Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 715
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Имаше един много приятен сериал - "Семеен лекар", испански. Започна като комедийно сериалче, вторият сезон обаче се превърна в драма с нотки на трагедия, с две думи - развалиха го. Първият сезон обаче бих гледала с удоволствие.
"От обич", "Алф" - също много приятни за гледане.

# 541
И аз съм за " От обич". Страхотен сериал беше. Макар да съм била някъде 5-ти клас като го даваха  Grinning Мисля, че е бразилски  Simple Smile

# 542
Бразилски сериал беше "От обич", но така и не го повториха по някоя кабеларка. И аз бих го гледала с удоволствие. Особено ме кефи Бранка Летисия де Баруш Мота.  Joy Joy

# 543
Аз имам огромно желание да гледам сериала "Луз Мария" , "Наричат я Мари Амор" , "За твоята любов" с Марко и Сиело. Просто ми бяха любими. Но ще е много хубаво да повторят тези два сериала. Просто са страхотни.

Радвам се, че Диема Фемили повтори "Росалинда" и "Касандра" .

Надявам се Диема Фемили да повтори пак някой стар сериал независимо кой. Сигурна съм че ще има добър рейтинг

# 544
Като видях заглавието на темата веднага се сетих за -  Вдовицата в бяло...Спомням си ,че го даваха когато бях в 1 клас и много го гледахме с баба....Имаше двама момчета- близнаци,които много харесвах...

# 545
  • на североизток от Рая
 На мен ми се гледа "Октопод"Heart Eyes Ех, Корадо, ех, Катани! Heart Eyes
 Искам синът ми да гледа "Призраци в блока" и "Призраци под виенското колело". И двата сериала много ми харесваха. Но едва ли вече ще ги повторят.

# 546
Ех, НЕлка, драго ми е и тук да те срещна!  Hug
За сериалите, които спомена - и аз съм ги гледала, но беше толкова отдавна, че не помня много. Mr. Green
А Микеле Плачидо си е бил пич, няма две мнение! Peace

# 547
  • на североизток от Рая
Ех, НЕлка, драго ми е и тук да те срещна!  Hug

Оооо, и на мен, и на мен!  Hug

Той Микеле още ми е на сърце...

http://www.rusactors.ru/a-z/plachido/michele_placido-07.jpg

# 548
  • Бургас
А помните ли американските "Пътеводна светлина" и "Докато свят светува"? С баба ми много обичахме да ги гледаме.

# 549
  • Бургас
Сетих се за още два сериала, на които не си спомням имената, затова се надявам да ми помогнете.

Първия сериал беше детски и някакси приказен, т.е. не много реален. Разказваше се за едно момиче от много богато семейство. Беше останало без майка и тъй като баща й трябваше да заминава някъде, я остави в някакъв пансион за богати момиченца. Всички там я обграждаха с внимания, понеже беше най-богатата. Но поради някаква причина баща й вече не можеше да плаща таксите и отношението към нея коренно се промени: Преместиха я в най-малката стая, държаха се лошо с нея и т.н. Спомням си, че тя често седеше на прозореца и чакаше баща си, а той беше заминал надалеч и го нямаше.

Втория сериал не е детски и мисля, че е по някакъв известен роман. Действието се развиваше може би началото на 20в. Разказва се за едно семейство с не помня точно колко деца. Бащата беше голям тиранин и много ги тормозеше всички с изключение на най малката дъщеря, която му беше любимка и много я глезеше. Та майката почина и голямата дъщеря, която със сигурност се казваше Хана пое грижите за цялото домакинство, направо им слугуваше. Действието проследяваше живота им през годините.

# 550
  • Пловдив
Детският сериал със сигурност е "Малката принцеса" по Франсис Ходжсън Бърнет. Мисля, че в торентите има само филма от 1995 година, сериалът така и не мога да го намеря - той е от 80-те години, но не съм сигурна от коя година точно.

Вторият сериал нищо не ми говори

# 551
  • Бургас
Блгодаря ти, и на мен ми се въртеше в главата, че имаше "принцеса" в заглавието, но не бях сигурна.

# 552
  • на североизток от Рая
[videhttp://vbox7.com/play:07f15ddef0&al=2&vid=10232868o][/video]

# 553
Аз също бих гледала отново "От обич"- мина доста време и само в общи линии се сещам за сюжета- но помня ,че много го харесвах тогава.

# 554
Също така "Птиците умират сами" страхотен сериал беше Hug

Общи условия

Активация на акаунт