Мъж й, явно, я подрепя  Tired

Дори може и да се гордее с нея, тоя селтак.

# 572
Щях да кажа, че е фотошоп, ако не беше от официалния им сайт  ooooh!

# 573
E ми, то от толкова носене тая рокля съвсем се е отпуснала...прдполагам  hahaha

# 574
Тя Галена не е виновна, че са го изтипосали. Аз се чудя на Хуби дето качва снимките, защо си е направила тази гавра с Галена. Laughing Ок, станало докато танцува, хубаво, ама да я качи в сайта на Планета е много грубо.

# 575
Само да се изфукам, че след обстойно разглеждане на профила на НикитУ вече съм 100% сигурна кое е гаджето! То бива-бива толкова плоски коментари, амаааааа..........

# 576
Що да е грубо? Каквото се е показало на концерта, такова се е качило на сайта. Ако не се беше показало, как да се качи на сайта?  Simple Smile

# 577
За тях това е добре дошло.Ще има повече посещения и коментари.

# 578
X трябва да е мъжът на Никито. И аз погледнах във фейсбука и:)

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 14:36 от инфантилна

# 579
Само да се изфукам, че след обстойно разглеждане на профила на НикитУ вече съм 100% сигурна кое е гаджето! То бива-бива толкова плоски коментари, амаааааа..........

Е хайде кажи го и на нас че да мирясаме всички. Mr. Green
Ако има и снимков материал още по-добре. Joy

# 580
Що да е грубо? Каквото се е показало на концерта, такова се е качило на сайта. Ако не се беше показало, как да се качи на сайта?  Simple Smile

Еми грубо е , според мен.
Ок, показало се е, но пък това не е било през цялото време, тя е 15 минути на сцената, нали. Не може ли само нормалните снимки да й качат, ми веднага и тази. На други певици са го спестявали. На Емилия например, а циците й се виждаха в 90% от времето. Както и да е, мое мнение.

Е, ние с Heltah още снощи разбрахме. Laughing , малко коментари, проверка с чичо Гугъл и всичко светна. Mr. Green

# 581
Даже май се вижда в очилата и на една снимка  Joy

# 582
редакцияяяя

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 14:42 от Zlatence

# 583
Ама изтрий името, да се мъчат жълтурите сами, че сега всичко наготово ще препишат. Praynig

п.п. Стига сте им подсказвали, да се поровят сами малко. Laughing

# 584
Готово. Ами...хубава двойка, какво да кажа:)

Общи условия

Активация на акаунт