Болоня и Флоренция- може и още нещо

• 103 484
  • 777
  •   1
Отговори
# 555
Возили сме се 4 души в такси в Италия, вероятно ще ви вземат
За Пиза нямаше нужда да резервирате влак, защото цената на място е същата, а сега сте вързани с разписание
Mascarella Suite Home е една идея по-близо до централната част на Болоня и е по-близо до гарата

# 556
  • София
добре, де...аз ли не мога да се ориентирам в разписаниеот на влаковете? Опитвам да видя билети  Пиза- Флоренция за февруари, но не ми излиза нищо.Колко по- рано излиза разписанието?

# 557
  • Русе
Мисля, че може за месец напред само.

# 558
За регионалните влакове може да се купят билети онлайн до месец преди пътуването , за направленията където има  бързи влакове, може да се купят и месеци предварително.

# 559
  • София
Благодаря за отговорите! bouquet

# 560
За регионалните влакове Флоренция - Пиза има билети винаги в деня на пътуването, проблем никакъв, купували сме ги винаги минути преди да се качим от автоматите. Тези регионални влакове нямат запазени места, където седнеш, но те са толкова често, че места има бол. Да не би да е много по-евтино да се купят предварителна, каква е цената с това по-ранно закупуване?

# 561
За регионалните влакове Флоренция - Пиза има билети винаги в деня на пътуването, проблем никакъв, купували сме ги винаги минути преди да се качим от автоматите. Тези регионални влакове нямат запазени места, където седнеш, но те са толкова често, че места има бол. Да не би да е много по-евтино да се купят предварителна, каква е цената с това по-ранно закупуване?

Честно казано не зная дали са по-евтини или не, просто съм свикнала нещата да са ми планирани и организирани предварително. След като съм купила билети предварително за кулата и те са с точен час не, не искам да рискувам да не мога да се кача на влака, защото са свършили билетите. В техните влакове разрешава ли се да се возиш правостоящ?

# 562
Возили сме се 4 души в такси в Италия, вероятно ще ви вземат
За Пиза нямаше нужда да резервирате влак, защото цената на място е същата, а сега сте вързани с разписание
Mascarella Suite Home е една идея по-близо до централната част на Болоня и е по-близо до гарата

Благодаря Simple Smile

# 563
добре, де...аз ли не мога да се ориентирам в разписаниеот на влаковете? Опитвам да видя билети  Пиза- Флоренция за февруари, но не ми излиза нищо.Колко по- рано излиза разписанието?

Ако ще кацате на летището в Пиза, препоръчвам Ви да си хванете автобус, който тръгва от летището, директен за Флоренция, удобен и комфортен  Peace

# 564
Скрит текст:

Честно казано не зная дали са по-евтини или не, просто съм свикнала нещата да са ми планирани и организирани предварително. След като съм купила билети предварително за кулата и те са с точен час не, не искам да рискувам да не мога да се кача на влака, защото са свършили билетите.
В техните влакове разрешава ли се да се возиш правостоящ?

В регионалните и Intercity, да
За най-бързите мисля, че не продават билети без места

# 565
Регионалните влакове през седмицата са доста спокойни. Билетът, купен в деня от автомата на гарата с дестинация  Флоренция - Пиза струва 8.40 евро в едната посока. Той не е за определен влак, можеш да се качиш на всеки, но след като го валидираш важи час и половина. Т.е. ако си купя билет сутринта в 8 ч. мога да се кача на влака в 12 и го валидирам непосредствено преди качване. От моя скромен опит мога да кажа, че регионалните влакове са много спокойни, т.е. почти празни, и са доста начесто, като имат много вагони. За бързите влакове Frecciarossa и Frecciargento обаче нещата стоят по съвсем различен начин - задължително билети се купуват предварително, особено за почивни дни Peace  и тези билети винаги са с места

# 566
Здравейте, момичета. Извинявам се много, че ще задам въпроси, на които сигурно е отговаряно в темите, но заминавам инцидентно за Болоня утре, за няколко дни.
Ще бъда много благодарна, ако ми помогнете  със следната информация:
1. Как се валидират билетите за влака, закупени онлайн?
2. Каква е цената на таксито от летището до центъра на града?
3. Някое хубаво ресторантче в Болоня и Флоренция, изпитано, с хубаво вино и прекрасна храна?
Благодаря ви предварително!
 bouquet

# 567
Здравейте, момичета. Извинявам се много, че ще задам въпроси, на които сигурно е отговаряно в темите, но заминавам инцидентно за Болоня утре, за няколко дни.
3. Някое хубаво ресторантче в Болоня и Флоренция, изпитано, с хубаво вино и прекрасна храна?
 bouquet
1 Билетите, ако са он лайн не се валидират.
2. Таксито е между 17 и 20 евро до Болоня Чентрале.
3. В Болоня препоръчвам Tratoria Valerio - via Avesella, 10 и http://www.trattoriadelrosso.com/
 за Фиренце са хубави кръчмите около Санто Спирито, но вече не е толкова хубава храната. Доста е трудно  да се намери нетуристическо място. Няма как.
Приятно изкарване!

# 568
 bouquet
1 Билетите, ако са он лайн не се валидират.
2. Таксито е между 17 и 20 евро до Болоня Чентрале.
3. В Болоня препоръчвам Tratoria Valerio - via Avesella, 10 и http://www.trattoriadelrosso.com/
 за Фиренце са хубави кръчмите около Санто Спирито, но вече не е толкова хубава храната. Доста е трудно  да се намери нетуристическо място. Няма как.
Приятно изкарване!

Благодаря от сърце!

# 569
  • София
Да ви следя, че боцнах едни билетчета до Болоня. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт