Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 865
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна и...духом на Босфора
 HugСавана-всяка събота и неделя по Диема Фемили от 19.55ч. Снощи го загледах и си спомних за номерата на Пейтън... Crazy

# 391
  • Разпиляна във въображението
Мерси. Той май така и не го завършиха Thinking

# 392
  • Пловдив
Пейтън ми беше любимка Grinning Голяма хитруша Mr. Green Дано другия уикенд и аз го хвана Hug

# 393
  • София
по диема фемили започна "Савана" и бих го гледала отново с удоволствие  Peace Лошото е, че не го казват никъде за момента, а часът е доста неудобен за мен  Rolling Eyes

Кога си го засякла?

вече са отговорили за часа, аз да допълня, че дават по 2 епизода  Peace В неделя изпуснах епизодите, не го ли качват някъде?  Rolling Eyes

# 394
 Hug Сега като гледам отново Савана си спомних,че като почна имах голям мерак да го посетя този град,заради сградите ,историята,а и заради самия филм. В тази връзка се сетих и за един пак много хубав сериал,за Гражданската война-`Севера и Юга`,не знам спомняте ли си го,харесваше ми много тогава.  А искам да гледам и `Американска наследница` пак,че не го хванах отначало ,пък мосле ми стана интересен.

# 395
вече са отговорили за часа, аз да допълня, че дават по 2 епизода  Peace В неделя изпуснах епизодите, не го ли качват някъде?  Rolling Eyes

Аз поне не намерих някъде да са го качили, надявах се поне във vbox7 да са ги пуснали, но уви няма ги. Аз изтървах първите 2 серии и мн се ядосах, в програмата видях че ги повтарят в 4 сутринта съответно неделя и понеделник, но това не ме устройва много

# 396
От Обич  Heart Eyes

# 397
И мен ме интересува къде мога да гледам сериите на "Савана" , че имам изтървани.Моял ако някой намери да сподели.

# 398
  • София
и аз не ги намирам  Rolling Eyes

# 399
днес започва Северът и Югът по диема фемили от 21:45

# 400
  • София
днес започва Северът и Югът по диема фемили от 21:45

супер  Peace Стари, но златни сериали  Peace

# 401
 Hug Hug Hug Честит Цветен празник на всички именници!

Еееееее,със кеф снощи гледах `Северът и Югът`, направо ме върна в младините Mr. Green Laughing, и незабравимия Патрик Суейзи....ех.....

# 402
Отново бих гледала Сен Тропе...скоро го засякох по БНТ, но за съжаление нямам време да го гледам.

# 403
  • Разпиляна във въображението
Ужас. И "Савана" изпуснах и "Северът и Югът"

# 404
  • София
Ужас. И "Савана" изпуснах и "Северът и Югът"

Да, освен това май никой никъде не ги е качил.
Аз на Северът и Югът се надявах някой ден да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт