Звездни компромати - 70 част

• 53 263
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
ние ли да им пазим авторитета??

# 601
А, тя Николета има 2-3000 приятели във фейсбук, дори Х да не е казал, все някой е казал Simple Smile
 Представям си Николета как си припява "лошите момичетааааа" Joy

# 602

Еееее оляхте се, то последната страница и без име като ви видят коментарите става ясно. Tired  Нищо не покрихте леко. Tired

Добре де, от поне две страници се обсъжда разгадаването му и постовве от типа "разбрах го още снощи" и накрая оляли сме се. Ами и на най-голямото перде ще му стане любопитно. Следващия път разгадавайте тайно, признах ви наистина  Crazy Не се заяждам   bouquet

# 603
Още медиите нямат становище по въпроса, затова  Mr. Green ...нека верно се потрудят малко - на тях поне им плащат!  Naughty

# 604
Е то като гледам как те сами се пазят, другите ли да ги пазят?

# 605
Еееее оляхте се, то последната страница и без име като ви видят коментарите става ясно. Tired  Нищо не покрихте леко. Tired

Ами то ти май първа започна разследването за новото гадже, защо другите да са се оляли.

# 606
Еми някои си разгадавахме тайно, да.
И не става въпрос за пазене на авторитет, напротив. Последното нещо за което ще седна да мисля е, това.
Просто ни е писнало някой хора да си изкарват парите с наши постове, без да си мръднат пръста.  Tired Това е проблема, не друго.
И без значение коолко приятеля има, ние сме хората дето го открихме, не тия 2-3хил.приятели. Ама вие си знаете, аз спирам по темата, и без това всичко е ясно.

Еееее оляхте се, то последната страница и без име като ви видят коментарите става ясно. Tired  Нищо не покрихте леко. Tired

Ами то ти май първа започна разследването за новото гадже, защо другите да са се оляли.

Миличка, аз и си го направих разследването с друга съфорумка, ако става за въпрос, и още снощи знаехме за какво става дума.

# 607
Ей, не се карайте.

Можеха и да не ни казват на ЛС кой е, така че ... не мисля, че сега е редно да ги нападате. Peace

# 608
Сега пуснах така широко обсъждания клип на Андреа и Марио, еми песента е яко изкопирана от Джей Шон, но не ме учудва, защото Марио от доста време е зле с продуктивността...

Андреа и Марио - "Mine":
http://www.youtube.com/watch?v=Xp9OKWqlFNk&feature=player_embedded#!

Джей Шон - "Down:
http://www.youtube.com/watch?v=oUbpGmR1-QM&feature=av2e

Та, голямо важно му направиха на световната премиера - те хората не са прости и няма как да ги излъжат, че песента била уникален хит на 2010, да бе да Sick

# 609
# 610

Това девойче го видях миналата седмица в подлеза на Плиска, с още една гугутка беше. На живо няма онзи нечистоплътен вид от телевизията и снимките, всъщност дори изгрежда добре.

# 611
Даже не знаех, че е станала софиянка...Нали се беше разделила с Давид уж?

# 612
Калина Крумова какво дете има?

# 613
  • Русе/София
Калина Крумова какво дете има?

момче
Един въпрос ако може-когато отварям някой снимки,ми се отваря сайта на мозила.Дали трябва да си го инсталирам,за да виждам снимките,които качвате?Извинявайте за отклонението.

# 614
  • в ябълковата градина
Брей, легнах да дремна и изпуснах клюката.
Може ли някой да ме светне с ЛС кой е възлюбеният.
Много благодаря предварително  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт