Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 596
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Малко ще наруша латино звученето Simple Smile,но да запитам има ли някой със свежи впечатления от "Перла в короната".Видях го качен,а има и субтитри та съм в чуденка дали да си го припомням или не.

# 661
  • Пловдив
Малко ще наруша латино звученето Simple Smile,но да запитам има ли някой със свежи впечатления от "Перла в короната".Видях го качен,а има и субтитри та съм в чуденка дали да си го припомням или не.

Гледала съм го към 86-та година - даваха го тогава по телевизията. Без да кажа, че не ми харесва, хареса ми , но не чак толкова. По шестобалната система бих го оценила към 4 и половина. Но все пак това са впечатления от далечната ми младост, на този етап не са чак толкова реални.  Laughing То има неща, които много са ми харесвали тогава, а сега са пълно разочарование. И обратно Simple Smile

# 662
И аз тогава съм го гледала и се опасявам че ще се разочаровам Rolling Eyes

# 663
   Темата е много хубава,колкото и да има добри попадения при сериалите сега,старите си остават като класика.Помня "Чиста кръв","Богатите също плачат","Дива роза",...С удоволствие бих ги изгледала отново.
   В главата ми се въртят частични спомени за един,който не мога да се сетя как се казва...Ако някой се сети,ще съм много благодарна,дори и да нямам шанса пак да го гледам.Та.....главната героиня беше руса,много симпатична,все с едни роклички..бяха влюбени с един мъж,по-беден мисля от нея.Той,обаче,ослепя и тя се направи на глухоняма сестра,за да бъде до него,защото нещо се бяха скарали тогава... newsm78 Накрая мъжът на братовчедка й,който беше много лош,се оказа заровен жив..А това може и да е от друг сериал... Rolling Eyes Името,което ми се върти в главата е Урбано,Дуран,Урбан..нещо такова...

# 664
Ееее страхотна тема! И аз обожавах Тъй нареченият мой живот, Стъпка по стъпка, Модна къща Елиът, От обич, Сънсет Бийч, Випуск 96, Сентрал Парк Уест. Много харесвах и един от предшествениците на Али Макбийл - Зад оградата (Picket Fences) пак беше с едни съдебни казуси, много интересно ги правеха. От френските Елен и нейните приятели и Училище за манекенки бяха страхотни. Не знам Момичетата Гилмор дали се класира в "стари", но беше голямо удоволствие да се гледа, в момента върви нов сериал от същата авторка Bunheads, пак с такъв бърз осторумен диалог, играе и бабата на Рори, но главната актриса не може да стъпи на малкия пръст на Лорелай.

А някой може ли да ми помогне с един гръцки сериал - даваха го някъде скоро след 1999 по Нова, сравнително кратък - примерно 15 серии всичко на всичко и беше за един учител по тенис. Нещо ми се върти "Падналият ангел", но не намирам нищо.

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 15:50 от nataliai

# 665
Помните ли едно детско сериалче казваше се  "Смехораните"?Аз много го харесвах като малка.И знам,че го повтаряха по Диема Фемили,но така стана,че не можах да го гледам.Сега го намерих и си го свалям да си припомня,че почти нищо не си спомням честно казано,само усещането за нещо мило и скъпо. Grinning
Ето го тук с бг аудио:
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Monchhichis&am … =1&searchrs=0
И пак от там едно друго сериалче,което много обичах са се нали да го превеждат  Hug и вече са превели първите два епизода.Дано преведат и другите (пише,че са 19). Peace  bouquet Става дума за "Кристи".
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=78825
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=79046

# 666
  Темата е много хубава,колкото и да има добри попадения при сериалите сега,старите си остават като класика.Помня "Чиста кръв","Богатите също плачат","Дива роза",...С удоволствие бих ги изгледала отново.
   В главата ми се въртят частични спомени за един,който не мога да се сетя как се казва...Ако някой се сети,ще съм много благодарна,дори и да нямам шанса пак да го гледам.Та.....главната героиня беше руса,много симпатична,все с едни роклички..бяха влюбени с един мъж,по-беден мисля от нея.Той,обаче,ослепя и тя се направи на глухоняма сестра,за да бъде до него,защото нещо се бяха скарали тогава... newsm78 Накрая мъжът на братовчедка й,който беше много лош,се оказа заровен жив..А това може и да е от друг сериал... Rolling Eyes Името,което ми се върти в главата е Урбано,Дуран,Урбан..нещо такова...

"Наричат я Мари Амор"  Peace
http://www.telenovella-bg.com/movies/info/la-llaman-mariamor
https://www.google.bg/search?hl=bg&q=roxana+diaz&bav=on. … KucOo7ZsgaZr4HYCw  -това е Беба
Урбано Дуран беше героят ,да  Laughing А тя се казваше Беба Мартурано.В последствяие си загуби паметта  Crazy и Брандо Леон я кръсти Мари Амор  Laughing

# 667
Когато са давали Октопод, съм била много малка. Не съм гледала филма. Помня как майка ми плачеше като убиха Корадо Катани. Линка на Нели ме подсети че финала с разстрелването съм го гледала. Това ми е единствения спомен от филма.
Чела съм книгите. Те са с два края. Ако не бъркам в единия умираше, в другия - не.  Rolling Eyes
При едно разчистване в нас намерих пъхнати снимки на Микеле Плачидо в една тетрадка. Въздишали са тогава жените по него. И на мен ми харесва. Blush

# 668
  • София
Октопод са започнали да го качват в арена с бг суб.
ако знаех достатъчно добре талянски щях да се заема и аз със суб му. за съжаление съм само до Бонджорно!

# 669
  • София
Като стана въпрос за "Тъй наречения мой живот" се сетих и за "Пътят към Авонлий", дето се разказваше за една леля Хети и племенницата и Сара....нещо такова беше

# 670
"17 мига от пролетта"!

# 671
  • Пазарджик
Аз много искам да гледам "Светлините на Маями"! Simple Smile

# 672
Някой май беше сложил линк към Светлините на Маями

# 673
А аз искам да гледам продължението на "Севера и юга". Thinking

# 674
  • Пловдив
Ще го дават този уикенд по ДФ - третата част, но май доста актьори са сменени, защото е снимано чак през 1994 година

Общи условия

Активация на акаунт