Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 809
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Моля, пак заповядайте! Помня го, защото сестра ми много го харесваше и дори имаше плюшена панда на име Тао Тао Heart Eyes

# 421
  • София
Аз искам да гледам пак Втори шанс с Дженифър Лопес и Випуск 96!

# 422
  • София
Аз съм за оригиналните "Семеен лекар" и "Грозната Бети", както и едно много готино канадско сериалче - "Еджмонт". Ааа и за "Огледалце, огледалце" сега се сещам...Ако някой е срещал някъде "Еджмонт", нека каже. Мерси

# 423
  е страхотни сте много се зарадвах че  че хората още харесват старите филми АКО НЯКОЙ  МОЖЕ ДА НАМЕРИ СТАРИТЕ ЧЕШКИ ФИЛМИ КОИТО ГИ ГЛЕДАХМЕ С УДОВОЛСТВИЕ МОЛЯ НЕКА ДА ГО НАПРАВИ
ДА МОЖЕМ ДА СИ ГИ СВАЛИМ И ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОТНОВО

ЖЕНАТА ЗАД ШАНДА , БОЛНИЦА НА КРАЯ НА ГРАДА И ДРУГО ИМАШЕ НО ВЕЧЕ СЪМ ИМ ЗАБРАВИЛА ИМЕНАТА

# 424
имаше едно сериалче не съм сиг как се казваше, беше за млади богаташчета, едното момиче беше болно от спин и се влюби в едно много грозно момче, цялото в пъпки със шини, впоследствие го направиха много красив. Другото момче беше влюбено в башата на приятелката си. Смътно си спомням сериала, но се забалвявах много на "грозното" момче беше супер забавен.

# 425
  • гр.Пловдив
имаше едно сериалче не съм сиг как се казваше, беше за млади богаташчета, едното момиче беше болно от спин и се влюби в едно много грозно момче, цялото в пъпки със шини, впоследствие го направиха много красив. Другото момче беше влюбено в башата на приятелката си. Смътно си спомням сериала, но се забалвявах много на "грозното" момче беше супер забавен.

Приятелки и съпернички 

Олисес се казваше грозноватото момче

# 426
Да да точно този е сега го намерих във vbox, и се извинявам за правописните грешки

# 427
Здравейте Simple Smile Имате ли представа откъде бих могла да си изтегля едни латино-американски сериалчета ("Бавачката"  и "Трима братя,три сестри" с Паола Рей ) с бг аудио или поне субтритри Simple Smile В замундата има само последните 2 епизода на трима братя,а за бавачката да не говорим Simple Smile ще  бъда безкрайно благодарна ако успеете да ми помогнете Simple Smile

# 428
  • София
Бавачката доколкото си спомням е испански сериал  newsm78

# 429
е...те и двата май са точно испански,но като ги даваха по бтв ги водеха латино-американски,за това ги написах така Simple Smile някаква идея от къде мога да ги сваля,но или със субтитри, или с бг аудио?

# 430
  • Пловдив
Всъщност и Бавачката,и Трима братя,три сестри са си колумбийски сериали Wink Иначе преди година-две от Телемундо триха много сериали от сайтовете,заради нарушени авторски права.Виж в подфорума за романтични сериали,там може да имат отделни теми и все някой да е качил епизоди Simple Smile

Едит: ето линк за темата на ТБТС
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=577511.0

# 431
  • София
А стига бе! За Бавачката не мога да повярвам... съвсем различен сериал е от латино-сапунките... или просто говорим за различан сериал.
Има един сайт, който е предназначен само за теленовели, като напишеш тази дума в гугъл и на първо място излиза той.

# 432
  • София
Момичетата говорят за http://www.telenovella-bg.com/movies/story/la-baby-sister най-вероятно.

# 433
  • София

Аз не говоря за него, а за един свеж сериал за една бавачка и нейните съквартирантки - комедиен идваше на моменти.

# 434
Аз искам да гледам "От обич" бразилски сериал- родиха заедно майка и дъщеря.
Дъщерята нямяше деца и при раждането бебето почина.
Майката даде своето бебе,но после имаше проблем с половинкага си- нещо такова...но беше много хубав...

Общи условия

Активация на акаунт