Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 873
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
"Северът и Югът" - първите три серии
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=48304&hit=1

4, 5, 6 серия
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=48982&hit=1

Има ги от години в замунда, както и продълженията

# 406
  • София
Ми... аз съм търсила с правописна грешка в заглавието и се чудех що нищо не ми излиза... Благодаря   bouquet

# 407
  • Пловдив
Моля, за нищо

# 408
  • Разпиляна във въображението
Книгите също са много добри.

# 409
  • София
Ужас. И "Савана" изпуснах и "Северът и Югът"

Да, освен това май никой никъде не ги е качил.
Аз на Северът и Югът се надявах някой ден да гледам.

"Савана" никой не го качва май  newsm78

# 410
  • София
Изчетох цялата тема, спомних си за много филми, такава носталгия ме обзе  Crazy
С удоволствие бих гледала отново всички детски чешки филмчета от онова време от рода на "Арабела", страхотни бяха. В "Призраци в блока" още си спомням имената на героите  Simple Smile
Имаше едно полско или чешко филмче за три мечета, не мога да се сетя за името му, само отделни сценки ми изникват. Имаше в него една гущерка Габриела  Laughing, гледала съм го в захлас.
От сапунките ми харесваха "Касандра", "Росалинда", "От обич", "Клонинг". Френското филмче "Елен и момчетата", което даваха по руската тв също го следях редовно и се надявах и тук някога да го излъчат, много приятно, прочетох по-нагоре че също някой го е гледал  Simple Smile Впоследствие една от актрисите я мернах и в "Сен Тропе", който също много ми допада.
От по-старите сериали "Птиците умират сами" много ме беше впечатлил, тук попаднах на линкове от сцени на "Сънсет бийч" и се сетих за почти целия сюжет.  Една актриса играе и в двата филма и по някаква случайност и в двата героинята и се казва Мег(и) Wink Това е Сидни Пени , която заместваше за известно време Сюзън Уорд  в ролята на Мег, а като дете е участвала в "Птиците умират сами" като малката Меги.
Най-големият ми фаворит е "Д-р Куин лечителката"  Heart Eyes, колкото и пъти да си пускам някоя серия, няма да ми омръзне.

# 411
Вдовицата в бяло-1997  Heart Eyes

# 412
Имаше един детски сериал...даваха го по канал 1 през 90-години....в него една панда или мечка ли беше (не се сещам много добре) разказваше на своето дете и неговите приятели детски прикизки...не се сещам как се казва моля ако някои се сеща нека ми каже.

# 413
  • София
Тао Тао се казва пандата.

# 414
  • София
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=106285&hit=1 това ми се гледа, но за съжаление няма вс сезони...т.е. не и със субтитри...

ако някой го е мяркал да се върти по някоя ТВ да свирка Simple Smile

# 415
Onassis: The Richest Man in the World (TV 1988)

# 416

Тао Тао се казва пандатa

da vqrno,bqh zabravila... no samoto film4e kak se kazva? Iskam da go gledam otnovo,mnogo iskam da go glledam otnovo.

# 417
детско сериалче се казваше "Tier geschichten aus aller welt" ,буквално в превод означава от немски
 "Животински истории от цял ​​свят".Намерих го , но в youtube но на немски.Ако някой знае каде мога да си го дръпна с бг Аудио или със субдитри нека ми пише. И искам да благодаря на Little Evil за информацията.Беше ми достаръчна за да намеря името на филмчето.

# 418
  • София
детско сериалче се казваше "Tier geschichten aus aller welt" ,буквално в превод означава от немски
 "Животински истории от цял ​​свят".Намерих го , но в youtube но на немски.Ако някой знае каде мога да си го дръпна с бг Аудио или със субдитри нека ми пише.

da vqrno,bqh zabravila... no samoto film4e kak se kazva? Iskam da go gledam otnovo,mnogo iskam da go glledam otnovo.

В този форум си пише на кирилица, освен това се пише субТитри и кЪде.

# 419
Матрьошки

Общи условия

Активация на акаунт